Members teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:09:00
Quote Anchor link
Beste ... ,
Sinds kort heb ik een forum Klik hier voor het forum.
Maar daar wil ik in de Titel waar nu staad HipHopMusic Forum
Wil ik graag hebben staan HipHopMusic Forum heefd nu ... aantal gebruikers
De titel kan ik wel veranderen maar ik wil graag dat bij ... een teller komt van de members
Wie kan mij daar bij helpen.. ?

groetjes Jurrien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 02:15:49
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 00:12:00
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Dus word het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>HipHopMusic heefd SELECT COUNT(column_name) FROM table_name gebruikers</titel>


En dan natuurlijk wel collumn_name en Table_name veranderen

??
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/12/2009 01:22:00
Quote Anchor link
Zoals jij het opgeeft word de query niet uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT * FROM Gebruikers ORDER BY id");
 $countUsers = mysql_num_rows($countUsers);
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

30/12/2009 01:33:00
Quote Anchor link
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:07:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??
 
Stefan

Stefan

30/12/2009 02:40:00
Quote Anchor link
Omdat er anders geen output is.
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 30.12.2009 02:07:
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??

Meen je dit serieus?

Jurrien schreef op 30.12.2009 02:43:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..

Error 1: Precies wat er staat eigenlijk.
De headers zijn al verzonden. Waarschijnlijk heb je al output voor session_start(), en dan krijg je die fout.

Error 2: Wat je ook in die functie hebt gestopt, het is geen mysql result.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:48:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
        <!-- Pagina titel -->
        <title>HipHopMusic Forum</title>


moet het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
        <!-- Pagina titel -->
        <?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Worden??

Staad gewoon boven aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
[
/code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:02:00
Quote Anchor link
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:05:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:02:
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding


word het dan niet..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 <
title>echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';</title>
?>
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:10:00
Quote Anchor link
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:13:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:10:
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.

Beginnershandleidingen ben ik nu mee bezig..
T forum heb ik idd niet helemaal zelf gescript.
K heb t nu aangepast en op mn server gezet
Maar er veranderd niets..
T kan ook aan mn hosting liggen dat het even duurt maar normaal gesproken niet.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:19:00
Quote Anchor link
mjah k laat t maar.
Blijkbaar ben ik er nog niet klaar voor =D
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

30/12/2009 08:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
?>


<title>We hebben
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row; ?>
leden</title>



gewoon zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door www JdeRuijterNL
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/12/2009 09:32:00
Quote Anchor link
@Overdatum

echo $row; geeft array; Je moet nog wel $row['a'] weergeven!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.