?p= zonder p=

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:19:38
Quote Anchor link
Op mijn site krijg je:

site.nl/index.php?p=page

Iemand enig idee hoe ik:

site.nl/page

Kan krijgen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
if(isset($_GET['p'])){

if(file_exists('pages/' . $_GET['p'] . '.php')){

include('pages/' . $_GET['p'] . '.php');
}else{

include('pages/404.php');

}

}else{

include('pages/home.php');

}
gebruik ik nu
Gewijzigd op 07/01/2012 13:23:43 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 04:55:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:21:17
Quote Anchor link
Waarom wil je dat? Waarom niet gewoon nette url's als:

site.nl/page

Dit kan Google veel beter indexeren. Een URL als 'site.nl/index.php?page' heeft toch geen meerwaarde.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:22:30
Quote Anchor link
Ok doe dat dan maar gewoon site.nl/page

Aangepast in hoofdbericht
Gewijzigd op 07/01/2012 13:24:02 door - Pepijn -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:28:57
Quote Anchor link
Verdiep je eens in mod_rewrite ;-)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:33:15
Quote Anchor link
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:34:32
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?

Je vraagt toch hulp? Respecteer gewoon dat je hulp krijgt.
Ik zeg toch dat je een naar mod_rewrite kan kijken?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:37:40
Quote Anchor link
Ik heb nu tutorial open maar ik krijg steets 500 error op me site dan iemand enig idee hoe dit moet?

geef aub een voorbeeld
Gewijzigd op 07/01/2012 13:37:58 door - Pepijn -
 
Bram Boos

Bram Boos

07/01/2012 13:38:15
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?


Ik begrijp je opmerking niet helemaal, je hebt je vraag toch al gesteld?

Dit zal je misschien wat verder helpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?p=$1 [L]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:38:27
Quote Anchor link
Wat zegt je error_log?
Ik heb geen glazen bol verder, dus zou niet weten waarom je die HTTP-500 error krijgt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:40:38
Quote Anchor link
ik probeer nu dit±
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule index.php index


zymoc.nl.vu
kijk maar hoe erg het nu is

Toevoeging op 07/01/2012 13:42:00:

Bram Boos op 07/01/2012 13:38:15:
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?


Ik begrijp je opmerking niet helemaal, je hebt je vraag toch al gesteld?

Dit zal je misschien wat verder helpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?p=$1 [L]

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
 
Bram Boos

Bram Boos

07/01/2012 13:54:03
Quote Anchor link
Gebruik je een eigen server, VPS of dedicated of heb je een hosting? Waarschijnlijk staat mod-rewrite uit...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 14:03:19
Quote Anchor link
Kijk daarom eens in de error_log. Die geeft aan wat er fout gaat in je .htaccess.
Dit meldt de foutmelding overigens ook, dat je daar eens een kijkje moet nemen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 14:14:21
Quote Anchor link
Bram Boos op 07/01/2012 13:54:03:
Gebruik je een eigen server, VPS of dedicated of heb je een hosting? Waarschijnlijk staat mod-rewrite uit...


Hosting.
Mod-Rewrite staat aan.



Toevoeging op 07/01/2012 14:15:41:

[07-Jan-2012 06:56:15] PHP Fatal error: Call to undefined function verplaats() in /home/u657104357/public_html/index.php on line 8

dit was de laatste regel in error_log
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 14:22:21
Quote Anchor link
Niks mis met je .htaccess dus.
Gewijzigd op 07/01/2012 14:33:44 door - Ariën -
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 14:39:20
Quote Anchor link
Beste Pepijn,

Wil je a.u.b op je spelling, leestekens en je grammatica letten?
Het is ongelofelijk storend aan het worden. Ik respect voor mensen die jouw vragen kunnen ontcijferen.

Bovenstaande is al een aantal keer gevraagd en je hebt beterschap belooft maar ik zie nog geen enkel resultaat.

Het dringende verzoek om hier echt goed op te letten. Een keer een fout in de spelling is niet erg, maar als een bericht uit meer foute dan goede zinnen bestaat gaat is er echt iets mis.

Alvast bedankt,

Niels Kieviet.
Gewijzigd op 07/01/2012 15:34:55 door Niels K
 
Pim -

Pim -

07/01/2012 15:29:33
Quote Anchor link
En nu komt: 'maar ik ben dyslectisch' en heb dus helemaal geen verantwoordelijkheid om mijn spelling te controleren...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 15:33:20
Quote Anchor link
En dan alsnog is dat geen excuus, als hij dat zal zeggen ;-)

Iedereen met dyslectie weet drommels goed dat Firefox een woordenboek kent, en dat een komma en een leesteken hier en daar wel handig is.
 
Frank WD

Frank WD

07/01/2012 15:37:12
Quote Anchor link
@Aar,

Dat weet niet iedereen. Want ik wist het ook niet.
Ik heb zoals eerder vermeld ook dyslectie, maar ik weet hier op een redelijk goede manier mee om te gaan. Alleen Pepijn doet zich wel heel makelijk af als/mocht die dyslectie hebben?

Daarbij heeft dyslectie niks te maken met komma's en leestekens, want dat niet gebruiken is rond uit luiheid.
Gewijzigd op 07/01/2012 15:38:25 door Frank WD
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 16:30:40
Quote Anchor link
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.
 
Eddy B

Eddy B

07/01/2012 16:39:28
Quote Anchor link
Nou, laten we dan daar maar eens mee stoppen.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2012 16:45:26
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 16:30:40:
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.


Leer dan eerst typen.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.