Pagina navigatie.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 14:56:10
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum en heb een vraag over pagina navigatie.

Er worden een aantal resultaten uit de database gehaald en het is de bedoeling dat ik maximaal 20 records per pagina te zien krijg. Onder alle records staat dan een linkje met Vorige en Volgende om tussen de pagina's te navigeren.


de pagina navigatie werkt goed alleen onder alle records en de linkjes met vorige en volgende, wordt steeds weer een tabel geprint. Het lijkt wel of deze pagina in een oneindige lus zit.

misschien is er iemand die kan helpen.


hier het script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php


$Categorie
= 'xxxxxx';

mysql_connect ("xxxxxxxx","xxxxxxxx","xxxxxxxx")or die (mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx")or die (mysql_error());

$query = mysql_query ("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID ")or die (mysql_error());


$result = mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID ")or die (mysql_error());


$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
//aantal records per pagina
$max = 20;
$start = ($max * $page) - $max;
//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($var = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID LIMIT " . $start . ", " . $max . ""))) {
echo"<center>";
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>
<tr>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>

<th>xxxxxx</th>

</tr>"
;

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
  echo "<tr>";
            $xxxxxx = $row['xxxxxx'];
            
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";        
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            
            echo "<td><a href = 'xxxxxxxx'>xxxxxxxx</a></td>";

            echo "</tr>";
        
            
            

echo "</table>";

}






//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//hier aan jou mysql gegevens aanpassen

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);
if ($page > 1) {
    $previous = $page - 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


    for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
        if ($page == $i) {
            if ($i == $pages) {
                echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
            }
else {
                echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
            }
        }
else {
            if ($i == $pages) {
                echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
        }
else {
            echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
        }
    }
}



//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:52:39
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 15:07:11
Quote Anchor link
Welkom hier.

Zorg er eerst even voor dat het door het inspringen duidelijk is wat er binnen je while loops valt.

Waar eindigt bv de While-loop die je op tegen 20 start?

En volgens mij eindig je op regel 61 de while-loop die je op regel 38 start. Je sluit hier door heel vaak een table, echter deze open je niet binnen deze while. (Waardoor je veel vaken een table sluit dan opent)

Zodra je je code correct hebt ingespronken, verwacht ik dat je al ziet waar het probleem exact zit
 
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 15:49:14
Quote Anchor link
Hoi Spike, bedankt voor je reactie.

Wat bedoel je precies met inspringen.. Ik ben een beginner op php gebied en heb dit script van internet gehaald en een beetje aangepast.

De while loop die ik op regel 20 start laat ik eindigen op regel 104.

volgens mij staat er nog ergens een klein foutje in het script.

gr

Wouter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/09/2014 16:13:23
Quote Anchor link
Inspringen is het gebruik van de tabtoets, zodat je op gelijke afstand makkelijk kan bepalen welke accolades bij elkaar horen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($iets == "dit") {
    $zus = 'zo';
    echo "Hallo";
    if($zus == "zo"){
        echo "Zus is zo!";
    }
}
else {
    echo "Daag!";
}

?>

Een stuk beter leesbaarder is dit.
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 16:19:51
Quote Anchor link
Kijk hier eens naar, paar dingen aangepast en omgegooid

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
<?php
//variabelen beginnen met een kleine letter
$categorie = 'xxxxxx';

mysql_connect ("xxxxxxxx","xxxxxxxx","xxxxxxxx")or die (mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx")or die (mysql_error());

//aantal records per pagina
$max = 20;
$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
$start = ($max * $page) - $max;

//query maar 1x nodig.
//Tevens limit toegevoegd
//Liever geen tabelnamen met een hoofdletter

$result = mysql_query(" SELECT
                           *
                        FROM
                           opdrachten_gegevens
                        WHERE
                           Categorie = '{$categorie}'
                        LIMIT
                           ($start},{$max}
                        ORDER BY
                           Opdracht_ID "
)or die (mysql_error());

//html tag <center> is outdated
echo"<center>";
 
//Begin nieuwe tabel
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>";
 
//Maak eerste rij
echo "<tr>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
      </tr>"
;

//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
  
   //Wat is dit?
   $xxxxxx = $row['xxxxxx'];
  
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td><a href = 'xxxxxxxx'>xxxxxxxx</a></td>";
   echo "</tr>";
}


//Afsluiten van tabel buiten de while gehaald
echo "</table>";

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//hier aan jou mysql gegevens aanpassen
//Categorie toegevoegd

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '{$categorie}' ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);

if ($page > 1) {
   $previous = $page - 1;
   echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
   if ($page == $i) {
      if ($i == $pages) {
         echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
      }
   }

   else {
      if ($i == $pages) {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
      }
   }
}


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
?>
 
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 17:10:57
Quote Anchor link
Super! Het werkt nu prima, Echt enorm bedankt voor je hulp!.


Groeten, Wouter
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 22:30:56
Quote Anchor link
Kijk goed naar het verschil, en zorg dat je altijd netjes werkt. (inspringen etc) Daarmee haal je de helft van je fouten er al vroegtijdig uit :)
 
Wouter van

Wouter van

01/10/2014 12:34:21
Quote Anchor link
ik heb eigenlijk nog een vraag m.b.t de pagina navigatie. Als ik de Categorie in het script via een formulier inzend Krijg ik alleen records op de eerste pagina en niet op de 2e pagina. voor de rest werkt het allemaal prima, dus alleen geen records op de tweede pagina.

is er iemand die weet hoe dit opgelost kan worden ??.

gr Wouter.


Hier het formulier.

<html>
<body>
<form action = "opdrachtenpercat.php" method = "POST">
<tr><td>
Selecteer categorie:

<td><SELECT NAME = Categorie value = >
<OPTION>Aanbouw en Nieuwbouw</OPTION>
<OPTION>Administratief/Secretarieel</OPTION>
<OPTION>Automatisering/Internet</OPTION>
<OPTION>Bestrating</OPTION>
<OPTION>Behang</OPTION>
<OPTION>Badkamer en Keukens</OPTION>
<OPTION>Beleid/Bestuur/Staf</OPTION>
<OPTION>Beveiliging/Defensie/Politie</OPTION>
<OPTION>Cv, Water en Gas</OPTION>
<OPTION>Commercieel/Verkoop</OPTION>
<OPTION>Consultancy/Advies</OPTION>
<OPTION>Daken en Goten</OPTION>
<OPTION>Design/Creatie/Journalistiek</OPTION>
<OPTION>Directie/Management algemeen</OPTION>
<OPTION>Elektra</OPTION>
<OPTION>Financieel/Accounting</OPTION>
<OPTION>Financiele dienstverlening</OPTION>
<OPTION>Gipswanden en Systeemplafonds</OPTION>
<OPTION>Horeca/Detailhandel</OPTION>
<OPTION>HR/Training/Opleiding</OPTION>
<OPTION>Isoleren</OPTION>
<OPTION>Inkoop/Verkoop/Logistiek</OPTION>
<OPTION>Juridisch</OPTION>
<OPTION>Kozijnen en Deuren</OPTION>
<OPTION>Klantenservice/Callcenter/Receptie</OPTION>
<OPTION>Lassers</OPTION>
<OPTION>Motor,Auto</OPTION>
<OPTION>Metselwerk en Voegen</OPTION>
<OPTION>Marketing/PR/Communicatie</OPTION>
<OPTION>Medisch/Zorg</OPTION>
<OPTION>Onderwijs/Onderzoek/Wetenschap</OPTION>
<OPTION>Overig</OPTION>
<OPTION>Productie/Uitvoerend</OPTION>
<OPTION>Schilderwerken</OPTION>
<OPTION>Sloopwerken</OPTION>
<OPTION>Stucadoren</OPTION>
<OPTION>Stofferen</OPTION>
<OPTION>Schoonmakers</OPTION>
<OPTION>Techniek</OPTION>
<OPTION>Transport</OPTION>
<OPTION>Tegels zetten</OPTION>
<OPTION>Timmerwerken</OPTION>
<OPTION>Tuin en Toebehoren</OPTION>
<OPTION>Vloeren</OPTION>
<OPTION>Verhuizen</OPTION>

</SELECT></td></tr>
<p><p><center><tr><td><input type = submit name = verzenden value = Zoek opdracht></center> </tr></td>

</body>
</html>


Hier het script met de navigatie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php

$categorie
= ($_POST['Categorie']);

mysql_connect ("xxxxxxx"xxxxxxx"xxxxx");
mysql_select_db("xxxxxxx");


//aantal records per pagina
$max = 20;
$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
$start = ($max * $page) - $max;

//query maar 1x nodig.

$result = mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$categorie' LIMIT " . $start . ", " . $max . "")or die (mysql_error());

//html tag <center> is outdated
echo"<center>";
 
//Begin nieuwe tabel
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>";
 
//Maak eerste rij
echo "<tr>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>

<th>Opdracht bekijken</th>
      </tr>"
;

//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
  
  
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
        
        echo "<td><a href = ''></a></td>";
   echo "</tr>";
}


//Afsluiten van tabel buiten de while gehaald
echo "</table>";

//hier aan jou mysql gegevens aanpassen
//Categorie toegevoegd

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);

if ($page > 1) {
   $previous = $page - 1;
   echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}








for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
   if ($page == $i) {
      if ($i == $pages) {
         echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
      }
   }

   else {
      if ($i == $pages) {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
      }
   }
}




if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}

echo "<p><a href='home.html'>Ok!</a>";


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.