Optie afbeelding toevoegen in mijn huidige formulier scipt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mitch Gans

Mitch Gans

13/02/2011 12:04:52
Quote Anchor link
Hallo,

ik gebruik al een tijdje hetzelfde script voor mijn formulieren. Ik vind deze als leek erg prettig werken en makkelijk aan te passen.
Nu wil ik graag de optie toevoegen dat er een bestand (afbeelding) kan worden meegstuurd. Ik krijg andere gevonden scripts wel werkend maar deze krijg ik niet toegevoegd aan mijn huidige code.


Ik hoop op jullie hulp!

Ik maak gebruik van 2 bestanden:

Code verwijderd

Plaats alleen relevante code![/modedit]
Gewijzigd op 13/02/2011 15:29:32 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:19:45
 
- SanThe -

- SanThe -

13/02/2011 12:53:53
Quote Anchor link
Ik zie je ook nergens wat doen met $_FILES['foto'] en/of $_FILES['logo'].
 
Mitch Gans

Mitch Gans

13/02/2011 13:19:05
Quote Anchor link
Hoi SanThe, bedankt voor je reactie. Ik ben echt een leek, kun je me misschien een klein beetje op weg helpen?

Toevoeging op 13/02/2011 13:23:06:

Ik had die functies wel gevonden, maar waar ik ze ook neerzet in het form_contact.php bestand ik krijg meteen foutmeldingen.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/02/2011 15:10:16
Quote Anchor link
Mitch Gans op 13/02/2011 13:19:05:
ik krijg meteen foutmeldingen.


Welke? Altijd hier vermelden.
 
Mitch Gans

Mitch Gans

13/02/2011 15:30:54
Quote Anchor link
Als ik hem hier neerzet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$nu
= time();
// Output: $nu = "1074176782";

$datum = date('d-m-Y',$nu);
$tijd = date('H:i',$nu);
// Output: $datum = "15-01-2004";
// Output: $tijd = "15:26";

$_FILES['foto']
?>


Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/ocvelp/public_html/form_contact.php on line 161

En die lijn 161 is leeg

Als ik hem hier neerzet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
    </tr>
        </tr>
        <tr>
        <td>
        <i>Facebook:</i>
        </td>
        <td>" .
          $_POST['facebook'] .
          "</td>
    </tr>
</table>
$_FILES['foto']
</body>

</html>";


$mail = mail  ("[email protected]","Smoelenboek", $emailbericht, "From: voeg hier de afzender in <>\r\nContent-Type: text/html; charset=iso-8859-15");

}
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if ($_POST) echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;url=index.htm'>"; ?>


Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/ocvelp/public_html/form_contact.php on line 156

Lijn 156 is dan de lijn waar ik: $_FILES['foto'] heb staan.

Gebruik [code][/code] tags voor het overzichtelijk weergeven van code. Zie ook de FAQ.[/modedit]
Gewijzigd op 13/02/2011 17:08:09 door Joren de Wit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.