ophalen informatie uit mysql niet compleet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »
Lex moen

lex moen

30/03/2013 11:04:16
Quote Anchor link
Ik wil informatie ophalen uit de mysqldatabase. volgens mysql_num_rows($sres) zeven rijen (klopt) wanneer ik dat via onderstaand stukje php in een table laat zien, zijn er zes rijen gevuld met de info en 1 lege rij.
terwijl daar wel info in staat. Wat doe ik niet goed?

<table width=800>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
for ($ii=0;$ii<mysql_num_rows($sres);$ii++)
                                                                                                                                         {

                                                                                                                                          $row1 = mysql_fetch_array($sres);?>

<tr>

<td bgcolor=#EEE8AA width=200>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo$row1[projektnaam]; ?>

</td>
<td bgcolor=#EEE8AA width=60 align='right'>&euro;&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo$row1[bedrag]; ?>

</td>

</tr>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                         }
?>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 10:59:16
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/03/2013 11:18:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo$row1[projektnaam]; ?>


moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row1['projektnaam']; ?>
 
Lex moen

lex moen

30/03/2013 11:33:06
Quote Anchor link
mooi!

de lege rij is nu weg, maar ik zie nu zes rijen, terwijl in de database er zeven staan

Toevoeging op 30/03/2013 11:34:43:

de eerste rij pakt hij niet
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/03/2013 12:35:53
Quote Anchor link
pak gewoon de while():
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
while($row1 = mysql_fetch_assoc($result)) {
   echo $row1['projektnaam'];
}

?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/03/2013 15:52:22
Quote Anchor link
Kan het komen omdat je in de for-lus werkt met kleiner dan ipv kleiner dan/gelijk?

Sluit me wel aan bij Frank: gebruik while-lus.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/03/2013 15:56:53
Quote Anchor link
Lex moen op 30/03/2013 11:33:06:
de eerste rij pakt hij niet

Zal waarschijnlijk de laatste rij zijn :)

Zie commentaar van Frank en Obelix
 
Lex moen

lex moen

30/03/2013 15:59:25
Quote Anchor link
eerste rij, want ik heb volgnummer erbij gezet (oudste rij) while geeft ook maar zes terwijl er echt zeven rijen in staan
 
Erwin H

Erwin H

30/03/2013 16:04:45
Quote Anchor link
Wat is je query dan, want dan lijkt het er eerder op dat je query niet alles teruggeeft.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/03/2013 16:04:48
Quote Anchor link
Heb je deze rij dan niet uitgesloten dmv de WHERE in je SQL ?
 
Lex moen

lex moen

30/03/2013 16:11:15
Quote Anchor link
$selectrow[volgnummer] is 1 en dat heeft hij in zeven rijen.
kan het te maken hebben met $selectrow[volgnummer] geen apostrophes rond volgnummer? maar hoe zet ik die dan want als ik die apostrophes zet krijg ik een foutmelding, staan in de zin al apostrophes vanwege donorvolgnummer='$selectrow[volgnummer]'



$s= "select* from gedoneerd2 where donorvolgnummer='$selectrow[volgnummer]'";
$sres=mysql_query($s);
$srow=mysql_fetch_array($sres); ?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                         if (!$srow)
                                                                                                                                         {
?>

<table width=800>
<tr>
<td><br /><br /><center>U heeft nog niet gedoneerd.</center></td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
                                                                                                                                         }
                                                                                                                                         else
                                                                                                                                         {?>

<table width=1200>
<tr>
<td><center>projekt<br /><br /></center></td>
<td><center>door u gedoneerd<br /><br /></center></td>
<td><center>totaal gedoneerd<br /><br /></center></td>
<td><center>datum<br /><br /></center></td>
<td><center>extra info<br /><br /></center></td>
<td><center>naar projekt<br /><br /></center></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                         while($row1 = mysql_fetch_assoc($sres)) {
                                                                                                                                         ?>
<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['projektnaam'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>&euro;&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['bedrag'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>&euro;&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['bedrag'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo date("d/m/Y",$row1['tijd']);
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['tijd'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['tijd'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                         }
                                                                                                                                         ?>


</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
                                                                                                                                         }?>
 
Erwin H

Erwin H

30/03/2013 16:12:34
Quote Anchor link
Zou je de code even kunnen aanpassen dat er niet tig tabjes voor elke php regel staan? Zo is het niet te doen, voor elke regel moet ik helemaal naar rechts scrollen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/03/2013 16:14:33
Quote Anchor link
echo eens het aantal rijen dat de query oplevert naar het scherm (mysql_num_rows)

Overigens ontbreekt er bij je query foutafhandeling!
 
Erwin H

Erwin H

30/03/2013 16:15:08
Quote Anchor link
Nee, hier zit het probleem:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$srow
=mysql_fetch_array($sres);
?>

Voor je je while loop ingaat doe je al een fetch. Die rij raak je dus kwijt, want eenmaal gefetched gaat de cursor door en kom je nooit meer terug bij die eerste rij. De eerste rij krijg je op deze manier dus nooit in je tabel.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/03/2013 16:18:28
Quote Anchor link
Erwin H op 30/03/2013 16:15:08:
Nee, hier zit het probleem:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$srow
=mysql_fetch_array($sres);
?>

Voor je je while loop ingaat doe je al een fetch. Die rij raak je dus kwijt, want eenmaal gefetched gaat de cursor door en kom je nooit meer terug bij die eerste rij. De eerste rij krijg je op deze manier dus nooit in je tabel.


TOPPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
 
Lex moen

lex moen

30/03/2013 16:21:20
Quote Anchor link
DAT WAS HET

hardstikke bedankt, zonder jullie was ik er nooit uitgekomen
 
- SanThe -

- SanThe -

30/03/2013 16:21:23
Quote Anchor link
In veel scripts zie je dat mensen eerst al een rij ophalen en dan pas de while() doen. Laat het relevante stuk script eens zien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.