Mobiele website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

27/08/2014 19:26:25
Quote Anchor link
Geachte allemaal,

Ik probeer een mobiele website te bouwen voor www.joey-riemersma.nl. Tevens heb ik helaas geen enkel idee hoe dit moet, en hoop ik dat jullie mij willen helpen!


Vriendelijke groet,

Joey Riemersma
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:03:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2014 19:30:32
Quote Anchor link
Verdiep je eens in Responsive Webdesign, zodat de huidige pagina meeschaalt.
Een paar media-queries in CSS en wat mooie properties doen wonderen.

Valideer ook eens je HTML-code, want er klopt geen mallemoer van.
Gewijzigd op 27/08/2014 19:31:33 door - Ariën -
 

27/08/2014 19:34:41
Quote Anchor link
Het gaat erom dat ik vanaf mijn laptop en telefoon hierbij kan, het is bedoeld voor mij alleen. Dus ik weet niet of het van belang is om een responsive webpagina te maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2014 19:37:20
Quote Anchor link
Ik zou het zeker wel doen. Straks heb je een telefoon met een kleiner of groter scherm, dan zat zit je alsnog te zoomen of te swipen.
Gewijzigd op 27/08/2014 19:38:27 door - Ariën -
 

27/08/2014 20:11:51
Quote Anchor link
Hoe kan ik deze oude style een beetje terug krijgen in de css? Ik heb nu een responvise webpagina. www.joey-riemersma.nl/test.php

Dit is de oude css : www.joey-riemersma.nl/css/style.css
En dit is de nieuwe www.joey-riemersma.nl/style.css
 
Jan R

Jan R

28/08/2014 08:11:00
Quote Anchor link
goede site. ==> 404 :)
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

28/08/2014 11:36:33
Quote Anchor link
Kijk eens naar LESS, het maakt je leven fantastisch.

Kijk ook tevens naar het begrip mobile-first
 
Wouter J

Wouter J

28/08/2014 12:11:01
Quote Anchor link
Donny, less gaat je hierbij in geen enkel geval helpen...

Joey, je moet je oude stijl laten voor wat het is eb dab je browserscherm verkleinen. Wanneer je design ergens mis gaat kijk je hoe breed het scherm is en dat voeg je als media query in je css en dan maak je het zo dat het niet meer mis gaat.
 

28/08/2014 12:13:21
Quote Anchor link
Ik heb totaal geen enkel idee hoe ik mijn browserscherm moet gaan verkleinen.
Tevens kan ik ook nergens een beetje normale responsive login form vinden op internet die eigelijks klaar is.
Gewijzigd op 28/08/2014 12:14:24 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2014 12:42:07
Quote Anchor link
Wat is je kennis over CSS? Want ik heb 'mediaqueries' al genoemd, en daarmee kan je bepaalde CSS-properties afdwingen voor bepaalde schermgroottes.
 

28/08/2014 12:42:53
Quote Anchor link
Zeer slecht en ik hoop dat iemand mij kan helpen hier mee..
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

28/08/2014 12:52:28
Quote Anchor link
Joey Riemersma op 27/08/2014 19:34:41:
Het gaat erom dat ik vanaf mijn laptop en telefoon hierbij kan, het is bedoeld voor mij alleen.

Je hebt een website waar je alleen zelf bij hoeft te kunnen, maar je loopt al vast op het inlogscherm? Misschien moet je het probleem dan breder trekken: wat wil je met die website gaan doen dat je niet kunt doen met cloudoplossingen zoals Google Drive en Dropbox?
 

28/08/2014 12:54:13
Quote Anchor link
Ik wil een soort van persoonlijke startpagina maken als het ware met handige links. Ik gebruik hiervoor een privé home server, maar ik wil geen gebruik maken van Dropbox e.d.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

28/08/2014 12:56:43
Quote Anchor link
Mozilla Firefox en Google Chrome kunnen al je bookmarks in de cloud opslaan, zodat je er overal en altijd bij kunt. Daarvoor heb je geen persoonlijke startpagina meer nodig.
 

28/08/2014 12:57:44
Quote Anchor link
Ja dat begrijp ik ook wel. Tevens wil ik dat niet alleen maar ook links voor software e.d.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2014 13:08:11
Quote Anchor link
Tja, dan moet je alternatieve software installeren op je home server. Of eens kijken naar een Synology NAS. (plus laatste update tegen Synolocker!).
 
Wouter J

Wouter J

28/08/2014 17:55:32
Quote Anchor link
Linkjes kun je ook plaatsen zonder CSS...

Als je zoiets wilt zul je je eerst moeten verdiepen in CSS. Ik wil ook graag een eigen huis bouwen, maar dan zal ik me eerst moeten verdiepen in de bouwkunst. Hetzelfde is met jouw eigen startpagina.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.