Meerdere varibles checken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

23/03/2011 10:19:46
Quote Anchor link
Is er een mogelijkheid om meerdere varibles in 1 check te steken zodat ik geen 30 checks moet doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
if (isset($_POST['submit']))
{

    $grotevat = mysql_real_escape_string($_POST['grvat']);
    $kleinvat = mysql_real_escape_string($_POST['klvat']);
    $stellafles = mysql_real_escape_string($_POST['stellaf']);
    $hoegaardenfles = mysql_real_escape_string($_POST['hoegaardenf']);
    $kriekfles = mysql_real_escape_string($_POST['kriekf']);
    $platwater = mysql_real_escape_string($_POST['platw']);
    $platwaterbak = mysql_real_escape_string($_POST['platwb']);
    $bruiswater = mysql_real_escape_string($_POST['bruisw']);
    $bruiswaterbak = mysql_real_escape_string($_POST['bruiswb']);
    $cola = mysql_real_escape_string($_POST['cola']);
    $colab = mysql_real_escape_string($_POST['colab']);
    $colal = mysql_real_escape_string($_POST['colal']);
    $colalb = mysql_real_escape_string($_POST['colalb']);
    $colaz = mysql_real_escape_string($_POST['colaz']);
    $colazb = mysql_real_escape_string($_POST['colazb']);
    $limo = mysql_real_escape_string($_POST['limo']);
    $limob = mysql_real_escape_string($_POST['limob']);
    $fruit = mysql_real_escape_string($_POST['fruit']);
    $fruitb = mysql_real_escape_string($_POST['fruitb']);
    $redbull = mysql_real_escape_string($_POST['redb']);
    $burnblik = mysql_real_escape_string($_POST['burn']);
    $bekers = mysql_real_escape_string($_POST['bekers']);  
}

?>


Dus wat ik bedoel is al bovenstaande varibles in 1 keer checken dat ze groter of gelijk zijn als nul
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 05:03:24
 
- Mark -

- Mark -

23/03/2011 10:24:00
Quote Anchor link
Je kunt toch gewoon met foreach door $_POST heen lopen of niet?
 

23/03/2011 10:24:54
Quote Anchor link
- Mark - op 23/03/2011 10:24:00:
Je kunt toch gewoon met foreach door $_POST heen lopen of niet?


Inderdaad, $_POST, $_GET, $_COOKIE zijn array's.
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

23/03/2011 10:27:06
Quote Anchor link
Ik snap eigenlijk niet zo goed wat je bedoeld ? kan je even verduidelijken met een voorbeeld ?

Toevoeging op 23/03/2011 10:27:08:

Ik snap eigenlijk niet zo goed wat je bedoeld ? kan je even verduidelijken met een voorbeeld ?
 
- Mark -

- Mark -

23/03/2011 10:31:33
Quote Anchor link
Doe maar eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

    foreach($_POST as $key => $value){

        echo $key.' - '.$value.'<br />';

    }


?>
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

23/03/2011 10:53:22
Quote Anchor link
Ik bedoel even met een van mij varibles eens voor doen want ik snap het helemaal niet
 
- Mark -

- Mark -

23/03/2011 10:59:51
Quote Anchor link
Je moet zowiezo geen variabele variabelen gaan maken eigenlijk. Maar welk gedeelte snap je dan niet?
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

23/03/2011 11:02:15
Quote Anchor link
het foreach gedeelte , ondertussen heb ik al een array gemaakt met mijn varibles maar nu die checken dat die niet kleiner of gelijk is aan nul
 
- Mark -

- Mark -

23/03/2011 11:07:50
Quote Anchor link
Hoe maak je die array aan dan? $_POST is al een array namelijk. Klinkt dubbel op.
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

23/03/2011 11:08:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$dranken
= array($bekers,$bruiswater,$bruiswaterbak,$burnblik,$cola,$colab,$colal,
                 $colalb,$colaz,$colazb,$fruit,$fruitb,$grotevat,$hoegaardenfles,
                 $kleinvat,$kriekfles,$limo,$limob,$platwater,$platwaterbak
                 ,$redbull,$stellafles,);
?>


Ik snap het nu echt helemaal niet meer ???
 
- Mark -

- Mark -

23/03/2011 11:12:46
Quote Anchor link
Hoe goed is je Engels? ik zou eerst maar eens wat tutorials gaan doorlezen. Je mist nogal wat basis kennis. klik maar eens op array en foreach hier in de scripts dan kom je uit op php.net met meer informatie.
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

23/03/2011 11:17:31
Quote Anchor link
Ik ben half engels dus vrij goed , maar ik heb de tutorial voor mij ma ik snap het nog steeds niet :D

Toevoeging op 23/03/2011 11:17:33:

Ik ben half engels dus vrij goed , maar ik heb de tutorial voor mij ma ik snap het nog steeds niet :D
 
- Mark -

- Mark -

23/03/2011 11:34:51
Quote Anchor link
Kleine verandering op mijn eerste voorbeeld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

    $spelers
= array(11 => 'Kwik', 6 => 'Kwek', 8 => 'Jantje');

    echo '<ul>';

    foreach($spelers as $rugnummer => $naam){

            echo '<li>'.$rugnummer.' - '.$naam.'</li>';

        }


    echo '</ul>';

?>


Dit zou een lijst moeten geven met daaring het rug nummer van elke speler en diens naam. Let er wel op dat een sleutel of key altijd uniek moet zijn. In dit voorbeeld is het rugnummer de sleutel en de naam van de speler de waarde.

Stel je hebt 1 formulier veld in je formulier veld staan genaamd naam. Je vult deze in met Kwik

$_POST ziet er dan zo uit $_POST = array('naam' => 'Kwik');
Gewijzigd op 23/03/2011 11:38:39 door - Mark -
 
Pim -

Pim -

23/03/2011 12:34:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$map
= array(
    'grvat' => 'grotevat',
    'klvat' => 'kleinevat'
); // enz
$array = array();
foreach($map as $key => $name) {
    if(!empty($_POST[$key]))
        $array[$name] = mysql_real_escape_string($_POST[$key]);
    else
        $array[$name] = '';
}

?>
Gewijzigd op 23/03/2011 12:35:23 door Pim -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.