PHP i.c.m. javascript/ActiveX

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter Havelink

Pieter Havelink

03/06/2009 14:26:00
Quote Anchor link
Beste leden,

ik vroeg me af of er zoiets bestaat in PHP of misschien javascript/ActiveX waardoor je in een geopende website een Windows XP window kan openen.
Dezelfde windows die je krijgt als je bijvoorbeeld een melding krijgt in Windows XP. Is dit mogelijk aan te sturen vanuit PHP of javascript/ActiveX?

Als dit niet mogelijk is, weet iemand nog of er een script bestaat waarbij je een javascript popup kan laten openen op een gegeven moment. Dus dat iemand niet klikt op een link maar dat de popup opent als hij/zij op de site komt en dan pas 10 minuten daarna een popup tevoorschijn komt.

Alvast bedankt voor jullie hulp.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Havelink
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 08:42:21
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

03/06/2009 14:31:00
Quote Anchor link
Pop ups zijn toch niet zo moeilijk? even googelen op js popup en je hebt al hits.

Om die timer te gebruiken zul je met js een timer moeten schrijven. Of in php natuurlijk ;)

Op zich niet moeilijk.

Een venster wil je niet openen. Want je breekt in op de computer van de gebruiker. Het is overigens wel mogelijk volgens mij via Java. Niet javascript.
 
Pieter Havelink

Pieter Havelink

03/06/2009 15:01:00
Quote Anchor link
@Merijn, popups zijn niet moeilijk nee. Maar met timers wist ik nog niet hoe dit moest. En ik wil dit gebruiken voor een intranet. Dus dat venster openen in Windows maakt opzich niet uit aangezien het alleen voor een intranet gebruikt gaat worden voor mijn stagebedrijf.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

03/06/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Ok, ik heb zelf 0,0 Java ervaring, maar daar moet je het wel gaan zoeken. Ik geloof dat je via die methode ed mogelijkheid krijgt bepaalde controles uit te kunnen voeren op OS niveau.
 

03/06/2009 16:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
                                <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    
 <!-- Begin
closetime = 15; // Close window after __ number of seconds?
// 0 = do not close, anything else = number of seconds

function Start(URL, WIDTH, HEIGHT) {
windowprops = "left=50,top=50,width=" + WIDTH + ",height=" + HEIGHT;
preview = window.open(URL, "preview", windowprops);
if (closetime) setTimeout("preview.close();", closetime*1000);
}

function doPopup() {
url = "http://www.anouksweb.nl/relax-hoek/yesterday/yesterday.html";
width = 450;  // width of window in pixels
height = 500; // height of window in pixels
delay = 5;    // time in seconds before popup opens
timer = setTimeout("Start(url, width, height)", delay*1000);
}
//  End -->
</script>

                                


en dit in je body tag: OnLoad="doPopup();" dus bijv <body OnLoad="doPopup();">

Dit is voor een getimede popup
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.