outblank

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

31/03/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Hey

ik was bezig aan een pagina en ik kreeg ineens een outblank.Ik heb alles gedaan wat jullie vorige keer hebben gezegd maar toch blijft die outblank :) kan er is iemand naar kijken aub ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
include("include/session.php");

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>World of Warcraft Fansite</title>
<link href="css/style1.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<!-- Change the next line to green.css, yellow.css, or red.css -->
<link href="css/blue_tex.css" rel="stylesheet" type="text/css">

</head>

<body>

<div id="ev_bg"><div id="everything">

    <div id="header">
      <h1>Elite Slayers at War</h1>
    </div>
    <div id="middle">
      <div id="left_column">
             <div id="navigation">
<?
if($session->logged_in){
   echo "<a href=\"userinfo.php?user=$session->username\">My Account</a>"
       ."<a href=\"index.php?pagina=useredit.php\">Edit Account</a>]"
       ."<a href=\"index.php?pagina=pm_inbox.php\">Mailbox</a>]"
       ."<a href=\"index.php?pagina=pm_new.php\">Send Message</a>]"
       ."<a href=\"index.php?pagina=pm_thrash.php\">Thrash bin</a>"
       ."<a href=\"index.php?pagina=pm_option.php\">PM Options</a>";
   if($session->isAdmin()){
      echo "<a href=\"admin/admin.php\">Admin Center</a>";
   }

   echo "<a href=\"process.php\">Logout</a>";
}

else{
echo "<a href="index.php?pagina=index.php">Home</a><br>
<a href="
index.php?pagina=register.php">Register</a><br>
<a href="
index.php?pagina=screenshots.php">Screenshots</a><br>
<a href="
index.php?pagina=links.php">Links</a><br>
<a href="
index.php?pagina=contact.php">contact</a><br>
<a href="
index.php?pagina=login.php">Login</a><br>";

}

?>
          
          </div>
          <div id="more_information">
             <div class="box">Poll:</div>
            <div class="box">Features:</div>
          <div class="box">Links:</div>
        </div>
      </div>
        <div id="middle_column" class="two_column">
          <div class="date_break"></div>
          <div class="post">
          
            <div class="post_body">
              <?php
if ($pagina == "userinfo")
{

include "userinfo.php?user=$session->username";
}

if ($pagina == "useredit")
{

include "useredit.php";
}

if ($pagina == "pm_inbox")
{

include "pm_inbox.php";
}

if ($pagina == "pm_new")
{

include "pm_new.php";
}

if ($pagina == "pm_trash")
{

include "pm_trash.php";
}

if ($pagina == "pm_option")
{

include "pm_option.php";
}

if ($pagina == "login")
{

include "login.php";
}

?>

            </div>
        </div>
        
    </div>
    <div id="footer">
    <span class="copyright">World of Warcraft&reg; and Blizzard Entertainment&reg; are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries. <br> These terms and all related materials, logos, and images are copyright &copy; Blizzard Entertainment. This site is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment&reg;.</span></div>
    
</div></div>


</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 05:06:24
 
Jelmer -

Jelmer -

31/03/2008 14:14:00
Quote Anchor link
Je ziet het hier al aan de kleurtjes, op de regels 42 tot en met 47 vergeet je de HTML quotes te escapen. Op de regels 30 t/m 35 doe je het wel goed.
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

31/03/2008 14:34:00
Quote Anchor link
jah dit heb ik er nu al van gemaakt maar ik krijg nog steeds een witte pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
include('include/session.php');

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC '-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN'
'http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd'>
<head>
<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=utf-8' />
<title>World of Warcraft Fansite</title>
<link href='css/style1.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<!-- Change the next line to green.css, yellow.css, or red.css -->
<link href='css/blue_tex.css' rel='stylesheet' type='text/css'>

</head>

<body>

<div id='ev_bg'><div id='everything'>

    <div id='header'>
      <h1>Elite Slayers at War</h1>
    </div>
    <div id='middle'>
      <div id='left_column'>
             <div id='navigation'>
<?
if($session->logged_in){
   echo '<a href=\'userinfo.php?user=$session->username\'>My Account</a>'
       .'<a href=\'index.php?pagina=useredit.php\'>Edit Account</a>]'
       .'<a href=\'index.php?pagina=pm_inbox.php\'>Mailbox</a>]'
       .'<a href=\'index.php?pagina=pm_new.php\'>Send Message</a>]'
       .'<a href=\'index.php?pagina=pm_thrash.php\'>Thrash bin</a>'
       .'<a href=\'index.php?pagina=pm_option.php\'>PM Options</a>';
   if($session->isAdmin()){
      echo '<a href=\'admin/admin.php\'>Admin Center</a>';
   }

   echo '<a href=\'process.php\'>Logout</a>';
}

else{
echo '<a href=\'index.php?pagina=index.php\'>Home</a><br>'
.'<a href=\'index.php?pagina=register.php\'>Register</a><br>'
.'<a href=\'index.php?pagina=screenshots.php\'>Screenshots</a><br>'
.'<a href=\'index.php?pagina=links.php\'>Links</a><br>'
.'<a href=\'index.php?pagina=contact.php\'>contact</a><br>'
.'<a href=\'index.php?pagina=login.php\'>Login</a><br>';

}

?>
          
          </div>
          <div id='more_information'>
             <div class='box'>Poll:</div>
            <div class='box'>Features:</div>
          <div class='box'>Links:</div>
        </div>
      </div>
        <div id='middle_column' class='two_column'>
          <div class='date_break'></div>
          <div class='post'>
          
            <div class='post_body'>
              <?php
if(is_file($_GET['pagina'].'.php) && file_exists($_GET['pagina'].'.php'))
{
  include($_GET['
pagina'].'.php');
}
else
{
  echo '
De pagina kon niet gevonden worden';
}
?>
            </div>
        </div>
        
    </div>
    <div id='
footer'>
    <span class='
copyright'>World of Warcraft&reg; and Blizzard Entertainment&reg; are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries. <br> These terms and all related materials, logos, and images are copyright &copy; Blizzard Entertainment. This site is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment&reg;.</span></div>
    
<
/div></div>


<
/body>
<
/html>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

31/03/2008 14:44:00
Quote Anchor link
Tip:
gebruik een editor die de code in kleur laat zien (net zoals je hierboven ziet)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(is_file($_GET['pagina'].'.php) && file_exists($_GET['pagina'].'.php'))
{

?>


Je vergeet een '
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(is_file($_GET['pagina'].'.php') && file_exists($_GET['pagina'].'.php'))
{

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Frank -

Frank -

31/03/2008 14:48:00
Quote Anchor link
Domme vraag: Wat is outblank?
 
- wes  -

- wes -

31/03/2008 14:49:00
Quote Anchor link
Oudtwents voor 'oude plank' , ook wel 'olde planke' .
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

31/03/2008 14:51:00
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: pagina in /home/vol3/byethost13.com/b13_1537919/htdocs/index.php on line 64

nu krijg ik dit
 
Bas Matthee

Bas Matthee

31/03/2008 15:00:00
Quote Anchor link
op line 64 heb je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(is_file($_GET['pagina'].'.php)
?>

dit moet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(is_file($_GET['pagina'].'.php')  // een quote na php dus.
?>
 
Frank -

Frank -

31/03/2008 15:04:00
Quote Anchor link
wes schreef op 31.03.2008 14:49:
Oudtwents voor 'oude plank' , ook wel 'olde planke' .
Ah, nu snap ik hem! Een bord voor je kop, zeg dat dan gewoon, dan snap ik het ook.

Ik ben geen 18 meer, hou daar s.v.p. wel even rekening mee.
 
Nicolas Pierre

Nicolas Pierre

31/03/2008 15:05:00
Quote Anchor link
bas dat heb ik ook gedaan ze hebben dat al gezegd dus maar nu krijg ik die fout
 
Frank -

Frank -

31/03/2008 15:13:00
Quote Anchor link
Nicolas schreef op 31.03.2008 14:51:
Notice: Undefined index: pagina in /home/vol3/byethost13.com/b13_1537919/htdocs/index.php on line 64

nu krijg ik dit
Dit betekent dat $_GET['pagina'] niet bestaat, zie de url die je gebruikt om jouw script aan te roepen. Voordat je dus met $_GET['pagina'] aan de slag gaat, zul je eerst moeten controleren of deze wel bestaat. isset() doet wonderen.

Verder blijf ik me afvragen wat je met "outblank" gedoeld, snap er nog steeds geen hout van.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

31/03/2008 15:22:00
Quote Anchor link
@ Frank,

about:blank wordt er denk ik bedoeld.
Gewoon een lege witte pagina.
 
Bas Matthee

Bas Matthee

31/03/2008 15:24:00
Quote Anchor link
Volgens mij (hoe ik het zie) is een outblank een witte pagina. Dit krijg je als je een syntaxis fout maakt en er geen error reporting aan staat op de server. Doe je view source krijg je alleen maar HTML HEAD BODY en de closing tags hiervan te zien.

Heb ik het goed? Het woord van 2008 mannen. Outblank :)

@Erik, je was me voor :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Matthee
 
Frank -

Frank -

31/03/2008 15:27:00
Quote Anchor link
@Erik: Dat is een kwestie van je ogen sluiten en vooral geen foutmeldingen willen tonen. Daar kunnen wij niets aan veranderen.

@Server: Toon geen foutmeldingen
resultaat: blanco pagina

Mijn vraag: Wat is dan nog het probleem? Dit wilde je toch? Mission completed.
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

31/03/2008 16:51:00
Quote Anchor link
ini_set('display_errors', 'On');
Moet dat niet
ini_set('display_errors', 1);
zijn?
 
Frank -

Frank -

31/03/2008 17:09:00
Quote Anchor link
On, 1 of true, allemaal 1 pot nat. Helaas wil menig programmeur zijn fouten niet zien en worden deze keurig met error_reporting() onderdrukt. E_ALL wordt zelden gebruikt en wanneer deze tóch wordt gebruikt, worden de notices weer onderdrukt... Tja, sta dan niet gek te kijken dat debuggen een ramp is, daar vraag je om.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/03/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Bij E_ALL in error_reporting() worden niet altijd alle errors weergegeven. Gebruik daarom E_ALL | E_STRICT.
Zo dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set("display_errors", 1);
?>
 
Frank -

Frank -

31/03/2008 17:39:00
Quote Anchor link
E_STRICT is vooral handig voor het debuggen van classes, OOP in PHP is nogal veranderd met de overgang van versie 4 naar versie 5.

Tijdens het bouwen en testen van je systemen wil je alle mogelijke en onmogelijke meldingen op je scherm of in een logboek hebben, dan kun je er wat aan doen. In productie wil je niets op het scherm hebben en alleen het logboek vullen, dan kun je er later bij een onderhoudsrelease wat aan gaan doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.