logout probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

05/03/2014 18:03:51
Quote Anchor link
Ik al hier al eens een vraag hier over gesteld, en heb daar ook een bevredegend antwoord op gehad.
Maar nu heb ik er toch nog een vraag over.
Ik heb onderstand script in gebruik.
In 2 verschillende tabelen,
Alleen met het verschil dat in de een dit staat: SESSION['member_gebruiker_id']
En de andere dit: SESSION['admin_gebruiker_id']
En dat werkt prima zodat ik nu kan inloggen zonder dat ik in de ander tabel ook ingelogt ben.
Alleen het uitlogen werkt niet goed, want als ik in de admin ben ingelogt en dan naar de members ga zonder eerst uit te loggen, moet ik daar ook inloggen, wat goed is, maar als ik daar dan uitlog ben ik ook uit gelogt in de admin.
Nu geen antwoorden zoals
Ze staan allebij wel in 1 database maar in verschillende tabellen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include('../includes/config.php');

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$gebruiker_query = "SELECT * FROM members WHERE gebruiker_naam = '".mysqli_real_escape_string($con, trim($_POST['gebruikersnaam']))."';";
  $gebruiker_sql   = mysqli_query($con, $gebruiker_query)or die(mysqli_error());
  $gebruiker_tellen= mysqli_num_rows($gebruiker_sql);
   if ($gebruiker_tellen == 1){
      $rij = mysqli_fetch_array($gebruiker_sql);
               if(sha1($_POST['wachtwoord']) == $rij['gebruiker_wachtwoord']){
                session_start();
                   $_SESSION['member_gebruiker_id']   = $rij['member_gebruiker_id'];
                   $_SESSION['gebruiker_naam'] = $rij['gebruiker_naam'];
                   $_SESSION['gebruiker_rank'] = $rij['gebruiker_rank'];
                header('Location: index1.php');
               }
else{
                   echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
               }
    }
else{
        echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
    }
}
else{
    echo '<br />

<table width="400px" align="center" valign="top" border="0" bordercolor="#0000A0" cellpadding="5" cellspacing="0">
  <form method="POST" action="inloggen.php">
    <tr>
      <td align="left">Naam:</td><td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      <td align="left">Wachtwoord:</td><td><input type="text" name="wachtwoord"></td>
      <td><input type="submit" name="inloggen" value="Inloggen"></td>
      <td>&nbsp;</td><td><a href="?uitloggen">uitloggen</a></td>
    </tr>
  </form>'
;
}

?>

En dit staat er in de logout
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
include ("../includes/config.php");
session_destroy();
header('Location: index.php');
echo '<h3 align="center">Je bent successvol uit gelogt. <a href="inloggen.php">Klik hier</a>&nbsp; om in te loggen !</h3>';
?>

Ik heb al geprobeerd met header('Location: admin/index.php') en header('Location: members/index.php') maar dat werkt niet, en ook zonder header('Location: index.php') niet.

Wat doe ik fout?
Gewijzigd op 05/03/2014 18:05:05 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:21:50
 
Milo S

Milo S

05/03/2014 18:58:51
Quote Anchor link
Met sessions_destroy verwijder je simpelweg alle sessies. Kijk maar in de handleiding van php.net.

Je probleem is te verhelpen met de functie unset.
Gewijzigd op 05/03/2014 19:00:32 door Milo S
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/03/2014 16:28:37
Quote Anchor link
Dat werkte ook niet met unset, omdat ik had een index namelijk dit had staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
session_start();
if(isset($_GET['uitloggen'])){
    session_unset();
    header('Location: index.php');
}
[
/code]

En nu ik dat verwijderd heb, En de logout heb geinclude op deze manier

[code]
[
code]<?php
echo '<div id="content">';  
if(isset($_GET['teamtoevoegen'])){
   include('team_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['standbewerken'])){
   include('stand_bewerken.php');
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreren'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}[
/code]  

in de logout.php dit heb gezet:

[
code]
[
code]<?php
if (isset($_SESSION['gebruiker_id'])) {  
    unset($_SESSION['gebruiker_id']);
    header('Location: index.php');    
}
  
?>



Werkt het nu perfect
Gewijzigd op 20/03/2014 16:38:10 door Niek Kasius
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

20/03/2014 17:02:18
Quote Anchor link
Je moet natuurlijk niet de functie unset verwarren met session_unset. Die laatste mag in jouw situatie niet meer voorkomen omdat dan alle session variabelen om zeep geholpen worden.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/03/2014 17:21:55
Quote Anchor link
wat bedoel je? ik heb die session_unset toch al verwijderd nu dus is het toch goed zo.
Ik heb nu dit voor de admin
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
include "../includes/header.php";
echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['gebruiker_id'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="center" width="33%">&nbsp;</td>
<td align="center" width="33%"><b>BILJART ADMIN</b><br /><a href="../index.php">(bekijk stand)</a><br /><a href="../uitslagen.php">(bekijk uitslagen)</a></td>
<td align="right" valign="top" width="33%">Hallo<b>&nbsp;'
.$_SESSION['gebruiker_naam'].'</b>
 <a href="?uitloggen">uitloggen</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;  
if(isset($_GET['teamtoevoegen'])){
   include('team_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['standbewerken'])){
   include('stand_bewerken.php');
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreren'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>



En voor de members bijna het zelfde met username als session
 
D B

D B

20/03/2014 17:44:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if(isset($_GET['uitloggen'])){
session_unset();
header('Location: index.php');
}

?>


Waar heb je dit staan, dit kan namelijk wel eens de fout geven... je unset hier de session....
Gewijzigd op 20/03/2014 17:45:04 door D B
 
Niek Kasius

Niek Kasius

21/03/2014 00:44:29
Quote Anchor link
D B
dit staat nergens meer, kijk maar eens in de reactie onder die van Milo S.
ik had dat erin staan, En dat gaf geen fout als er maar 1 inlogger was blijkbaar want ik kon dat niet testen op de localhost omdat ik daar niet kan met meerdere namen tegelijk kan inloggen.
Maar nu heb ik het werkend.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.