Num_rows werkt niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »
Eeyk Vd noot

Eeyk Vd noot

04/03/2015 15:05:20
Quote Anchor link
Goede middag, ik heb hier een stukje script alleen werkt het niet.
ik krijg geen error als ik een bericht stuur naar iemand die mij geblokkeerd heeft.
Wat gaat er fout?

mvg.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

 $gebannenendb
  = mysqli_query($dbcreat,"SELECT * FROM `geblokkeerd` WHERE `eigenaar_id`='".mysqli_real_escape_string($dbcreat,$_POST['aan'])."' AND `geblokkeerd_id`='".mysqli_real_escape_string($dbcreat,$data->login)."'");
$geblokkeerd2  = mysqli_num_rows($gebannenendb);

if($geblokkerd2 >= "1"){
$error_status = $layout_v2."U kunt de gebruiker geen verzoek sturen om te daten.<br />";
$error_waarom = $layout_v2.$reden_van_blokade.$display_error;
display_functie();
status_check();
daten_mislukt($succes);
}
elseif
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:33:25
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/03/2015 15:09:01
Quote Anchor link
En waar is je foutafhandeling?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if($gebannenendb === FALSE)
    echo mysqli_error($dbcreat);
?>


Toevoeging op 04/03/2015 15:16:16:

Nog twee kleinigheden:

een numerieke waarde hoeft niet tussen qoutes
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($geblokkerd2 >= 1){ // het is trouwens geblokkeerd.
?>


Laat die backticks lekker weg in je query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM geblokkeerd WHERE eigenaar_id=123 AND geblokkeerd_id=456


Ook die id's in je query hoeven niet in qoutes zolang ze tenminste numeriek zijn.

En als laatste zorg dat je netjes gaat inspringen.
 
Eeyk Vd noot

Eeyk Vd noot

04/03/2015 15:22:14
Quote Anchor link
Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, object given in /home/klant00324/domains/..../public_html/berichten.php on line 26

Opgelost. domme fout, ik gerbuikte een paar regels erboven mysql_real_escape_string.
inplaats van mysqli.


De "" `` '' heb ik expres in me scripts ik gebruik een programma wat daar op reageert.
dat ziet er veel mooier uit in het programma.



en nog een fout gevonden : geblokkerd2 en geblokkeerd2.

nu werkt het.
Gewijzigd op 04/03/2015 15:27:50 door Eeyk Vd noot
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2015 15:35:21
Quote Anchor link
Let op je taal.

Ik zie $geblokkeerd2.
In de if() staat $geblokkerd2 (mist een e).
En even verder staat $reden_van_blokade (mist een k).
 
Eeyk Vd noot

Eeyk Vd noot

04/03/2015 15:45:30
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2015 15:35:21:
Let op je taal.

Ik zie $geblokkeerd2.
In de if() staat $geblokkerd2 (mist een e).
En even verder staat $reden_van_blokade (mist een k).


Thanks die had ik nog niet opgemerkt!
Ik ben zo snel aan het typen dat ik foutjes maakt, Misschien toch iets langzamer te werk gaan.

;)
Gewijzigd op 04/03/2015 15:45:50 door Eeyk Vd noot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/03/2015 15:49:17
Quote Anchor link
Of gebruik een goede editor die je variabelen kan voorspellen d.m.v. auto-complete.
 
Eeyk Vd noot

Eeyk Vd noot

04/03/2015 15:58:54
Quote Anchor link
ik gebruik http://www.htmlkit.com/ al sinds 2003.
toen ze nog klein waren 500$ aan gedoneerd sinds dien een licentie voor het leven gekregen als founder.
dus ik stap niet zomaar over van editor.

Toevoeging op 04/03/2015 16:02:31:

ik krijg trouwens telkens een error op deze site?


dat er geen connectie is met bassie@phphulp
Gewijzigd op 04/03/2015 15:59:09 door Eeyk Vd noot
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

04/03/2015 16:10:10
Quote Anchor link
Ik heb geen antwoord op jouw vraag maar ik kan wel antwoord geven m.b.t. de foutmeldingen.

Wanneer je tegen deze foutmelding aanloopt wordt je bericht wel geplaatst.

We zijn al op de hoogte gebracht van deze foutmeldingen en zullen proberen om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Gewijzigd op 04/03/2015 16:12:30 door Eschwin Moerkerken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.