Meta refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:50:05
Quote Anchor link
we hebben een site met een "redirect" gemaakt, die redirect deden we met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<meta http-equiv="refresh" content="0; index2.php?page=error" />';
maar het blijkt bij IE niet te werken, en dat moet wel.

Wat kan ik gebruiken ipv de meta?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/05/2024 10:47:02
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:51:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript">window.location = "http://google.nl"</script>
Gewijzigd op 27/10/2010 15:54:06 door Jel le
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:52:43
Quote Anchor link
Wat is het nut van deze site als jullie zeggen dat ik toch alles moet googlen
Gewijzigd op 27/10/2010 15:53:17 door Pieter M
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:53:50
Quote Anchor link
Dat is een script die redirect naar google :P
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:54:42
Quote Anchor link
/shame
sorry, een vriend dacht slim te zijn door te zeggen dat je bedoelde dat ik moest googlen
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:55:44
Quote Anchor link
haha maakt niet uit hoor. Je snapt het script in ieder geval wel :P
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:56:13
Quote Anchor link
ja, en dank je wel =3
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 16:01:04
Quote Anchor link
Je kan ook nog redirecten met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: index2.php?page=error");

Maar dat kan je alleen doen als er nog geen output is gegeven.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

27/10/2010 16:02:10
Quote Anchor link
of door gebruik van header() location
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 16:13:51
Quote Anchor link
dat header werkt niet goed, want we hebben eerst een query staan daarvoor, en die voert die dan niet uit, en blijkbaar wel met de javascript

en is het mogelijk (Bij dat javascript) dat je eerst 5 seconde wacht, en dan pas redirect
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 16:16:22
Quote Anchor link
setTimeout('window.location.href="example.com"', 5000)

probeer dit eens
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 16:18:15
Quote Anchor link
zal ik proberen, dank je

Toevoeging op 27/10/2010 16:20:32:

Hij doet het, dank je wel
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 16:43:58
Quote Anchor link
Wat dacht je van gewoon je script beter opstellen en toch doosturen met header, ga geen onnodige dingen doen als het beter kan op een andere manier.
Waarom zou je 2 script talen gebruiken als 1 volstaat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Refresh:5; url=wherever.php');
?>


Zie dat je trouwens al eerder een topic hebt gemaakt over de header functie. Daar gaat het om een edit pagina. Dus ik ga er op het gemak even vanuit dat dit ook zoiets is, of een reageer pagina, komt allemaal op dezelfde opbouw neer.
Als je hier iets meer code neergooit kunnen we je helpen een juiste opbouw te maken voor je script.
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 17:34:07
Quote Anchor link
De site is nu eigenlijk helemaal af, nog niet echt veilig, maar wel af

Link
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 18:00:01
Quote Anchor link
Sorry dat ik het zeg, maar echt mooi vind ik hem niet... Beetje vieze kleur groen / blauw. Houd je er ook rekening mee dat oude pc's zonder office 2007^ en mac jouw lettertype niet ondersteunen.
Ook is de codering niet strak, je mist doctype e.d.

Ook is hij dus niet valid.

Succes ermee!
Gewijzigd op 27/10/2010 20:55:22 door Milo S
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 18:21:21
Quote Anchor link
dat vieze groen / blauw zijn de kleuren van mijn school =P

en bedant voor de tip over het lettertype

en wat betekent dat "niet valid"? wat is er dan?



en hou er rekening mee dat het ong 5 weken werk is van 5 mensen die daarvoor geen HTML en PHP konden, en per werk dag maar iets van 2 uur werken
 
Erik Rijk

Erik Rijk

27/10/2010 18:34:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Location: pagina.php");
exit; // vergeet deze niet om een warning te voorkomen.
?>
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 20:54:52
Quote Anchor link
Niet valid, is eigenlijk gewoon dat je script niet aan de standaard eisen voldoet, de fouten kun je zien bij die url.

@ Erik Rijk; waarom nou weer een exit, mits je je script goed opbouwt heb je dat niet nodig. Althans niet bij wat hij waarschijnlijk wilt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.