?p= zonder p=

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Wouter J

Wouter J

07/01/2012 18:00:13
Quote Anchor link
Pepijn ---:
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.

Dat moet je langzamer typen. Hier op PHPhulp doen wij moeten om juist en correct een antwoord te geven, dan moet jij ook moeite doen om correct te vragen:
>>Nee, ik heb geen dyslectie. Ik tieyh gewoon veel te snel.

Pepijn:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?

Ja, waarom vraag je het niet op het forum? Aan een site iets vragen is niet echt geweldig, kleine kans dat de site een antwoord geeft. De site moet het hebben van de gebruikers, en jij bent een van die gebruikers. Dus zou jij misschien ook beter je best kunnen doen en meer zoeken en betere berichten schrijven?

Pepijn ---:
geef aub een voorbeeld

Dit vind ik de leukste. Jij doet 0 moeite, jij geeft zelf geen code, maar wij moeten wel code geven en moeite doen?

Offtopic:
Voor het geval ik weer een mail krijg, dit is wel persoonlijk bedoelt, maar natuurlijk niet agressief...


@Aar, ook Chrome en Opera hebben spellingscontrole (safari ook denk ik).
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 23:21:37
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 18:02:14
Quote Anchor link
Safari ook ja maar ik zal er op letten.
 
Chris -

Chris -

07/01/2012 18:28:57
Quote Anchor link
Pepijn, dit is je derde en laatste waarschuwing. Dit is overigens alleen nog maar voor dit topic en niet al je andere.

Let op de vragen die je stelt. Als je hulp nodig heb en leden geven je antwoorden, ga dan niet opeens zeggen "Waarom zou ik het aan PHPHulp vragen?". Het is hier ook géén afhaal-chinees, dus verwacht niet dat je een kant-en-klare oplossing krijg. We geven je hulp, tips en trucs en geven je gerust links naar tutorials die je kan doornemen. Als je echter wilt dat iemand het voor jou maakt, maak dan een vacature aan.

Laat dit alsjeblieft de laatste waarschuwing zijn voor een langere periode, je hebt er nu al een aantal staan!
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:39:56
Quote Anchor link
Dus... laten we Pepijn op z'n vingers tikken voor z'n Nederlands.

Terwijl Wouter J post : Hier op PHPhulp doen wij moeten om juist en correct een antwoord te geven.

Die zin houdt geen steek. Doen wij WAT wij moeten om ....

Z'n correctie zegt : Ik tyh gewoon veel te snel, ipv ik typ gewoon veel te snel.

tyh? :s

Pepijn zegt : Waarom zou ik het aan phphulp vragen?
Waarom wel? Laatst had er iemand iets gepost, en hij werd gehackt. Dus... zijn vraag is nogal redelijk goed.


En niet agressief bedoeld? Als je mikt op een moderator die waarschuwing geeft omwille van dit. Vind ik het nogal redelijk agressief. Anders zou je deze post niet maken. :)
Gewijzigd op 07/01/2012 18:46:06 door Ken DC
 
Eddy B

Eddy B

07/01/2012 18:43:29
Quote Anchor link
Vanaf nu gaan we verder ontopic.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 18:44:12
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 07/01/2012 18:43:29:
Vanaf nu gaan we verder ontopic.

wou ik net zeggen
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:44:21
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 07/01/2012 18:43:29:
Vanaf nu gaan we verder ontopic.

Okeej.
Gewijzigd op 07/01/2012 18:44:53 door Ken DC
 
Pim -

Pim -

07/01/2012 18:50:13
Quote Anchor link
Ik geloof dat de vraag dan al beantwoord is.
Let verder op remote file inclusion.
 
Wouter J

Wouter J

07/01/2012 18:53:30
Quote Anchor link
@Ken DC, zoooo ik maak een typfout!!! Phoehee, is dat even erg. Dat doe ik ook zo vaak... :S

En iedereen weet dat wij hier op veiligheid letten en dat wij dat met sitechecks testen. En hacken, wat er vaak gebeurd is een redirect naar phphulp of google ofzo. Zo erg is dat ook weer niet...

Maar ontopic:

Pepijn, heb je de .htaccess file wel in de root gezet? En heet het echt .htaccess (dus zonder bestandsnaam)?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 18:53:40
Quote Anchor link
Ja, ik ben degene die gehackt was.
Toch heel aardig van die gast... -.-
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:56:27
Quote Anchor link
Wouter J op 07/01/2012 18:53:30:
@Ken DC, zoooo ik maak een typfout!!! Phoehee, is dat even erg. Dat doe ik ook zo vaak... :S

En iedereen weet dat wij hier op veiligheid letten en dat wij dat met sitechecks testen. En hacken, wat er vaak gebeurd is een redirect naar phphulp of google ofzo. Zo erg is dat ook weer niet...

Maar ontopic:

Pepijn, heb je de .htaccess file wel in de root gezet? En heet het echt .htaccess (dus zonder bestandsnaam)?


Aangezien JIJ eerst off topic gaat en dan een on topic reply biedt.
Waarom iemand uitlachen omdat hij zegt dat z'n Nederlands niet goed is, terwijl jij wel even ver de fout in gaat?

En tuurlijk let iedereen op veiligheid. Maar om dan iemand te hacken voor de lol terwijl deze site voor HULP dient. Lijkt het me niet gehoord om zoiets te flikken. Ik vind het gewoon zielig als je op deze site bent gekomen om hulp te vragen/bieden, en dan zomaar even mensen loopt te hacken.

On topic : Kijk vorige post. :)
 
Jens erd

Jens erd

07/01/2012 19:04:03
Quote Anchor link
Bij deze stel ik voor dat we geen antwoord meer geven op de vraag van de Ts zolang hij het zelf vertikt een fatsoenlijk bericht te schrijven. Een d/t die ergens mist alaaf, maar dit slaat alles. Ik voel mij als onderdeel van dit forum totaal niet serieus genomen als ik dit onder ogen krijg.

@ken, schei alsjeblieft uit. Behalve dat die post van jou óók vol staat met spelfouten heeft het totaal geen toegevoegde waarde in dit topic. evenals de vier bovenstaande berichten.

@pepijn, lees de oplossingen die gegeven worden op de eerste pagina. Aar en Bram geven 2 oplossingen die prima moeten werken. Mocht het niet lukken, post dan wat je hebt en een duidelijk vraag erbij. Uiteindelijk gaat het wel lukken, maar "het moet van beide kanten komen" zoals men altijd zegt.
Gewijzigd op 07/01/2012 19:04:50 door Jens erd
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 19:37:59
Quote Anchor link
Beste Ken,

Ik was diegene die als eerste offtopic ging. Ik mag, omdat ik moderator ben, gebruikers op hun gedrag aanspreken. (Eventueel een waarschuwing geven)

Quote:
Waarom iemand uitlachen omdat hij zegt dat z'n Nederlands niet goed is, terwijl jij wel even ver de fout in gaat?

Daar ging het mij helemaal niet om. Als je mijn eerste reactie goed had gelezen had je kunnen zien dat ik zei dat iedereen wel eens (spel)fouten maakt. Het ging mij erom dat er zoveel spelfouten in zaten dat ik de vraag niet eens snapte. En dat is met alle topics zo. (Die door Pepijn zijn aangemaakt)

Ik, en veel meer mensen ergeren zich hieraan, en zoals ik al zei ben ik bevoegd om er wat van te zeggen.

Pepijn is al meerdere malen (zowel in topics als via PM) gewaarschuwd voor zijn gedrag dus is de reactie/sanctie van Chris volkomen terecht.

Niels
Gewijzigd op 07/01/2012 19:40:59 door Niels K
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 19:44:40
Quote Anchor link
@ Jens. Schei zelf uit. Jij bent niet eens een moderator. Dus hoeft niemand van jou iets te pikken. Ik ben hier op dit forum om geholpen te worden, en misschien anderen te helpen als ik kan. Verder denk ik niet dat iemand op het gebruik van de Nederlandse taal moet letten, tenzij ze effectief niks begrijpen van de vraag.
En de reden waarom IK zoveel fouten maak, is omdat ik vlaams ben, niet Nederlands.
Ik dacht dat deze forum BE & NL was in plaats van dat iedereen perfect NL moest kunnen. :)

@ Niels. Ik begrijp je post en leg me hierbij neer. Argument is denk ik al opgelost en iedereen werd erop gewezen on topic te blijven.
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 19:50:29
Quote Anchor link
Quote:
Ik begrijp je post en leg me hierbij neer. Argument is denk ik al opgelost en iedereen werd erop gewezen on topic te blijven.

Inderdaad. Volgende offtopic reacties worden zonder pardon verwijderd. Wanneer je het er niet mee eens bent mag je mij PMen.

Pepijn weet nu ons pijnpunt en heeft nog 1 poging om dit te verbeteren.

Vanaf nu ontopic.
Gewijzigd op 07/01/2012 19:51:45 door Niels K
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 15:40:01
Quote Anchor link
Bump.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/01/2012 17:35:16
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 14:14:21:
[07-Jan-2012 06:56:15] PHP Fatal error: Call to undefined function verplaats() in /home/u657104357/public_html/index.php on line 8

dit was de laatste regel in error_log

Als je dit bedoeld, je roept een functie aan met de naam verplaats(), die niet bestaat.
Dus zorg dat PHP die kan vinden.
Dit staat verder los van mod_rewrite....
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 17:37:11
Quote Anchor link
Dat had ik al op gelost
 
Chris -

Chris -

11/01/2012 17:39:50
Quote Anchor link
Pepijn, kun je dan aangeven wat nog niet is opgelost? Zodat we je kunnen helpen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/01/2012 17:39:52
Quote Anchor link
En vanwaar die bump dan?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.