Nummer select?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

29/09/2007 18:51:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik heb al een tijdje lopen zoeken of dat er een html tag bestaat om een nummer form als dit te crearen:
Afbeelding
Volgens mij heb ik het wel eens op een website gezien. weten jullie misshien hoe dat je z'n formpie maakt?

bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fred Binnenpret
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 19:56:36
 
Andries

Andries

29/09/2007 19:50:00
Quote Anchor link
hier staan het vast: http://www.w3.org/TR/html4/interact/forms.html

(ik weet dát het kan, maar even neit hóe het kan.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries
 
Wouter K

Wouter K

29/09/2007 19:59:00
Quote Anchor link
En ik heb gekeken..En heb gezien dat het dus dat niet was :)

Het moet ergens zijn met een form en dat je inplaats van een dropboxje iets anders maakt ik zoek wel even ..
 
Noppes

Noppes

29/09/2007 20:20:00
Quote Anchor link
Zoiets:

<select multiple name="x" size="1">
<option value="1">1</option>
<option value="2">2</option>
<option value="3">3</option>
<option value="4">4</option>
<option value="5">5</option>
<option value="6">6</option>
<option value="7">7</option>
<option value="8">8</option>
</select>
 
Wouter K

Wouter K

29/09/2007 20:33:00
Quote Anchor link
Bijna enkel de pijltjes ernog bij...
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

29/09/2007 22:49:00
Quote Anchor link
het bestaat dus wel... iemand nog mogelijkheden?
 
Bo az

Bo az

29/09/2007 22:57:00
Quote Anchor link
Ik ben zoiets nog nooit tegen gekomen als html element, lijkt me stug dat het bestaat....

Je kan het natuurlijk maken met 2 plaatjes en een stukje javascript.
 
- -

- -

29/09/2007 23:09:00
Quote Anchor link
Idd, dit is geen écht HTML formulier element, net als een combo-box.
 
- -

- -

30/09/2007 12:14:00
Quote Anchor link
Dit is inderdaad niet beschikbaar in HTML, maar het is prima te maken met een beetje JavaScript.

Gewoon een input maken - die je eventueel nog kunt disablen - en twee plaatjes ernaast: een pijltje omhoog en een pijltje omlaag. Vervolgens maak je dat als je op het pijltje omhoog gaat de value ook één omhoog gaat, en bij het andere knopje andersom.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/09/2007 12:39:00
Quote Anchor link
Ik heb even iets gemaakt in JavaScript. Let er op dat je mootools nodig hebt voor mijn voorbeeld.

Voorbeeldpagina: counter in JavaScript
 
- -

- -

30/09/2007 13:03:00
Quote Anchor link
Je script scheldt me zomaar uit voor eikel Jan! :(
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/09/2007 13:08:00
Quote Anchor link
@ Herjan: da's geen bug hoor. 't Is een feature ;-)
 
Fred Binnenpret

Fred Binnenpret

30/09/2007 13:34:00
Quote Anchor link
Bedankt jan, ik ga er zeker wat mee doen :)
 
- -

- -

30/09/2007 15:15:00
Quote Anchor link
Nu alleen nog dat je 'm ingedrukt kunt houden.
 
PHP erik

PHP erik

30/09/2007 15:22:00
Quote Anchor link
Met javascript is dit echt supermakkelijk. Gewoon een divje met overflow:auto laten popuppen bij mouseover. Heel basic JS.
 
Wim Mari

Wim Mari

30/09/2007 15:42:00
Quote Anchor link
ditzo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
  <select name="select" size="1" multiple="multiple">
  <?php
  for ($i=1; $i < 100; $i++)
    {

          print('<option>'.$i.'</option>'."\n");
    }

  ?>

  </select>
 
Barry

Barry

30/09/2007 17:13:00
Quote Anchor link
Misschien is het wel een ASP element!? zie bijvoorbeeld de calendar, die zit standaard ook niet in HTML...
 
GaMer B

GaMer B

30/09/2007 17:36:00
Quote Anchor link
In Flash kon zoiets... (d8 ik, of ik heb het programma zelf in de kop).
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

30/09/2007 17:42:00
Quote Anchor link
Idd, in flash zit een het, maar het kan ook met gewoon javascript, gewoon hier ff in de bron koekeloeren
 
Wim Mari

Wim Mari

30/09/2007 18:55:00
Quote Anchor link
lees mijn post.... bij een selectpost gewoon size="1 en multiple="multiple" zetten.... dan krijgt ge automatisch ne lijst...

Persoonlijk vindt ik het een beetje storend dat mensen nog over mogelijke oplossingen zitten dromen terwijl de oplossing er boven staat...
 
- -

- -

30/09/2007 19:05:00
Quote Anchor link
@Wim: Deze prachtige oplossing werkt helaas niet in Firefox. En aangezien Firefox zich aan de standaarden houdt, en Internet Explorer niet, gaan de mensen hier uit van Firefox. En daar werkt het niet, dus is het geen oplossing.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.