Mail script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

02/07/2015 17:43:24
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een html form en een mail script. De bedoeling van het mail script is dat als je het html form hebt ingevuld er bij mij een mailtje binnenkomt met de ingevulde velden. De mail functie werkt, alleen alle code wat ernaar komt wordt niet meer laten zien. Onder de PHP mail code zit een footer en die laat ie niet meer zien. Wat is er mis met de code?

Php code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if(isset($_POST['email'])) {
    
    // CHANGE THE TWO LINES BELOW
    $email_to = "Mijn emailadres";
    
    $email_subject = "Contact formulier site ";
    
    
    function
died($error) {
        echo "$error";
        die();
    }

    
    // validation expected data exists
    if(!isset($_POST['name']) ||
        !
isset($_POST['email']) ||
        !
isset($_POST['subject']) ||
        !
isset($_POST['message'])) {
        died('Sorry, maar er is een probleem met het verzenden van het formulier.');      
    }

    
    $name = $_POST['name']; // required
    $email = $_POST['email']; // required
    $subject = $_POST['subject']; // not required
    $message = $_POST['message']; // required
    
    
    $email_message .= "Naam: ".clean_string($name)."\n";
    $email_message .= "Email: ".clean_string($email_from)."\n";
    $email_message .= "Onderwerp: ".clean_string($subject)."\n";
    $email_message .= "Reactie: ".clean_string($message)."\n";
    
    
// create email headers
$headers = 'From: '.$email."\r\n".
'Reply-To: '.$email."\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);  
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
echo "Bericht is succesvol verzonden!";

{

    
}


die();
?>


Groetjes
Julian
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:27:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/07/2015 17:44:56
Quote Anchor link
die() hoort er niet. Je script moet juist NIET sterven.
 

02/07/2015 18:03:10
Quote Anchor link
Top dank je wel. Dat was het probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.