PHPBB forum gmail server instelen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

07/03/2011 10:10:56
Quote Anchor link
Ze doen het inschakelen als ze geldt zien.
ze onderzoeken niks.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 21:28:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2011 10:56:01
Quote Anchor link
Tja, van gratis hosting hoef je ook vaak niks te verwachten.

overstappen dus, op wat beters....
 

07/03/2011 15:32:35
Quote Anchor link
lol toen ik zei dat ik voor mijn forum een andere host pakte dachte ze dat ik ging betalen en een andere hosting plan van hun zou kopen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2011 15:40:08
Quote Anchor link
Thee boris op 07/03/2011 15:32:35:
lol toen ik zei dat ik voor mijn forum een andere host pakte dachte ze dat ik ging betalen en een andere hosting plan van hun zou kopen.

Bedankt dat je dit deelt? ...
 

07/03/2011 15:46:11
Quote Anchor link
oke dat was niet de nutigste opmerking.
 

07/03/2011 20:03:06
Quote Anchor link
John D op 07/03/2011 09:28:25:
Dan maar zonder gmail toch, ze ondersteunen toch wel een (normale) vorm van mail? De gebruikelijke php functie mail() ?? Als ze dat ook al niet ondersteunen zijn ze geen serieuze hosting al zijn ze gratis.....


Het is een spam hosting. Allerlei troep is er gehost.
Gewijzigd op 07/03/2011 20:13:36 door
 
Bram Boos

Bram Boos

07/03/2011 20:10:30
Quote Anchor link
Voor 50 cent per maand heb je al een hosting bij Versio. Niet dat dat geweldig is maar je hebt in iedergeval iets beters.
Gewijzigd op 07/03/2011 20:11:20 door Bram Boos
 

07/03/2011 22:43:33
Quote Anchor link
Karl Karl op 07/03/2011 20:03:06:
John D op 07/03/2011 09:28:25:
Dan maar zonder gmail toch, ze ondersteunen toch wel een (normale) vorm van mail? De gebruikelijke php functie mail() ?? Als ze dat ook al niet ondersteunen zijn ze geen serieuze hosting al zijn ze gratis.....


Het is een spam hosting. Allerlei troep is er gehost.


Nee ze ondersteunen de normale mail() functie niet.
Het is duidelijk dat ik en mijn host een creatief menigs verschil hebben.
 

07/03/2011 23:18:47
Quote Anchor link
Thee boris op 07/03/2011 22:43:33:
Karl Karl op 07/03/2011 20:03:06:
John D op 07/03/2011 09:28:25:
Dan maar zonder gmail toch, ze ondersteunen toch wel een (normale) vorm van mail? De gebruikelijke php functie mail() ?? Als ze dat ook al niet ondersteunen zijn ze geen serieuze hosting al zijn ze gratis.....


Het is een spam hosting. Allerlei troep is er gehost.


Nee ze ondersteunen de normale mail() functie niet.
Het is duidelijk dat ik en mijn host een creatief menigs verschil hebben.


Ik zeg niet dat ze spammen. Ik zeg dat ze spam hosten. Effe lezen hé.
 

08/03/2011 08:53:10
Quote Anchor link
Ik heb ooit nog een lek gevonden bij freehostia.
Het deel waar ik zeur om een beloning heb ik weg gelaten.
Afbeelding
Gewijzigd op 08/03/2011 08:55:53 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2011 09:38:30
Quote Anchor link
Als ik zo zie kan dit best van een test-forumpje zijn met beperkte rechten. Kan niet echt veel kwaad, maar het is niet netjes.

Wel vreemd at ze nog phpBB 2 draaien, en ook voor het huidige supportforum. Die is inmiddels EOL.
Gewijzigd op 08/03/2011 09:39:12 door - Ariën -
 

08/03/2011 13:04:50
Quote Anchor link
Hoe slecht is een site als zelfs ik het kan hachen!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2011 14:09:36
Quote Anchor link
Als je dit hacken noemt? Je breekt niet eens in... :P
je vond gewoon een leesbare config-file...
Gewijzigd op 08/03/2011 14:11:26 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.