MsSql Multi Select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Stefan

Stefan

28/07/2009 15:39:00
Quote Anchor link
Oke, ik moet dus 3 tables emt elkaar vergelijken, en dan de data fetchen die ik nodig heb, dus dacht ik INNER JOIN, dat moet ik gebruiken.
Maar nu in de MSSQL Management Studio Express geeft die de volgende fout aan(waneer ik de sql code wil verifieren):
Incorrect syntax near the keyboard 'WHERE'.

Dit is dus mijn query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT     a.CID, a.Name, b.CLID, c.CID, c.CLID
FROM         ClanMember c INNER JOIN Clan b INNER JOIN Character a
ON b.CLID = c.CLID AND a.CID = c.CID WHERE c.CLID = 5
 
PHP hulp

PHP hulp

24/05/2024 00:21:44
 
Jelmer -

Jelmer -

28/07/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Moet die INNER JOIN Clan b niet direct gevolgd worden door ON b.CLID = c.CLID?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SELECT
    a.CID,
    a.Name,
    b.CLID,
    c.CID,
    c.CLID
FROM
    ClanMember c
INNER JOIN Clan b ON
    b.CLID = c.CLID
INNER JOIN Character a ON
    a.CID = c.CID
WHERE
    c.CLID = 5


* disclaimer: ik heb alleen ervaring met MySQL :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Ah dankje, de query is geverifieerd in de client, en werkt dus!
 
Johan

johan

28/07/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Maar dan krijgen de andre de waarden van de tabel ClanMember c
En als je de waarde van tabel ClanMember c lager is danwort het ook aangepast
Waarom heb je in je DB meerdere tabel met de zelfde wardes ?
Want mijn is geleerd alles wat dubbel is is over bodeg?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:46:00
Quote Anchor link
Omdat CID een automatisch gegenereerd nummer is die een Character ID voor steld.

De CID komt voor in de ClanMember & Character Table voor.

De Character houd specifieke details over de character, zoals XP, level, equipped items enzo.

De ClanMember table houd informatie over de hele clan, maar deze heeft geen namen in de tabel, alleen CID, & CLID (Clan ID), Clan ID staat weer in Clan Tabel, waar ook de naam staat, wins, losses, draws en andere informatie.

Ik wil juist deze informatie allemaal selecteren zodat ik een ranking page kan maken. Clan based, User based, Top-100's, etc.

Maar nu heb ik nog een vraagje
Als ik deze query in een functie gebruik, komt er helemaal geen values uit de array.

Een soort functie staat ook al eerder door mij gepost op het forum, alleen is deze iets aan gepast.

functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
function membRank(){
$membarray = array();
$query = "
SELECT     a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM         ClanMember AS c INNER JOIN
                      Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
                      Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE     (c.CID = "
.$_SESSION['UPCID'].")
"
;
$query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
while($row = mssql_fetch_row($query)){
$membarray[] = array("Name" => colorname($row[0]),
                            "Level" => $row[1],
                            "XP" => $row[4],
                            "Killcount" => $row[2],
                            "Deathcount" => $row[3],
                            "K/D Ratio" => $row[5],
                            "6" => $row[6],
                            "7" => $row[7],
                            "8" => $row[8],
                            "9" => $row[9]);
}

    return $membarray;
}

?>


dan print_r ik de functie, maar staat er alleen
Array ( )
 
Johan

johan

28/07/2009 16:58:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit print is $_SESSION['UPCID'] in de function boven aan ?
"is de waarde geset ?"
en dat met print_r bedoelde ik dat je de $row moest prineten dan wet je ale key's die er beschik baar zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 17:50:00
Quote Anchor link
oh ja, dat klopt, was vergeten de session functie te runnen die de UPCID zet xD
Eens kijken als het nu werkt
_
Werkte niet, nog steeds lege arrays
En de $row geprint, nog steeds leeg.

En $_SESSION['UPCID'] komt overeen met wat er in de database staat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 18:09:00
Quote Anchor link
is het een int of een str "var_bump"

als het een str is

$query = "
SELECT a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM ClanMember AS c INNER JOIN
Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE (c.CID = '".$_SESSION['UPCID']."')
";
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 18:16:00
Quote Anchor link
Nog steeds lege array

dom dom dom

Bleekt dat ik het probeerde bij een character die geen clan had. Daarom was ie dus leeg! xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 20:31:00
Quote Anchor link
Oooooow LOL het werkt duss !?
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 20:37:00
Quote Anchor link
Ja het werkt xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.