PHP met javascript combineren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arjen van Putten

Arjen van Putten

19/04/2007 13:55:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik heb een overzicht gemaakt van spelers die mee doen aan een toernooi, met daarin verschillende statistieken uit dit toernooi. Ik wil nu als ik op een persoon klik in een div-popupje een wedstrijdoverzicht laten zien van zijn/haar laatste wedstrijden.

Ik doe dit door middel van een stukje javascript. Nu lukt werkt de popup al wel, alleen wil ik een gedeelte van het javascript loopen en zo voor elke persoon een stukje javascript genereren.

Het gaat om de volgende (javascript)code:

function stats()
{
outp += "Wedstrijd1";
outp += "Wedstrijd2";
raam(outp, "lightblue",400,200);
}

Is het mogelijk om dit te loopen met php?

Groeten,

Arjen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjen van Putten
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 06:08:11
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

19/04/2007 14:08:00
Quote Anchor link
al geprobeerd??
 
Arjen van Putten

Arjen van Putten

19/04/2007 14:13:00
Quote Anchor link
ja met php, alleen dan ziet hij de php gewoon als tekst/javascript
 
Cedric

Cedric

19/04/2007 14:16:00
Quote Anchor link
Werk je dan wel in een .php pagina?
 
Mr D

Mr D

19/04/2007 14:17:00
Quote Anchor link
waarom zou je voor elke persoon een stukje javascript willen?
 
Arjen van Putten

Arjen van Putten

19/04/2007 14:37:00
Quote Anchor link
Ik had het eerst in een externe .js file staan, maar het is natuurlijk logisch dat ie het daar niet in doet .

Ik heb het nu in de .php file verwerkt en het werkt nu perfect!

Hele domme beginnersfout 8-), maar toch bedankt voor de reacties!!
 
Crispijn -

Crispijn -

19/04/2007 15:12:00
Quote Anchor link
je kan natuurlijk een extern .js bestand aanroepen in je head van je html pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script src="functions.js" language="javascript" type="text/javaScript"></script>


Dat houd je pagina zelf wat schoner!
 
Cedric

Cedric

19/04/2007 15:14:00
Quote Anchor link
Je snapt 'm niet, hij wil javascripts genereren met php. Dat kan ie niet doen in een js file hé.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.