Php myql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Murti Aydogdu

Murti Aydogdu

22/09/2014 17:10:05
Quote Anchor link
Geachte medeleden,

Ik ben bezig met een school opdracht maar ik loop vast bij het volgende. Wanneer ik op de knop update klik dan krijg ik een Notice: Undefined index: search in C:\xampp\htdocs\Project\factuur1.php on line 3 ik heb er al naar gekeken maar begrijp niet waarom ik deze Notice krijg.


$klant = $_POST['search'];

$con = mysql_connect("localhost","root","");

if(!$con){
die("Can not connect: " . mysql_error());
}

mysql_select_db("bon temps",$con);


$res = mysql_query("SELECT * FROM klant WHERE klantnr LIKE ('$klant%')");




if(isset($_POST['update'])){

$UpdateQuery = "UPDATE items SET aantalItems='$_POST[aantalitems]' WHERE klantnr LIKE ('$klant%')";
mysql_query($UpdateQuery,$con);

};

Met Vriendelijke Groet,

Murti
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:32:05
 
Jan de Laet

Jan de Laet

22/09/2014 17:16:33
Quote Anchor link
Laat ook de code zien van de pagina waar je op de knop drukt. En dan graag tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
hier je code
.
Ik denk dat daar het veld 'search' niet bestaat.
Gewijzigd op 22/09/2014 17:17:07 door Jan de Laet
 
Murti Aydogdu

Murti Aydogdu

22/09/2014 17:19:58
Quote Anchor link
Dank je jan dat je zo snel hebt gereageerd de "search" veld dat zit in een ander php script daar moet ik uit de tekstvak vandaan halen

Toevoeging op 22/09/2014 17:26:47:
Gewijzigd op 22/09/2014 17:27:26 door Murti Aydogdu
 
Pipo Clown

Pipo Clown

22/09/2014 17:27:08
Quote Anchor link
Zorg ook meteen even voor een fatsoenlijke foutafhandeling en geef hier door welke foutmelding je krijgt.
 
Murti Aydogdu

Murti Aydogdu

22/09/2014 17:27:59
Quote Anchor link
ik krijg geen foutmelding maar een Notice
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/09/2014 17:36:03
Quote Anchor link
Controleer met deze structuur of je formulier verstuurd is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    // er is verstuurd, voer hier je afhandeling uit, en vanaf hier kan je ook veilig je $_POST variabelen benaderen.
} else {
    // er is niets verstuurd via POST, toon hier bijvoorbeeld je formulier.
}
?>


Tevens wil ik topicstarter Murti verzoeken om een duidelijke titel aan het topic te hangen die het probleem of de vraagstelling omschrijft. Dit kan door het bericht aan te passen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.