Nog meer Gekke tekens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Harm

Harm

24/07/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Laatst vroeg ik in een ander topic hoe ik die  tekens kon wegkrijgen in een pagina. Nu is het wel gelukt maar nadat ik bij het gastenboek op Plaats bericht druk komen ze weer tevoorschijn. Die regel staat nergens meer in het script en op andere pagina's op de website zijn ze allemaal al verwijderd

Dus mijn vraag is:

Hoe kan ik zorgen dat deze tekens niet meer tevoorschijn komen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harm
 
PHP hulp

PHP hulp

08/06/2024 23:29:18
 
Ki ma

ki ma

24/07/2007 21:58:00
Quote Anchor link
duss ? en? wat?
 
Harm

Harm

24/07/2007 21:59:00
Quote Anchor link
Uhh Dat ik die tekens niet wegkrijg als ik een bericht post
 
- -

- -

24/07/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Dit probleem heb ik ook wel eens iets anders gehad, ineens hadden alle bestanden van mijn site aan het begin  staan. Oerirritand, maar ik kon het gewoon weer weghalen.
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:15:00
Quote Anchor link
Ik niet. Bij mij staan die tekens niet in de code maar je kan ze wel zien op de website
 

24/07/2007 22:15:00
Quote Anchor link
kan je het script laten zien ?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Het script is heel lang. Ik had het er net ookal opgezet maar toen had een MOderator het eraf gehaalt.
 

24/07/2007 22:22:00
Quote Anchor link
uhm zet het in een linkje in een text bestandje en plaats het hier
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:25:00
Quote Anchor link
Hier is het url van het script:

http://www.dj-harm.nl/script.php

* LINK GEMAAKT *
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harm
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:28:00
Quote Anchor link
@HarmW: Met welke editor werk jij?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Sorry, het wil niet lukken hoe kan ik dit online krijgen (script)
 

24/07/2007 22:32:00
Quote Anchor link
uhm ipv van *.php moet je even *.txt van maken ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:33:00
Quote Anchor link
HarmW schreef op 24.07.2007 22:30:
Sorry, het wil niet lukken hoe kan ik dit online krijgen (script)
Extensie .txt of .phps
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/07/2007 22:34:00
Quote Anchor link
Wat voor encoding gebruik je in je pagina's? Ik bedoel dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

Staat er bij jou ook zoiets in de head sectie?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Doet het niet
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.07.2007 22:28:
@HarmW: Met welke editor werk jij?

Heb je wel een 'kale' ASCII-editor?
 
EricW.

EricW.

24/07/2007 22:58:00
Quote Anchor link
zit hier soms iets niet goed


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?php
// ========================================= Bericht toevoegen ==================================
elseif ($_GET['action'] == "add")
{

// Menu content header weergeven
echo show_content_header("Bericht toevoegen",$ccontentheader,$ccontent);
    // Controleren of formulier gepost is
    if (isset($_POST['submit']))
    {

        // Post variabelen opslaan
        $pname = ucwords(strip_tags($_POST['name']));
        $pemail = strip_tags($_POST['email']);
        $pcontent = $_POST['content'];
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        // Controleren of ip gebanned is maar niet de rank admin heeft
        if (!banned())
        {

            // Controleren of alle verplichte velden zijn ingevuld
            if (!empty($pname) && !empty($pcontent))
            {

                // Query SELECT maken en uitvoeren
                $query = 'SELECT id, username FROM admins WHERE username = "'.$pname.'"';
                $result = mysql_query($query);        
                $record = mysql_fetch_object($result);
                // Controleren of naam niet gelijk is aan een admin username
                if (($pname <> $record->username) || login())
                {

                    // Controleren of bericht het minimaal aantal karakters heeft
                    if ((strlen($pcontent) >= $minaantalkpb) || login())
                    {

                        // Controleren of email adres is ingevuld
                        if (!empty($pemail))
                        {
                    
                            // Controleren of geldig email adres in ingevuld
                            if (valid_email($pemail))
                            {

                                // Query INSERT maken en uitvoeren
                                $query = "INSERT INTO gastenboek (name, email, content, ip, datetime)
                                           VALUES ('"
.$pname."','".$pemail."','".$pcontent."','".$ip."',now())";        
                                $result = mysql_query($query);    
                                // Info message weergeven
                                echo show_info_message("U bericht is succesvol geplaatst.","$PHP_SELF?");                            
                            }

                            else
                            {
                                // Error message weergeven
                                echo show_error_message("Email adres is niet geldig!");
                                // Bericht toevoegen form weergeven
                                echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                            }
                        }

                        // Geen email adres ingevuld
                        else
                        {
                            // Query INSERT maken en uitvoeren
                            $query = "INSERT INTO gastenboek (name, email, content, ip, datetime)
                                       VALUES ('"
.$pname."','".$pemail."','".$pcontent."','".$ip."',now())";        
                            $result = mysql_query($query);    
                            // Info message weergeven
                            echo show_info_message("Uw bericht is succesvol geplaatst.","$PHP_SELF?");                            
                        }
                    }

                    else
                    {
                        // Error message weergeven
                        echo show_error_message("Het bericht moet minstens ".$minaantalkpb." karakters bevatten!");
                        // Bericht toevoegen form weergeven
                        echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                    }                
                }

                // Naam is gelijk aan een admin naam
                else
                {
                    // Error message weergeven
                    echo show_error_message("Deze naam is gereserveerd voor een beheerder!<br>Bent u een beheerder, log dan eerst in voordat u een bericht plaatst.");
                    // Bericht toevoegen form weergeven
                    echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                }
            }

            // Velden niet ingevuld
            else
            {
                // Error message weergeven
                echo show_error_message("Vul alle verplichte velden in!");
                // Bericht toevoegen form weergeven
                echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);    
            }
        }

        // Ip is gebanned
        else
        {
            // Error message weergeven
            echo show_error_message("U bent gebanned en kan daarom geen berichten plaatsen!");                            
        }
    }

    // Bericht toevoegen form weergeven
    else
    {
        echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);
    }
                        
// Menu content footer weergeven
echo show_content_footer();
?>


Edit:

Even een code van gemaakt, zodat die weer beter te lezen is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door EricW.
 
Arend a

Arend a

24/07/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Beste Harm, zou je anders eens iets meer moeite kunnen doen, en iets minder proberen over te komen als een uber luie aars die verwacht dat anderen wel je problemen oplossen? Enkel roepen dat hij het niet doet schiet natuurlijk geen jota op. Laat eens wat code zien, verwacht niet dat iemand behalve wes helderziend is, en wees niet zo ontiegelijk lui. Gelukkig zijn er allerlij vriendelijke mensen die gaan raden naar wat jouw probleem is, terwijl als je gewoon een stukje code, foutmelding of meer informatie gegeven had het allang opgelost had kunnen zijn.

Ik zou je eigenlijk willen verbieden ook nog maar een bericht te posten zonder dat je http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/143/ compleet uit je hoofd geleerd hebt.

There, I've said it.
 
EricW.

EricW.

25/07/2007 00:14:00
Quote Anchor link
Hallo Arend

ik denk niet da harm lui is hij is net 12 jaar dus ik vind dat hij al veel weet maar soms te veel wil in te korte tijd tja dat krijg met de jongens soms geen gedult en dat mot je wel hebben als je php wil leren

hij bedoelt het allemaal goed hoor

als je ziet wat hij allemaal al heeft gemaakt !!
 
M Ypma

M Ypma

25/07/2007 01:15:00
Quote Anchor link
de oplossing is de eerste paar tekens even weg te halen uit je php file en deze opnieuw te typen...gek genoeg zijn ze weg... sommige editors op windows willen nog wel eens troep achterlaten zoalsj e merkt...in dit geval verborgen tekens die je browser niet begrijpt. Ik heb het op me werk wel eens gehad met EditPlus
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/07/2007 01:15:00
Quote Anchor link
@ericW, leeftijd is geen excuus je niet aan de regels te houden of wat duidelijker te zijn.

Ook jij mag eens de regels lezen voordat je iets roept, ABN staat daar ook beschreven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.