Opmaak e-mailbericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 12:39:07
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Voor de website die ik aan het ontwikkelen ben maak ik gebruik van e-mailberichten die ik aan geselecteerde bezoekers verstuur. De teksten, voorzien van een afbeelding in de koptekst en een footer voor extra info verstuur ik via een normale mail-opdracht. Dat werkt allemaal goed.
Nu wil ik een actieKNOP toevoegen. Een mooi opgemaakte knop die het e-mailbericht wat meet uitstraling moet geven.
Hiervoor heb ik in het e-mailbericht een <style> opgenomen waarin de knop wordt opgemaakt.
Als ik de e-mail ontvang wordt er geen knop getoond maar bij controle zie ik wel de de style is meegekomen.
Moet ik soms nog een extra opdracht meegeven dat gebruik wordt gemaakt van een in-linestyle?

De style code: (onderdeel van het e-mailbericht)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<style>
.knop {
    width:150px;
    text-align:center;
    text-transform: uppercase;
    cursor: pointer;
    font-size: 13px;
    color: whitesmoke;
    text-decoration:none;
    margin-top:18px;
    background: #CC071E;
    margin-left:0px;
    padding:2px 10px 4px 10px;
    -webkit-border-radius:10px;
    -moz-border-radius:10px;
    border-radius:10px;
    -webkit-transition:all 1s ease-out;
    -moz-transition:all 1s ease-out;
    -o-transition:all 1s ease-out;
    -ms-transition:all 1s ease-out;
    transition:all 1s ease-out
}
</style>


De php-code voor de opbouw van het bericht
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

include "include/connectie.inc.php";
// Ophalen opmaak (style) e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Style'";
$cResultStyle = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowStyle = mysqli_fetch_array($cResultStyle);
$cStyle = $rowStyle['bericht'];
                    
// Ophalen koptekst e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Koptekst'";
$cResultKop = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowKop = mysqli_fetch_array($cResultKop);
$cBericht2 = $rowKop['bericht'];
                    
// Ophalen e-mailbericht mailing
$sql = "SELECT bericht, onderwerp FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'E-mailvoor voorverkoop'";
$cResultEmail = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowBericht = mysqli_fetch_array($cResultEmail);
$cBericht2 .= $rowBericht['bericht'];
$cOnderwerp = $rowBericht['onderwerp'];
                    
// Ophalen voettekst e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Voettekst'";
$cResultVoet = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowVoet = mysqli_fetch_array($cResultVoet);
$cBericht2 .= $rowVoet['bericht'];
$cBewaar = $cBericht2;
                    
// Header e-mailbericht
$html        = true;
$headers     = 'From: ' . '[email protected]' . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . PHP_EOL : '';
                    
while($rowMailing = mysqli_fetch_array($cResultNamen)) {
   $cBericht2 = $cBewaar;
   if($lTest == 1 ) {
      $cGeadresseerde = $cTestAdres;
   }
else {
      $cGeadresseerde = $rowMailing['email'];
   }

   if($rowMailing['geslacht'] == "Vrouw") {
      $_SESSION['aanhef'] = "mevrouw";
   }
else {
      $_SESSION['aanhef'] = "heer";
   }

   $_SESSION['kortenaam'] = ucfirst($rowMailing['tussenvoeg']) . " " . $rowMailing['naam'];
                        
   include "functies/vervangen.inc";
                        
   $cBericht3 = $cStyle . nl2br($cBericht2);
                        
   if(mail($cGeadresseerde,$cOnderwerp,$cBericht3,$headers)) {
      $cStatus = "Geslaagd";
   }
else {
      $cStatus = "Mislukt";
   }
} }

?>


De code van het e-mailbericht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Geachte [&aanhef] [&kortenaam],

Hierbij stellen wij u in de gelegenheid om, als trouwe bezoeker van onze concerten, voor de concertenreeks 2015 uw kaarten tegen een gereduceerd tarief in de voorverkoop te bestellen.

De voorverkoopperiode is van [&startvvk] tot [&eindvvk]

<a href="[&linkvvk]" target="_blank"><button class="knop">Bestellen</button></a>

<br /><br />


Wie heeft voor mij een suggestie?

George
Gewijzigd op 22/09/2014 12:42:47 door George van Baasbank
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 04:35:20
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2014 13:01:50
Quote Anchor link
Een <button> in een <a>?
Kan/Mag dat wel?
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 13:10:47
Quote Anchor link
San The,
Het werkt wel. Als ik de routine via mijn scherm laat verlopen gaat alles goed. De button wordt getoond en de link wordt aangeroepen.
Gewijzigd op 22/09/2014 13:11:48 door George van Baasbank
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/09/2014 16:26:29
Quote Anchor link
George van Baasbank op 22/09/2014 13:10:47:
San The,
Het werkt wel. Als ik de routine via mijn scherm laat verlopen gaat alles goed. De button wordt getoond en de link wordt aangeroepen.


Je bedoelt dat het in jouw browser werkt. Dat is echter geen garantie dat andere browsers het gaan weergeven zoals de jouwe.

Toevoeging op 22/09/2014 16:31:48:

Hou er rekening mee dat email en de email clients sinds de negentiger jaren maar weinig gemoderniseerd zijn. Veel clients werken maar beperkt met HTML of gebruiken enkel inline CSS.

En correcte HTML 1.0! structuur is daarom wel aan te bevelen. Verder kun je een <a> eenvoudig stijlen naar het uiterlijk van een button.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 17:04:40
Quote Anchor link
Ik heb een afbeelding gebruikt i.pv. een button. Alles werkt nu naar behoren.

Bedankt voor de discussie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.