PHP array vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jaimy A

Jaimy A

26/11/2014 20:28:55
Quote Anchor link
Als ik $S_01 bekijk krijg ik output "1" (maandag) dit klopt maar wanneer ik deze data in een array probeer te gieten en deze probeer op te vragen loopt het niet goed is er een fout in mijn code hieronder?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
//                  Toewijzing verlofdagen
$sluitingsdagen = "SELECT id, Datum, Zichtbaar FROM Sluitingsdagen";
$result = mysql_query($sluitingsdagen) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result))
{
$sluitingsdag[$row['id']] = array("datum" => $row['Datum'], "zichtbaar" => $row['Zichtbaar']); }

if ($sluitingsdag['1']) {
$config = $sluitingsdag['1'];
$S_01 = new DateTime($config['datum']);
$S_02 = new DateTime($config['datum']);
$verlofdag[$S_01->format("N")] == array("datum" => $S_02->format("d/m/Y"));

echo 'TEST: '.$S_01->format("d/m/Y");
}

//                     Einde toewijzing verlofdagen

if ($verlofdag['1']) {  
$config = $verlofdag['1'];
echo '<tr>
        <td rowspan="7" width="10">&nbsp;</td>
        <td class="rowWeekdag">'
.$config['datum'].'</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageVerlof">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}

?>
Gewijzigd op 26/11/2014 20:30:12 door Jaimy A
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:42:01
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/11/2014 20:56:03
Quote Anchor link
op regel 12 schrijf je == (is gelijk aan)
Moet dat niet een enkele = worden?

Dan zou je op regel 13 die nu leeg is kunnen schrijven:
print_r($verlofdag);

je krijgt dan de hele array gepresenteerd op het scherm. Kun je zien wat er gebeurt en of dat goed is..
 
Jaimy A

Jaimy A

26/11/2014 21:02:29
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 26/11/2014 20:56:03:
op regel 12 schrijf je == (is gelijk aan)
Moet dat niet een enkele = worden?

Dan zou je op regel 13 die nu leeg is kunnen schrijven:
print_r($verlofdag);

je krijgt dan de hele array gepresenteerd op het scherm. Kun je zien wat er gebeurt en of dat goed is..


Super ben ik al meer als een uur aan het overkijken terwijl er 10 regels hoger in de script het juiste voorbeeld staat :D bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.