MsSql Multi Select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »
Stefan

Stefan

28/07/2009 15:39:00
Quote Anchor link
Oke, ik moet dus 3 tables emt elkaar vergelijken, en dan de data fetchen die ik nodig heb, dus dacht ik INNER JOIN, dat moet ik gebruiken.
Maar nu in de MSSQL Management Studio Express geeft die de volgende fout aan(waneer ik de sql code wil verifieren):
Incorrect syntax near the keyboard 'WHERE'.

Dit is dus mijn query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT     a.CID, a.Name, b.CLID, c.CID, c.CLID
FROM         ClanMember c INNER JOIN Clan b INNER JOIN Character a
ON b.CLID = c.CLID AND a.CID = c.CID WHERE c.CLID = 5
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 16:14:55
 
Jelmer -

Jelmer -

28/07/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Moet die INNER JOIN Clan b niet direct gevolgd worden door ON b.CLID = c.CLID?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SELECT
    a.CID,
    a.Name,
    b.CLID,
    c.CID,
    c.CLID
FROM
    ClanMember c
INNER JOIN Clan b ON
    b.CLID = c.CLID
INNER JOIN Character a ON
    a.CID = c.CID
WHERE
    c.CLID = 5


* disclaimer: ik heb alleen ervaring met MySQL :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Ah dankje, de query is geverifieerd in de client, en werkt dus!
 
Johan

johan

28/07/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Maar dan krijgen de andre de waarden van de tabel ClanMember c
En als je de waarde van tabel ClanMember c lager is danwort het ook aangepast
Waarom heb je in je DB meerdere tabel met de zelfde wardes ?
Want mijn is geleerd alles wat dubbel is is over bodeg?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:46:00
Quote Anchor link
Omdat CID een automatisch gegenereerd nummer is die een Character ID voor steld.

De CID komt voor in de ClanMember & Character Table voor.

De Character houd specifieke details over de character, zoals XP, level, equipped items enzo.

De ClanMember table houd informatie over de hele clan, maar deze heeft geen namen in de tabel, alleen CID, & CLID (Clan ID), Clan ID staat weer in Clan Tabel, waar ook de naam staat, wins, losses, draws en andere informatie.

Ik wil juist deze informatie allemaal selecteren zodat ik een ranking page kan maken. Clan based, User based, Top-100's, etc.

Maar nu heb ik nog een vraagje
Als ik deze query in een functie gebruik, komt er helemaal geen values uit de array.

Een soort functie staat ook al eerder door mij gepost op het forum, alleen is deze iets aan gepast.

functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
function membRank(){
$membarray = array();
$query = "
SELECT     a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM         ClanMember AS c INNER JOIN
                      Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
                      Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE     (c.CID = "
.$_SESSION['UPCID'].")
"
;
$query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
while($row = mssql_fetch_row($query)){
$membarray[] = array("Name" => colorname($row[0]),
                            "Level" => $row[1],
                            "XP" => $row[4],
                            "Killcount" => $row[2],
                            "Deathcount" => $row[3],
                            "K/D Ratio" => $row[5],
                            "6" => $row[6],
                            "7" => $row[7],
                            "8" => $row[8],
                            "9" => $row[9]);
}

    return $membarray;
}

?>


dan print_r ik de functie, maar staat er alleen
Array ( )
 
Johan

johan

28/07/2009 16:58:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit print is $_SESSION['UPCID'] in de function boven aan ?
"is de waarde geset ?"
en dat met print_r bedoelde ik dat je de $row moest prineten dan wet je ale key's die er beschik baar zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 17:50:00
Quote Anchor link
oh ja, dat klopt, was vergeten de session functie te runnen die de UPCID zet xD
Eens kijken als het nu werkt
_
Werkte niet, nog steeds lege arrays
En de $row geprint, nog steeds leeg.

En $_SESSION['UPCID'] komt overeen met wat er in de database staat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 18:09:00
Quote Anchor link
is het een int of een str "var_bump"

als het een str is

$query = "
SELECT a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM ClanMember AS c INNER JOIN
Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE (c.CID = '".$_SESSION['UPCID']."')
";
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 18:16:00
Quote Anchor link
Nog steeds lege array

dom dom dom

Bleekt dat ik het probeerde bij een character die geen clan had. Daarom was ie dus leeg! xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 20:31:00
Quote Anchor link
Oooooow LOL het werkt duss !?
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 20:37:00
Quote Anchor link
Ja het werkt xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.