[PHP] DateTime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »
Lorenzo

lorenzo

31/01/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Ik heb namelijk een probleempje.

ik heb nog nooits gewerkt met datetime in de Database dus kan iemand mij uitleggen hoe ik dit kan fixen
0000-00-00 00:00:00

bij dat veldje heb ik dit staan:

Type: dedatum
Type: DATETIME

en alles heb ik standaard gelaten

ik krijg deze tijd te zien
0000-00-00 00:00:00
0000-00-00 00:00:00
0000-00-00 00:00:00

hoe fix ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/05/2024 06:03:06
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 11:41:00
Quote Anchor link
Dat is de 'datum met tijd' die in jouw database staat. Wat wil je daar aan fixen?

Edit: Stukje uit de handleiding:
Quote:
Illegal DATETIME, DATE, or TIMESTAMP values are converted to the “zero” value of the appropriate type ('0000-00-00 00:00:00' or '0000-00-00').

Het zou zo maar kunnen dat jij iets fout doet en dat MySQL dus jouw data naar de klote helpt. Dat is een functionaliteit van MySQL...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/01/2008 11:42:00
Quote Anchor link
laat je tabelstructuur eens zien?
 
Lorenzo

lorenzo

31/01/2008 11:43:00
Quote Anchor link
ja naar normale tijd fixen gewoon de datum 2008-1-31 etc.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2008 11:45:00
Quote Anchor link
INSERT ......... (datum) VALUES (NOW()) ...
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Helaas, er staat niks in jouw database dat lijkt op 2008-1-31, dat kan er dus ook nooit uit komen. MySQL heeft waarschijnlijk jouw data om zeep geholpen.

Maar goed, dat hoor je te weten wanneer je MySQL gebruikt. Ik zeg altijd dat MySQL alleen voor echte helden is, alleen voor mensen die weten wat ze doen en nooit fouten maken. Ik val niet in die categorie! Het maken van fouten is een grote hobby van mij, gelukkig leer ik er wel van. Misschien komt er nog eens een dag dat ik ook met veel plezier MySQL ga gebruiken!

PostgreSQL, lijkt me een betere en vooral veiliger oplossing.
 
Will

Will

31/01/2008 11:50:00
Quote Anchor link
Het is tegenwoordig wel gemakkelijk om een held te worden ;)
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 11:56:00
Quote Anchor link
Will schreef op 31.01.2008 11:50:
Het is tegenwoordig wel gemakkelijk om een held te worden ;)
Een gebrek aan kennis is inderdaad al genoeg...

Wanneer je STRICT-mode inschakeld, mag je dus nooit vergeten, dan wordt het al ietsjes beter. Desondanks blijft het een ramp en weet je nooit zeker of de data in de database ook de data is die je wilde opslaan. Het begrip DBMS is dan ook nauwelijks van toepassing op MySQL.
 
Will

Will

31/01/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ja maar jij noemt alleen maar nadelen van mysql, je moet toch wel toegeven dat mysql sneller is dan postgrsql, wat eigenlijk toch een vereiste is voor web apps..
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 12:08:00
Quote Anchor link
Will schreef op 31.01.2008 11:58:
Ja maar jij noemt alleen maar nadelen van mysql, je moet toch wel toegeven dat mysql sneller is dan postgrsql, wat eigenlijk toch een vereiste is voor web apps..
Sneller? Alleen met hele simpele queries en met heel weinig users kan het zich meten met PostgreSQL. Zodra je MySQL belast, stort de performance als een kaartenhuis inelkaar en rent PostgreSQL rondjes om jouw MySQL-database.

Zie de tests op Tweakers.net.

MySQL is onbetrouwbaar, slecht te schalen en langzaam. Alleen met een hele goeie DBA in huis en programmeurs die de ontbrekende delen kunnen bouwen, is er een goede database mee op te zetten.

Jammer jongens, MySQL zuigt. Helaas weten de meesten dat niet en vindt men het normaal dat men data kwijt raakt en moet wachten op de database. Een gebrek aan kennis...
 
Will

Will

31/01/2008 12:26:00
Quote Anchor link
En dan heb je deze benchmarks..
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 13:26:00
Quote Anchor link
Will schreef op 31.01.2008 12:26:
En dan heb je deze benchmarks..

Heb je hem ook doorgelezen?

Quote:
Database size is about 80MB for each test (5000 - 300000 rows/table) and the number of concurrent users ranges from 1 to 20.

- 80MB is klein, heel erg klein
- 5.000 - 300.000 rows per table, dat is weinig, heel erg weinig
- concurrent users ranges from 1 to 20, dat is weinig, heel erg weinig.

Zoals ik al zei, met een kleine databases en weinig users kan MySQL nog prima werken. Zodra je MySQL gaat belasten, gaat het mis. In de tests van Tweakers.net wordt de database (enkele GB's groot) belast tot 100 gelijktijdige gebruikers. Dat is even iets andere kost!

Een 80MB database met enkele gebruikers is altijd snel genoeg, 0,01 of 0,1 seconden wachten maakt dan echt niet uit, daar merkt de gebruiker helemaal niks van.

Kortom, de test gaat nergens over en is dus niet vergelijkbaar met de test van Tweakers.net, een redelijke database met flink wat gelijktijdige users.
 
Will

Will

31/01/2008 13:43:00
Quote Anchor link
Ja misschien heb je wel gelijk.. Maar overschakelen is ook altijd zo'n moeite.. Plus mysql is ook overal terug te vinden..
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 14:48:00
Quote Anchor link
Will schreef op 31.01.2008 13:43:
Plus mysql is ook overal terug te vinden..
En daar heb je dan ook het enige voordeel van MySQL te pakken.

Helaas zijn deze databases slechts zeer zelden goed geconfigureerd en leert men hierdoor een heel brak SQL-dialect aan.

Overstappen van MySQL naar pgSQL is niet zo'n vreselijke klus, al kan het zijn dat er ineens de nodige bugs in je systeem boven komen drijven. Een foute query wordt dan namelijk ineens afgekeurd, de database gaat niet zelf resultaten verzinnen of jouw data naar de bliksem helpen. Verder is het een kwestie van even de SQL-functienamen aanpassen (mocht dat nodig zijn) en een andere database-classe gebruiken. Mocht je PDO gebruiken, dan hoef je alleen maar even een iets andere connectie-string op te geven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.