Parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »
Aaron

Aaron

31/01/2009 22:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik kom er maar niet uit.... Als ik dit script aanroep krijg ik steeds dit: Parse error: parse error in G:\server\htdocs\script\register.php on line 85

Het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?php
//Global includes
require('INC/config.php');
require('INC/functions.php');

//Controlleer of de post var is gezet (en dus alles ingevoerd)... zoja controlleer gegevens en voeg toe aan db, zonee: toon form
if(!isset($_POST['issetcheck']))
{

    echo "<html><body>";
?>

    <form action='<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>' method='post'>
    <input type='hidden' name='issetcheck' value='yes'>
    Gebruikersnaam: <input type='text' name='naam'><br>
    E-mail: <input type='text' name='email'><br>
    E-mail (validatie): <input type='text' name='emailval'><br>
    Wachtwoord: <input type='password' name='wachtwoord'><br>
    Wachtwoord (validatie): <input type='password' name='wachtwoordval'><br>
    <input type='submit' value='Verstuur!'>
    </form>
    
<?php
}

else{    
    //Check 1, controlleer of alles is ingevuld
    if(empty($_POST['naam']) || empty($_POST['email']) || empty($_POST['emailval']) || empty($_POST['wachtwoord']) || empty($_POST['wachtwoordval']))
    {

        echo "U heeft &eacute;&eacute;n of meerdere gegevens niet correct ingevuld! <a href='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>Klik hier om nogmaals te proberen.</a>";
    }

    
    else{
        //Check 2, controlleer of de wachtwoorden en e-mail adressen matchen
        if($_POST['email'] !== $_POST['emailval'] || $_POST['wachtwoord'] !== $_POST['wachtwoordval']){
        
            echo "De e-mail adressen en/of de wachtwoorden komen niet overeen!  <a href='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>Klik hier om nogmaals te proberen.</a>";
        }

        
        else{
        
            //Check 3, controlleer of de gebruikersnaam of het e-mail adres al bestaat
            $fetch_users = do_query('SELECT * FROM `leden` LIMIT 0 , 30');
            
            while($users = mysql_fetch_assoc($fetch_users)){
            
                //Als gebruikersnaam bestaat zet $nameconsists dan op true
                if($users['naam'] == $_POST['naam']){
                    $nameconsists = 1;
                }

                else{
                    $nameconsists = 0;
                }

                
                //Als e-mail al bestaat zet $emailconsists dan op true
                if($users['email'] == $_POST['email']){
                    $emailconsists = 1;
                }

                
                else{
                    $emailconsists = 0;
                }

                
                //Ok... Als één van beide 'consists' true is, toon dit dan... voeg de nieuwe gebruiker anders toe aan de database
                if($nameconsists == true){
                    echo "De door u gekoze naam bestaat al in onze database. Kies alstublieft een andere! <a href='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>Klik hier om nogmaals te proberen.</a>";
                }

                
                elseif($emailconsists == true){
                    echo "Het door u gekoze e-mail adres bestaat al in onze database. Kies alstubloeft een andere! <a href='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>Klik hier om nogmaals te proberen.</a>";
                }

                
                else{
                
                    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    $wachtwoord = sha1(strtolower($_POST['naam']) . $_POST['wachtwoord']);
                    
                    //Voeg toe aan database
                    do_query("
                                INSERT INTO `usened`.`leden` (`naam`, `email`, `wachtwoord`, `regip`, `lvl`)
                                VALUES ('$_POST[naam]', '$_POST[email]', '$wachtwoord', '$ip', '2');
                            "
);
                    }
                }
            }
        }

?>


Iemand een idee hoe dit komt?
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 23:55:13
 
Jeroen Brandsma

Jeroen Brandsma

31/01/2009 22:50:00
Quote Anchor link
Dan ben je waarschijnlijk vergeten ergens te sluiten.
Kijk al je if statements nog eens door.
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/01/2009 23:08:00
Quote Anchor link
Er mist een } aan de onderkant van je script.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

01/02/2009 07:15:00
Quote Anchor link
Probeer eens een op een consistentere manier spaties/tabs te zetten voor je regels code (Indentation).

Zo maak je het voor jezelf overzichtelijker. Je else blok zou best op de zelfde verticale lijn staan als de if blok.

Verder: als je een goeie editor gebruikt, word je automatisch gewaarschuwd bij welk openen van een haakje / accolade het sluiten er van hoort.

Ik heb het nogal voor notepad2.exe, maar er zijn er nog.
 
Aaron

Aaron

01/02/2009 11:29:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip! Ik gebruik nu dreamweaver... welke zou jij me aanbevelen?

Het werkt btw... Ik had de while lus niet gesloten....
 
Joren de Wit

Joren de Wit

01/02/2009 11:53:00
Quote Anchor link
Dreamweaver is een leuke editor maar laat op het gebied van PHP ondersteuning nog wel eens wat te wensen over. Je zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken naar Eclipse PDT, een hele goede IDE en bovendien opensource.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

01/02/2009 17:40:00
Quote Anchor link
notepad2.exe, notepad++.exe

Eclipse is inderdaad tegenwoordig ook aan te raden, vroeger vond ik dat wat lomp.
 
Armaron

Armaron

01/02/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Ik heb Notepad++ en die vind ik heel goed om script talen (SQL, PHP, Ruby) te schrijven.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

01/02/2009 18:01:00
Quote Anchor link
Als je vooral met PHP, CSS, JavaScript en HTML bezig bent, zou ik toch voor phpDesigner 2008 gaan (is er inmiddels niet al 2009?). Het bevat veel extra tooltjes die ik niet vaak heb gezien in andere editors en het gebruikt een duidelijke highlighting. Tijdens het scripten worden ook parse errors e.d. zoals deze aangegeven. Ben je daar dus ook meteen vanaf ;-).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.