Maximum paginanummer weergave

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

25/06/2010 09:42:15
Quote Anchor link
Hallo allemaal!

op http://81.30.70.233/~dnp/ staan heel veel items, en zoals je ziet levert dat tot nu toe 32 pagina's op, en dat worden er steeds meer. Onhandig! Mooier zou zijn als je ziet

(1) | 2 | 3 | 4 | 5 >>

en mocht je al op pagina 4 geklikt hebben:

<< 2 | 3 | (4) | 5 | 6 >>

maar hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 16:44:53
 
Chris -

Chris -

25/06/2010 10:03:48
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

25/06/2010 11:23:17
Quote Anchor link
Had ik uiteraard al naar gezocht, maar ik kwam er niet uit.. Heb je een concretere tip?

alvast bedankt
 
Johan Dam

Johan Dam

25/06/2010 11:32:32
Quote Anchor link
ik heb ooit zoiets geschreven, heel specifiek voor 1 website, geen commentaar toegevoegd, en nu niet de tijd om het wat gebruiks-vriendelijker te maken,

hopelijk geeft het je een paar goeie ideeen,

EDIT:
$num is hier de huidige 'actieve' pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
$max_numbers
= 7;
$p = 1;

$i = 1;
while($num - $i > 0 && $i < ceil($max_numbers / 2)){
    $p = $num - $i;
    $i ++;
}


if(ceil($totaal / 5) < $p + $max_numbers - 1){
    $eind = ceil($totaal / 5);
    $p = $eind - (ceil($max_numbers / 2) + 2); // de ' + 2' moet aangepast worden indien $max_nummers veranderd word, (1 indien max_numbers 5 is bv)
    if($eind < $p + $max_numbers - 2){
        $p ++;
        
        if($eind == $num)
            $p --;
    }
    
}
else
    $eind = $p + $max_numbers - 1;

while($p < 1)
    $p ++;

$start = $p;

if($totaal < 1)
    echo "niks gevonden";
else {
    $eerste_pagina = ($num - 1) * $limiet;
    
    $laatste_pagina = $num * $limiet;
    if($laatste_pagina > $totaal)
        $laatste_pagina = $totaal;
    
    echo $eerste_pagina + 1, " t/m ", $laatste_pagina, " van de ", $totaal, " gevonden verkoopopdrachten");
}


while($p <= $eind){
    if($p == $num)
        echo $p;
    else
        echo '<a href="http://www.site.com/link_naar_de_pagina/' . $p . '">' . $p . '</a>';
    
    if($p < $eind)
        echo '| ';
    
    $p ++;
}

?>
Gewijzigd op 25/06/2010 11:37:24 door Johan Dam
 
- Mark -

- Mark -

25/06/2010 12:25:56
Quote Anchor link
Ik moest iets soorts geleik hebben. Als je het op meerdere plaatsen wilt gebruiken op 1 website zou ik hem ombouwen met functies. Ben ik ook nog van plan maar vandaag geen tijd meer voor. :p Sorry voor het Engels, is iets voor mezelf en dan doe ik niet aan Nederlands.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php

    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Settings.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    /*---- INFO! ---->
    
        Make sure the menu length is an uneven number.
                
    */
    
    #| Maximum length of the menu.

    
        $menu_length = 5;
    
    
    #| Menu's divider.
    
        $menu_divider = ' | ';


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Page count.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/                

        // Hier moet je je eigen code plaatsen voor het het berekenen van het aantal pagina's,

        
            $page_count = 32;


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Validate the supplied current page. " $_GET['page'] "
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/                
            
    #| Current page.

    
        $current_page = (isset($_GET['page']) and in_array($_GET['page'], range(1, $page_count))) ? $_GET['page'] : 1 ;


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Menu's range.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    /*---- INFO! ---->
    
        Calculate the menu's range.
                
    */

    #| Calculate the menu's middle point.

    
        $mid_point = floor($menu_length / 2 );


    #| Calculate the menu's range.
    
        if($page_count < $menu_length){
        
        #| Not enough pages for the fancy stuff.
        
            $menu_range = range(1, $page_count);
            
        }

        elseif($current_page > ($page_count - $mid_point)){
            
        #| Last couple of pages.
        
            $menu_range = range(($page_count - $menu_length) , $page_count);
            
        }

        elseif($current_page > $mid_point){
        
        #| Middle pages.
        
            $menu_range = range(($current_page - $mid_point), ($current_page + $mid_point));
            
        }

        else{
        
        #| First couple of pages.
        
            $menu_range = range(1, $menu_length);
            
        }


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<title>Pagination :: Demo</title>
</head>

<body>
<?php

    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Video's weergeven.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

        // Hier je while loop met video's.
        

    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Previous page
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    
    
        if($current_page > 1){
            
            echo '<a href="?page='.($current_page - 1).'"><<</a> ';
        }


    
    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Numeric menu.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    #| Set " $menu " array for storing all the menu's items.

    
        $menu = array();
        
    
    #| Create all the menu's items.
    
        foreach($menu_range as $page){
            
            $menu[] = ($page == $current_page) ? '(<a href="?page='.$page.'">'.$page.'</a>) ' : '<a href="?page='.$page.'">'.$page.'</a>' ;
        }

        

    #| Display the menu.

        echo implode($menu_divider, $menu);

    
    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Next page.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    

        if($current_page < $page_count){
            
            echo ' <a href="?page='.($current_page + 1).'">>></a>';
        }

    
?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 25/06/2010 15:40:24 door - Mark -
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

25/06/2010 12:59:59
Quote Anchor link
Beiden zien er mooi uit, maar waar plaats je dan de data die weergegeven moet worden? Overigens heb ik op de link die ik bovenaan dit onderwerp gaf deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
# 10-10-2006
# pagina nummering v1.0
# G. de Rover
# GDRmedia
# [email protected]
//
// welke pagina er geshowed moet worden

$pag        = $_GET['pag'];
// eerste bezoek moet 0 zijn.
if($pag == '1' || $pag == 1){
    $pag = 0;
}

// het aantal resultaten per pagina.
$showRecords= 3;
//
// connectie settings

$myServer    = 'localhost';
$myDataBase    = 'xxx';
$myUser        = 'xxxx';
$myPass        = 'xxxx';
//
$myConn = mysql_connect($myServer, $myUser, $myPass);
$select = mysql_select_db($myDataBase, $myConn);
//
$query = 'SELECT * FROM dnp2 ORDER BY Datum DESC';
$results = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$num_rows = mysql_num_rows($results);
//
$pages = $num_rows / $showRecords;
//
if($pages>1){
    $myPage = $pag * $showRecords;
    //
    $query = 'SELECT * FROM dnp2 ORDER BY Datum DESC LIMIT '.$myPage.', '.$showRecords;
    $results = mysql_query($query) or die(mysql_error());
}

//output:
echo '<div class="divpaginatelling">';
// checkt of er uberhaubt wel meerdere pagina's zijn.
if($pages > 1){
    for($i=1; $i<=floor($pages); $i++){
        echo ' | <a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pag='.$i.'>'.$i.'</a>';
    }

    echo ' |<br/></div><br/>';
}

// spuug de gewenste data uit.
while ($row = mysql_fetch_array($results)) {

   echo ' <div class="geheel">

            <div class="linkerkolom">

                <div class="bovenlinks">
                            <div class="titel"><div class="id">( '
.$row['ID'].' ) </div> '.$row['Titel'].'</div>
                            <div class="datum">'
.$row['Datum'].'</div>

                </div><br>

                <div class="onderlinks">

                            <div class="bericht"><br><b>'
.$row['Plaats'].'</b> - '.$row['Bericht'];

ETC....
[
/code]
Gewijzigd op 25/06/2010 13:08:23 door Johan Sebastiaan
 
- Mark -

- Mark -

25/06/2010 15:39:46
Quote Anchor link
Als ik op http://81.30.70.233/~dnp/ kijk heb je het MySQL gedeelte al. Ik heb het commentaar iets aangepast, je kunt mijn code gewoon als een nieuwe pagina opslaan en bekijken voor de werking, je moet het iets uit elkaar halen en in jouw website bouwen. maar zo onduidelijk kan het toch niet zijn?
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

28/06/2010 17:02:16
Quote Anchor link
Nou eerlijk gezegd raak ik helemaal in de war van alle codes. Of ik krijg een error of ik krijg helemaal niks van die code te zien...
 
- SanThe -

- SanThe -

28/06/2010 17:06:25
Quote Anchor link
Errors altijd even posten. Eventueel met enkele relevante coderegels.
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

29/06/2010 15:14:04
Quote Anchor link
Foutcode:

Warning: Division by zero in /home/dnp/domains/dnp.nu/public_html/tester.php on line 193

en bovendien pakt ie de ID niet, want de mappen worden ook niet correct uitgelezen (de mapnamen zijn gelijk aan de idnamen. Toch leest hij wel 32 pagina's, wat precies klopt met het orginele script...



http://81.30.70.233/~dnp/tester.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
<?php

    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Settings.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    /*---- INFO! ---->
    
        Make sure the menu length is an uneven number.
                
    */
    
    #| Maximum length of the menu.

    
        $menu_length = 5;
    
    
    #| Menu's divider.
    
        $menu_divider = ' | ';


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Page count.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/                

        // Hier moet je je eigen code plaatsen voor het het berekenen van het aantal pagina's,

        
            $page_count = 32;


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Validate the supplied current page. " $_GET['page'] "
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/                
            
    #| Current page.

    
        $current_page = (isset($_GET['page']) and in_array($_GET['page'], range(1, $page_count))) ? $_GET['page'] : 1 ;


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Menu's range.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    /*---- INFO! ---->
    
        Calculate the menu's range.
                
    */

    #| Calculate the menu's middle point.

    
        $mid_point = floor($menu_length / 2 );


    #| Calculate the menu's range.
    
        if($page_count < $menu_length){
        
        #| Not enough pages for the fancy stuff.
        
            $menu_range = range(1, $page_count);
            
        }

        elseif($current_page > ($page_count - $mid_point)){
            
        #| Last couple of pages.
        
            $menu_range = range(($page_count - $menu_length) , $page_count);
            
        }

        elseif($current_page > $mid_point){
        
        #| Middle pages.
        
            $menu_range = range(($current_page - $mid_point), ($current_page + $mid_point));
            
        }

        else{
        
        #| First couple of pages.
        
            $menu_range = range(1, $menu_length);
            
        }


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>

    <head>
        <title> DNP.NU beta 3</title>
        <LINK REL=StyleSheet HREF="style1.css" TYPE="text/css" MEDIA=screen>
        <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />
<SCRIPT>
<!-- PopUp Link JavaScript Code Provided By: http://www.DesignerWiz.com - Development Resource & JavaScript Public Archive Center -->
function popUp(page,PWidth,PHeight,id) {
 eval("designerwiz"+id+"=window.open('"+page+"','designerwiz1','toolbar=0,scrollbars=1,location=0,status=1,menubars=0,resizable=0,width="+PWidth+",height="+PHeight+"')")
eval;("wiz"+id+".window.moveTo((screen.width/2)-(PWidth/2),(screen.height/2)-(PHeight/2))")
}
</SCRIPT>
<script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>

    </head>
    <body>


<div class="container">



<div class="midden2">
<div class="midden">


    <div class="header">
        <img src="layout/img/header.png" alt="DNP.NU">
    </div>

    <div class="divmenu">
         <A HREF="javascript:popUp('upload.php',500,250,1);"><img src="layout/img/uploadbutton.png" border=0 alt="Upload jouw video op DNP.NU" align="right"></a>
    </div>


<body>
<?php

// connectie settings
$myServer    = 'localhost';
$myDataBase    = 'xxx';
$myUser        = 'xxx';
$myPass        = 'xxx';
//
$myConn = mysql_connect($myServer, $myUser, $myPass);
$select = mysql_select_db($myDataBase, $myConn);
//
$query = 'SELECT * FROM dnp2 ORDER BY Datum DESC';
$results = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$num_rows = mysql_num_rows($results);
//


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Video's weergeven.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

        // Hier je while loop met video's.
        

    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Previous page
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    
    
        if($current_page > 1){
            
            echo '<a href="?page='.($current_page - 1).'"><<</a> ';
        }


    
    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Numeric menu.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    #| Set " $menu " array for storing all the menu's items.

    
        $menu = array();
        
    
    #| Create all the menu's items.
    
        foreach($menu_range as $page){
            
            $menu[] = ($page == $current_page) ? '(<a href="?page='.$page.'">'.$page.'</a>) ' : '<a href="?page='.$page.'">'.$page.'</a>' ;
        }

        

    #| Display the menu.

        echo implode($menu_divider, $menu);

    
    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Next page.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    

        if($current_page < $page_count){
            
            echo ' <a href="?page='.($current_page + 1).'">>></a>';
        }

        
        $pages = $num_rows / $showRecords;
//
if($pages>1){
    $myPage = $pag * $showRecords;
    //
    $query = 'SELECT * FROM dnp2 ORDER BY Datum DESC LIMIT '.$myPage.', '.$showRecords;
    $results = mysql_query($query) or die(mysql_error());
}



   echo ' <div class="geheel">

            <div class="linkerkolom">

                <div class="bovenlinks">
                            <div class="titel"><div class="id">( '
.$row['ID'].' ) </div> '.$row['Titel'].'</div>
                            <div class="datum">'
.$row['Datum'].'</div>

                </div><br>

                <div class="onderlinks">

                            <div class="bericht"><br><b>'
.$row['Plaats'].'</b> - '.$row['Bericht'];



    $dirname = "dnpnieuw/items/".$row['ID']."/downloads";

    $images = scandir($dirname);

    $ignore = Array(".", "..", ".txt", ".TXT");



    foreach($images as $curimg){

        if(!in_array($curimg, $ignore)) {

            echo '<br><a href="dnpnieuw/items/'.$row['ID'].'/downloads/'.$curimg.'">Download '.$curimg.'</a><br>'.PHP_EOL;
        }

    }
    

echo '</div>

                </div>

            </div>

            <div class="rechterkolom"><img src="layout/img/balkvideo.png" alt="Bekijk onderstaande video">'
;
                    

    $dirname = "dnpnieuw/items/".$row['ID']."/flv/";

    $images = scandir($dirname);

    $ignore = Array(".", "..", ".txt", ".TXT");



    foreach($images as $curimg){

        if(!in_array($curimg, $ignore)) {

            echo '<object classid=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000  
codebase=http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0
width=381 height=216 id=fullscreen align=middle>
<param name="WMode" value="transparent"></param>
<param name=allowScriptAccess value=sameDomain/>
<param name=movie value="flvplayer.swf/>
<param name=quality value=high />
<param name=salign value=tl />
<param name=bgcolor value=#ffffff />
<param name="startimage" value="start_frame.jpg" />
    <param name="autoplay" value="0" />
    <param name="autoload" value="0" />
    <param name="buffer" value="5" />
    <param name="buffermessage" value="" />
    <param name="buffercolor" value="ffffff" />
    <param name="bufferbgcolor" value="858686" />
    <param name="buffershowbg" value="0" />
    <param name="title" value="20100214 Zwaag carnaval" />
    <param name="titlesize" value="20" />
    <param name="titlecolor" value="ffffff" />
    <param name="margin" value="0" />
    <param name="srt" value="0" />
    <param name="srtcolor" value="ffffff" />
    <param name="srtbgcolor" value="858686" />
    <param name="srtsize" value="11" />
    <param name="showstop" value="1" />
    <param name="showvolume" value="1" />
    <param name="showtime" value="1" />
    <param name="showplayer" value="autohide" />
    <param name="showloading" value="autohide" />
    <param name="showfullscreen" value="1" />
    <param name="showswitchsubtitles" value="0" />
    <param name="showmouse" value="autohide" />
    <param name="loop" value="0" />
    <param name="startimage" value="start_frame.jpg" />
    <param name="playercolor" value="858686" />
    <param name="loadingcolor" value="dddddd" />
    <param name="bgcolor" value="ffffff" />
    <param name="bgcolor1" value="ffffff" />
    <param name="bgcolor2" value="ffffff" />
    <param name="buttoncolor" value="ffffff" />
    <param name="buttonovercolor" value="c3c4c4" />
    <param name="slidercolor1" value="ffffff" />
    <param name="slidercolor2" value="cccccc" />
    <param name="sliderovercolor" value="c3c4c4" />
    <param name="loadonstop" value="0" />
    <param name="onclick" value="playpause" />
    <param name="onclicktarget" value="_blank" />
    <param name="ondoubleclick" value="fullscreen" />
    <param name="ondoubleclicktarget" value="_blank" />
    <param name="playertimeout" value="1500" />
    <param name="videobgcolor" value="000000" />
    <param name="volume" value="100" />
    <param name="shortcut" value="1" />
    <param name="playeralpha" value="100" />
    <param name="srturl" value="video.srt" />
    <param name="top1" value="0" />
    <param name="showiconplay" value="1" />
    <param name="iconplaycolor" value="ffffff" />
    <param name="iconplaybgcolor" value="dddddd" />
    <param name="iconplaybgalpha" value="25" />
    <param name="showtitleandstartimage" value="0" />
<param NAME=FlashVars VALUE="file=dnpnieuw/items/'
.$row['ID'].'/flv/'.$curimg.'">
<embed wmode="transparent" src=flvplayer.swf FlashVars="file=dnpnieuw/items/'
.$row['ID'].'/flv/'.$curimg.'" quality=high
salign=tl bgcolor=#ffffff width=381 height=216 name=fullscreen
align=middle allowScriptAccess=sameDomain type=application/x-shockwave-
flash pluginspage=http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/>
</object>'
.PHP_EOL;

        }

    }
    

echo '
                    

<br>

                <img src="layout/img/balkfoto.png" alt="Bekijk onderstaande video">

                    <div class="fotoalbum"><div class="fotoalbumcenter">'
;


    $dirname = "dnpnieuw/items/".$row['ID']."/foto/";

    $images = scandir($dirname);

    $ignore = Array(".", "..", ".txt", ".TXT");



    foreach($images as $curimg){

        if(!in_array($curimg, $ignore)) {

            echo '<a href="dnpnieuw/items/'.$row['ID'].'/foto/'.$curimg.'" rel="lightbox['.$row['ID'].']"><img img width=109 border=0 height=61 Hspace=5 Vspace=5 src="dnpnieuw/items/'.$row['ID'].'/foto/'.$curimg.'" alt="Foto: DNP.NU"></a>';
                    
        }

    }
    

echo '

                </div></div>

                    

            </div>

</div><br>


            '
;

?>





</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 29/06/2010 15:20:35 door Johan Sebastiaan
 
- SanThe -

- SanThe -

29/06/2010 15:24:27
Quote Anchor link
Division by zero

Je kan niet door 0 (nul) delen.
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

29/06/2010 15:34:51
Quote Anchor link
dus hij ziet een van de volgende woorden

$pages = $num_rows / $showRecords;


als een 0?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/06/2010 15:38:49
Quote Anchor link
Deze is nul: $showRecords
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

29/06/2010 15:45:18
Quote Anchor link
enn.. hoe los ik het op? ligt daar ook het probleem dat hij de tabel niet goed uitleest (en daardoor de mappen)?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/06/2010 15:50:57
Quote Anchor link
Je geeft $showRecords nergens een waarde.
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

29/06/2010 17:38:17
Quote Anchor link
Heb nu gezegd $showRecords = 1. Gevolg is dat de foutmelding weg is, maar volgens mij doe k het niet goed, want er worden nog steeds geen gegevens uit de tabel uitgelezen...
 
- Mark -

- Mark -

29/06/2010 17:53:40
Quote Anchor link
Ik heb net even gekeken naar je huidige code, Er zit wel meer dan 1 fout in ben ik bang. Je bent ook nog een paar dingen vergeten / en er zitten een paar stukken code op de verkeerde plaats. Je ziet niks omdat je de resultaten wel ophaalt maar niet weergeeft " Je mist een while loop ". Als ik tijd heb kijk ik er vanavond misschien even naar.
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

29/06/2010 17:55:36
Quote Anchor link
Dat zou top zijn! thnx voor de snelle scan alvast in iedergeval.
 
- Mark -

- Mark -

29/06/2010 18:50:57
Quote Anchor link
Probeer onderstaande eens, Geen idee of het werkt ik kan het natuurlijk niet testen voor je. Ik heb geen tijd " en zin " om alles op te ruimen, het is me nogal een mengelmoes. Er moet nog fout afhandeling worden ingebouwd en commentaar toevoegen is ook wel handig.

Je hebt heel veel verschillende scripts door elkaar gegooid gok zo te zien. Je sloot ook verschillende div's niet goed af.

Let ook even op de volgorde van je code de volgende keer, Het aantal pagina's was veel eerder nodig dan jij ze berekende.

Anway hopelijk lukt het.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
<?php

    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Settings | MySQL database connection.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    
    
    #| Database info.

    
        $myServer    = 'localhost';
        $myDataBase    = 'xxx';
        $myUser        = 'xxx';
        $myPass        = 'xxx';


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) MySQL | Database connection.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    

        $myConn = mysql_connect($myServer, $myUser, $myPass);
        $select = mysql_select_db($myDataBase, $myConn);

    // LET OP! Foutafhandeling inbouwen.

    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Settings.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    /*---- INFO! ---->
    
        Make sure the menu length is an uneven number.
                
    */
    
    #| Results per page.

    
        $results_per_page = 10;
        
    
    #| Maximum length of the menu.
    
        $menu_length = 5;
    
    
    #| Menu's divider.
    
        $menu_divider = ' | ';


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Page count.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/                

    #| Totaal aantal resultaten tellen.

    
        $query = 'SELECT * FROM dnp2 ORDER BY Datum DESC';
        $results = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        $num_rows = mysql_num_rows($results);

    // LET OP! Foutafhandeling inbouwen.

    #| Aantal pagina's berekenen.

    
        $page_count = ceil($num_rows / $results_per_page);


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Validate the supplied current page. " $_GET['page'] "
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/                
            
    #| Current page.

    
        $current_page = (isset($_GET['page']) and in_array($_GET['page'], range(1, $page_count))) ? $_GET['page'] : 1 ;


    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Menu's range.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    /*---- INFO! ---->
    
        Calculate the menu's range.
                
    */

    #| Calculate the menu's middle point.

    
        $mid_point = floor($menu_length / 2 );


    #| Calculate the menu's range.
    
        if($page_count < $menu_length){
        
        #| Not enough pages for the fancy stuff.
        
            $menu_range = range(1, $page_count);
            
        }

        elseif($current_page > ($page_count - $mid_point)){
            
        #| Last couple of pages.
        
            $menu_range = range(($page_count - $menu_length) , $page_count);
            
        }

        elseif($current_page > $mid_point){
        
        #| Middle pages.
        
            $menu_range = range(($current_page - $mid_point), ($current_page + $mid_point));
            
        }

        else{
        
        #| First couple of pages.
        
            $menu_range = range(1, $menu_length);
            
        }


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>

    <head>
        <title> DNP.NU beta 3</title>
        <LINK REL=StyleSheet HREF="style1.css" TYPE="text/css" MEDIA=screen>
        <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />
<SCRIPT>
<!-- PopUp Link JavaScript Code Provided By: http://www.DesignerWiz.com - Development Resource & JavaScript Public Archive Center -->
function popUp(page,PWidth,PHeight,id) {
 eval("designerwiz"+id+"=window.open('"+page+"','designerwiz1','toolbar=0,scrollbars=1,location=0,status=1,menubars=0,resizable=0,width="+PWidth+",height="+PHeight+"')")
eval;("wiz"+id+".window.moveTo((screen.width/2)-(PWidth/2),(screen.height/2)-(PHeight/2))")
}
</SCRIPT>
<script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>

    </head>
    <body>


<div class="container">



<div class="midden2">
<div class="midden">


    <div class="header">
        <img src="layout/img/header.png" alt="DNP.NU">
    </div>

    <div class="divmenu">
         <A HREF="javascript:popUp('upload.php',500,250,1);"><img src="layout/img/uploadbutton.png" border=0 alt="Upload jouw video op DNP.NU" align="right"></a>
    </div>

<?php

    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Previous page
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    
    
        if($current_page > 1){
            
            echo '<a href="?page='.($current_page - 1).'"><<</a> ';
        }


    
    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Numeric menu.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/    

    #| Set " $menu " array for storing all the menu's items.

    
        $menu = array();
        
    
    #| Create all the menu's items.
    
        foreach($menu_range as $page){
            
            $menu[] = ($page == $current_page) ? '(<a href="?page='.$page.'">'.$page.'</a>) ' : '<a href="?page='.$page.'">'.$page.'</a>' ;
        }

        

    #| Display the menu.

        echo implode($menu_divider, $menu);

    
    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Pagination | Next page.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    

        if($current_page < $page_count){
            
            echo ' <a href="?page='.($current_page + 1).'">>></a>';
        }



    /*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
    (§) Alle resultaten ophalen en weergeven.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/
    

        $query = 'SELECT * FROM dnp2 ORDER BY Datum DESC LIMIT '.mysql_real_escape_string((($current_page - 1) * $results_per_page)).', '.$results_per_page;
        $results = mysql_query($query) or die(mysql_error());

    // LET OP! Foutafhandeling inbouwen.

        while($row = mysql_fetch_assoc($results)){

   echo ' <div class="geheel">

            <div class="linkerkolom">

                <div class="bovenlinks">
                            <div class="titel"><div class="id">( '
.$row['ID'].' ) </div> '.$row['Titel'].'</div>
                            <div class="datum">'
.$row['Datum'].'</div>

                </div><br>

                <div class="onderlinks">

                            <div class="bericht"><br><b>'
.$row['Plaats'].'</b> - '.$row['Bericht'];



    $dirname = "dnpnieuw/items/".$row['ID']."/downloads";

    $images = scandir($dirname);

    $ignore = array(".", "..", ".txt", ".TXT");



    foreach($images as $curimg){

        if(!in_array($curimg, $ignore)) {

            echo '<br><a href="dnpnieuw/items/'.$row['ID'].'/downloads/'.$curimg.'">Download '.$curimg.'</a><br>';
        }

    }
    

echo '</div>

                </div>

            </div>

            <div class="rechterkolom"><img src="layout/img/balkvideo.png" alt="Bekijk onderstaande video">'
;
                    

    $dirname = "dnpnieuw/items/".$row['ID']."/flv/";

    $images = scandir($dirname);

    $ignore = array(".", "..", ".txt", ".TXT");



    foreach($images as $curimg){

        if(!in_array($curimg, $ignore)) {

            echo '<object classid=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000  
codebase=http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0
width=381 height=216 id=fullscreen align=middle>
<param name="WMode" value="transparent"></param>
<param name=allowScriptAccess value=sameDomain/>
<param name=movie value="flvplayer.swf/>
<param name=quality value=high />
<param name=salign value=tl />
<param name=bgcolor value=#ffffff />
<param name="startimage" value="start_frame.jpg" />
    <param name="autoplay" value="0" />
    <param name="autoload" value="0" />
    <param name="buffer" value="5" />
    <param name="buffermessage" value="" />
    <param name="buffercolor" value="ffffff" />
    <param name="bufferbgcolor" value="858686" />
    <param name="buffershowbg" value="0" />
    <param name="title" value="20100214 Zwaag carnaval" />
    <param name="titlesize" value="20" />
    <param name="titlecolor" value="ffffff" />
    <param name="margin" value="0" />
    <param name="srt" value="0" />
    <param name="srtcolor" value="ffffff" />
    <param name="srtbgcolor" value="858686" />
    <param name="srtsize" value="11" />
    <param name="showstop" value="1" />
    <param name="showvolume" value="1" />
    <param name="showtime" value="1" />
    <param name="showplayer" value="autohide" />
    <param name="showloading" value="autohide" />
    <param name="showfullscreen" value="1" />
    <param name="showswitchsubtitles" value="0" />
    <param name="showmouse" value="autohide" />
    <param name="loop" value="0" />
    <param name="startimage" value="start_frame.jpg" />
    <param name="playercolor" value="858686" />
    <param name="loadingcolor" value="dddddd" />
    <param name="bgcolor" value="ffffff" />
    <param name="bgcolor1" value="ffffff" />
    <param name="bgcolor2" value="ffffff" />
    <param name="buttoncolor" value="ffffff" />
    <param name="buttonovercolor" value="c3c4c4" />
    <param name="slidercolor1" value="ffffff" />
    <param name="slidercolor2" value="cccccc" />
    <param name="sliderovercolor" value="c3c4c4" />
    <param name="loadonstop" value="0" />
    <param name="onclick" value="playpause" />
    <param name="onclicktarget" value="_blank" />
    <param name="ondoubleclick" value="fullscreen" />
    <param name="ondoubleclicktarget" value="_blank" />
    <param name="playertimeout" value="1500" />
    <param name="videobgcolor" value="000000" />
    <param name="volume" value="100" />
    <param name="shortcut" value="1" />
    <param name="playeralpha" value="100" />
    <param name="srturl" value="video.srt" />
    <param name="top1" value="0" />
    <param name="showiconplay" value="1" />
    <param name="iconplaycolor" value="ffffff" />
    <param name="iconplaybgcolor" value="dddddd" />
    <param name="iconplaybgalpha" value="25" />
    <param name="showtitleandstartimage" value="0" />
<param NAME=FlashVars VALUE="file=dnpnieuw/items/'
.$row['ID'].'/flv/'.$curimg.'">
<embed wmode="transparent" src=flvplayer.swf FlashVars="file=dnpnieuw/items/'
.$row['ID'].'/flv/'.$curimg.'" quality=high
salign=tl bgcolor=#ffffff width=381 height=216 name=fullscreen
align=middle allowScriptAccess=sameDomain type=application/x-shockwave-
flash pluginspage=http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/>
</object>'
;

        }

    }
    

echo '
                    

<br>

                <img src="layout/img/balkfoto.png" alt="Bekijk onderstaande video">

                    <div class="fotoalbum"><div class="fotoalbumcenter">'
;


    $dirname = "dnpnieuw/items/".$row['ID']."/foto/";

    $images = scandir($dirname);

    $ignore = array(".", "..", ".txt", ".TXT");



    foreach($images as $curimg){

        if(!in_array($curimg, $ignore)) {

            echo '<a href="dnpnieuw/items/'.$row['ID'].'/foto/'.$curimg.'" rel="lightbox['.$row['ID'].']"><img img width=109 border=0 height=61 Hspace=5 Vspace=5 src="dnpnieuw/items/'.$row['ID'].'/foto/'.$curimg.'" alt="Foto: DNP.NU"></a>';
                    
        }

    }
    

echo '

                </div></div>


            '
;
            
    }
// End of while loop.            

?>





</div></div><br /></div>
</body>
</html>
 
Johan Sebastiaan

Johan Sebastiaan

29/06/2010 19:33:03
Quote Anchor link
SUPER het werkt! Dankjewel! En ook andere reageerders bedankt!:)

http://81.30.70.233/~dnp/tester2.php

EDIT: er moest inderdaad 2 keer een div worden afgesloten, dat is nu gebeurd. Nogmaals bedankt!
Gewijzigd op 29/06/2010 19:50:19 door Johan Sebastiaan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.