PHP - Files uploaded

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/12/2014 09:24:47
Quote Anchor link
Dag allemaal,

ik heb een korte vraag, gewoon om er zeker van te zijn.

Als ik met mijn upload formulier een file upload en move naar een folder.

Stel: het bestand bestaat al in deze folder. Wordt deze dan overschreven?
Zo nee, hoe kan ik ervoor zorgen dat deze overschreven worden?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:43:31
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2014 09:25:27
Quote Anchor link
Ja.
Mits er uiteraard genoeg rechten voor zijn.
Gewijzigd op 22/12/2014 09:25:59 door - SanThe -
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/12/2014 09:27:42
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/12/2014 09:25:27:
Ja.
Mits er uiteraard genoeg rechten voor zijn.


Deze rechten, doel je op de map waar de files komen, of het script dat het uitvoert?

Of zou ik om er zeker van te zijn, eerst een check maken of file_exists voordat ik move_uploaded_file doe, en daarin unlink ?

Zijn hier ook rechten voor nodig op het script, of is op de map voldoende ?
Gewijzigd op 22/12/2014 09:28:29 door Dennis WhoCares
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2014 09:30:35
Quote Anchor link
Als het bestand door de server is geplaats dan zijn de rechten okee.
Als er onvoldoende rechten zouden zijn dan werkt unlink() ook niet.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/12/2014 09:31:33
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/12/2014 09:30:35:
Als het bestand door de server is geplaats dan zijn de rechten okee.
Als er onvoldoende rechten zouden zijn dan werkt unlink() ook niet.


Super, het script zal het enige zijn dat de bestanden upload.
Dus lees en schrijfrechten op de 'upload' map zijn voldoende hiervoor?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2014 09:33:16
Quote Anchor link
Ja, als je de uploadmap de juiste rechten geeft.
Gewijzigd op 22/12/2014 09:34:16 door - SanThe -
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

22/12/2014 09:37:19
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/12/2014 09:33:16:
Ja, als je de uploadmap de juiste rechten geeft.


Super!! Bedankt voor de snelle reactie SanThe!
Fijne dagen toegewenst alvast :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.