Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Ey hallo,

Net heb ik me aangemeld (via google hier opgekomen), maar
in ieder geval. Mijn vraag is dus graag wil ik een site maken
waarop mensen kunnen inloggen en dan hun eigen profiel hebben,
waarop ze hun foto kunnen plaatsten en eventueel blogs kunnen
schrijven / een kleine site kunnen maken. Mijn site staat al tot zover
online op http://www.houseofparty.tk/ hoop dat iemand mij hier bij kan
helpen. Heb een gratis webhost met FTP en Msqul. Denk dat ik dan ook
verstand moet hebben van een Msqul database. Als iemand mij hiermee
kan helpen zou ik dit zeer op prijs stellen. Als je een linkje hebt naar 1 of
ander tutorial of een tip kunt geven waarop ik moet zoeken zou ik dat
ook op prijs stellen.

Alvast bedankt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
PHP hulp

PHP hulp

08/06/2024 00:42:50
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Als ik eerst alleen al een plek kon maken voor bezoekers op
mijn site waar men kan aanmelden en vervolgens inloggen met
alleen een profiel en gegevens zou ik ook al blij zijn.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Zoek eens op essetee.be naar een php tutorial

BTW het is mysql
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
W W

W W

09/01/2007 22:31:00
Quote Anchor link
wanneer ga je aan het design werken dan!?
En met als die mogelijkheden ben je nog wel even druk.
Dat stem je niet zo 1,2,3 op elkaar af!

Probeer anders eerst een loginsysteem te krijgen.
En daarna pas verder uitbreiden!
Zo ben ik nu ook bezig!

mvg Pepijn
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

09/01/2007 23:19:00
Quote Anchor link
Wat is er met het design ik zelf vindt het snel overzichtlijk.
Wat bedoel je er precies mee?

Bedankt voor jullie reacties http://www.html-site.nl/inlog-registratiescript.php hier heb ik een mooie tutorial gevondein.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johnny van der Laan
 
Niels Janssen

Niels Janssen

10/01/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Hij bedoelt dat het ontwerp schuwlelijk is... er zit totaal geen samenhang in, je menu is dubbel... Kleuren passen totaal niet bij elkaar... probeer eens wat ontwerpen van andere mensen te bekijken en haal alsjeblieft zo snel mogelijk die bewegende gifjes en flash animatie weg!! brr ik krijg er nachtmerries van...

Een paar tips: Gebruik geen frames en/of tabellen maar CSS (http://www.w3schools.com/css/). Gebruik een programma om je kleuren op elkaar af te stemmen (http://www.colorschemer.com/). Kies 1 lettertype uit en gebruik alleen dat lettertype, bij voorkeur iets anders dan Times New Roman. Dit "<body bgcolor="black" text="white">" soort dingen moet in de CSS komen maar daar lees je wel over. En wit op zwarte text is moeilijker te lezen dan zwart op wit, denk daar aan.
 
Crispijn -

Crispijn -

10/01/2007 15:31:00
Quote Anchor link
Verder: Ik zie dat je al wel phpbb hebt geïnstalleerd op je site. Hier moet je ook voor inloggen, althans, daar kun je voor kiezen. Je kan prima gebruik maken van dit inlogsyteem voor alle andere features op je site.

Succes ermee!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

11/01/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dank jullie wel voor de reacties, nu heb ik vandaag een ebook gedownload
over php. Heb een simpele pagina gemaakt maar hij geeft niet weer
wat hij zo moeten weergeven. Ja sorry, ik begin net en dus weet ik er nog
eigenlijk helemaal niks van hier is de link van de site:

http://www.freewebs.com/backtwobasic/House/phptest.php
 
W W

W W

11/01/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Je gebruikt freewebs, en volgens mij kan die geen php.
Lycos daarintegen ondersteunt wel php en mysql.
Misschien daar even een accountje aanmaken?
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:03:00
Quote Anchor link
Denk toch wel dat Freewebs dat ondersteunt :

http://www.freewebs.com/backtwobasic/Inlog%20systeem/index.php
 
W W

W W

12/01/2007 02:06:00
Quote Anchor link
als freewebs dat ondersteund had je dat bovenste stuk niet gezien!

ik denk dat dit eerder wat oor je is.

Edit:

link gefixt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:08:00
Quote Anchor link
Registreren - nieuwe e-mail accountstap 1/2 :| ???
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:12:00
Quote Anchor link
Ik zie gewoon de code. Geen phpondersteuning zo te zien.
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:14:00
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2007 02:15:00
Quote Anchor link
En ik zie bij alletwee de code.
 
W W

W W

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
ja, en wat zit er achter deur nummertje 2? :O
waarschijnlijk je url maken etc etc.

kijk anders even hier!
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:16:00
Quote Anchor link
@SanThe: Raar dat ik het dan anders zie :S

@pepijn: Maar waarom krijg ik een link door voor een email accont?

Kan niet vinden waar ik dan een host kan aanmaken.
 
W W

W W

12/01/2007 02:17:00
Quote Anchor link
@Johnny, waarom doe je dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:25:00
Quote Anchor link
Achter deur 2 zat niks bijzonderds, de andere link werkte wel en heb me
inmiddels aangemeld.

:$ Ben een beginner, en had deze code gedownload om te kijken of het werkt. Zelf ben ik het nog aan het leren maar zo te zien aan de hand van
1e script zie ik alleen tekst / misschien dat dit ook komt omdat het niet
ondersteunt wordt (aldus jullie ;) ).
 
W W

W W

12/01/2007 02:34:00
Quote Anchor link
om te testen of php werkt kun je beter dit gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


omdat je van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    session_start ();
    $_SESSION = array ();
    session_destroy ();
?>


niks kan zien, dit zijn namelijk acties
 
Johnny van der Laan

Johnny van der Laan

12/01/2007 02:40:00
Quote Anchor link
Als ik deze code gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$site_title
= "PHP Recipes";
$bg_color = "white";
$user_name="Chef Luigi";
?>



<html>
<head>
<title><? print $site_title; ?></title>
</head>
<body bgcolor="<? print $bg_color; ?>" >
<?php
print "PHP Recipes | ".date(F d, Y")." <br> Greetings, $user_name! <br>"; ?>

</body>
</html>


Krijg ik de volgende foutmelding:

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/nl/j/u/s/justik86/htdocs/phptest.php on line 14

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo "hello world!";

?>


Deze code werkt wel zonder fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.