PHP,MYSQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »
E t

e t

21/06/2013 20:21:07
Quote Anchor link
Goedendag allemaal!

Al twee maanden lang maak ik mijn huiswerk opdrachten met de hulp van jullie door eerder gestelde vragen, voorbeelden en scripts maak ik dan ook mijn opdrachten voor HBO TI.

Helaas loop ik nu ergens vast en ben er ook al een tijdje mee bezig om het goed te krijgen.

Wij moeten voor een opdracht OO php maken die kan zoeken in database.

vanuit class pagina wordt er gezocht en vanaf class zoek worden er resultaten weergegeven.

Pagina:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php
class pagina
{

    public $m_zoek;
    
    function
__construct()
    {
    }

    function
__destruct()
    {
    }


    public function toonPagina()
    {

    $this->toonHeader();
    $this->toonBody();
    }

    
    public function toonHeader()
    {

    echo '<!DOCTYPE HTML PUBLIC \'-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN\' \'http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd\'>';
    echo '<html>';
    echo '<head>';
    echo '<title>Zoeken</title>';
    echo '<meta http-equiv=\'Content-Type\' content=\'text/html; charset=iso-8859-1\'>';
    echo '</head>';
    }

    
    public function toonBody()
{

if (!isset($_POST['zoekterm']))
{

echo '
    
<body>
<form method=\'post\'>

<INPUT TYPE=\'Radio\' Name=\'optie\' Value=\'2\'>BoekId <br>
<INPUT TYPE=\'Radio\' Name=\'optie\' Value=\'3\'>Titel<br>
<INPUT TYPE=\'Radio\' Name=\'optie\' Value=\'4\'>Schrijver<br>
<INPUT TYPE=\'Radio\' Name=\'optie\' Value=\'5\'>Prijs<br>
<INPUT TYPE=\'Radio\' Name=\'optie\' Value=\'6\'>ISBNnummer<br>

<input type=\'text\' name=\'zoekterm\'><br>
<input type=\'submit\' name=\'submit\'>
 
</form>
</body>
</html>'
;}
    else
    {
    $m_zoek= new zoek();
    $m_zoek->bereken($_POST['zoekterm'],$_POST['optie']);
    
    
    }
}
}

?>

zoek:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php
class zoek
{

    function
__construct()
    {
    }

    function
__destruct()
    {
    }



public function bereken($zoekterm,$optie)
    {

    $zoekTerm = $_POST['zoekterm'];
    $optie= $_POST['optie'];

    $host="localhost:3307"; // Host name
    $username="root"; // Mysql username
    $password="usbw"; // Mysql password
    $db_name="boek"; // Database name
    $tbl_name="boek"; // Table name

    mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
    mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

        if ($_POST['submit'])
        {

            if ($optie==2)
            {

            $offset =0;
            $aantal=10;
            $zoekQuery =mysql_query("SELECT * FROM boek WHERE BoekId LIKE '%$zoekTerm%'    LIMIT $offset, $aantal");
            if (!$zoekQuery ) {
            die('Invalid query: ' . mysql_error());
            }
    

            while ($boek = mysql_fetch_array($zoekQuery))
            {

                echo $boek['BoekId']." ";
                echo $boek['Titel']." ";
                echo $boek['Schrijver']." ";
                echo $boek['Prijs']." ";
                echo $boek['ISBNnummer']." <br>";
            }
            }

            
            elseif($optie==3)
            {

            $offset = 0;
            $aantal=10;
            $zoekQuery=mysql_query("SELECT * FROM boek WHERE Titel LIKE '%$zoekTerm%'    LIMIT $offset, $aantal");
            if (!$zoekQuery ) {
            die('Invalid query: ' . mysql_error());
            }

            while ($boek = mysql_fetch_array($zoekQuery))
            {

                echo $boek['BoekId']." ";
                echo $boek['Titel']." ";
                echo $boek['Schrijver']." ";
                echo $boek['Prijs']." ";
                echo $boek['ISBNnummer']." <br>";
            }
            }

            elseif($optie==4)
            {

            $offset = 0;
            $aantal=10;
            $zoekQuery = mysql_query("SELECT * FROM boek WHERE Schrijver LIKE '%$zoekTerm%'    LIMIT $offset, $aantal");
            if (!$zoekQuery ) {
            die('Invalid query: ' . mysql_error());
            }

            while ($boek = mysql_fetch_array($zoekQuery))
            {

                echo $boek['BoekId']." ";
                echo $boek['Titel']." ";
                echo $boek['Schrijver']." ";
                echo $boek['Prijs']." ";
                echo $boek['ISBNnummer']." <br>";
            }
            }

            elseif ($optie==5)
            {

            $offset = 0;
            $aantal=10;
            $zoekQuery = mysql_query("SELECT * FROM boek WHERE Prijs LIKE '%$zoekTerm%'    LIMIT $offset, $aantal");
            if (!$zoekQuery ) {
            die('Invalid query: ' . mysql_error());
            }

            while ($boek = mysql_fetch_array($zoekQuery))
            {

                echo $boek['BoekId']." ";
                echo $boek['Titel']." ";
                echo $boek['Schrijver']." ";
                echo $boek['Prijs']." ";
                echo $boek['ISBNnummer']." <br>";
            }
            }

            elseif ($optie==6)
            {

            $offset = 0;
            $aantal=10;
            $zoekQuery = mysql_query("SELECT * FROM boek WHERE ISBNnummer LIKE '%$zoekTerm%'    LIMIT $offset, $aantal");
            if (!$zoekQuery ) {
            die('Invalid query: ' . mysql_error());
            }

            while ($boek = mysql_fetch_array($zoekQuery))
            {

                echo $boek['BoekId']." ";
                echo $boek['Titel']." ";
                echo $boek['Schrijver']." ";
                echo $boek['Prijs']." ";
                echo $boek['ISBNnummer']." <br>";
            }
            }
            
        }
    }
}
    
?>

Dit werkt allemaal goed maar zal denk ik nog geen schoonheidsprijs winnen. Terugkomen op mijn echte vraag, Weten jullie hoe ik ervoor zorgen dat ik een navigatie venster kan in bouwen en dan per pagina 10 resultaten printen. Denk aan wat google heeft staan onder zijn pagina's altijd (Goooooogle) op het moment dat je ergens naar zoekt.
Gewijzigd op 21/06/2013 20:49:16 door E t
 
PHP hulp

PHP hulp

25/05/2024 18:14:37
 
Reshad F

Reshad F

21/06/2013 20:40:29
Quote Anchor link
Offtopic:

Je begrijpt hoop ik dat je classes "werken" maar dat het eigenlijk in de prullenbak thuis hoort? maar dat vind ik ook niet echt raar aangezien ze tegenwoordig op HBO opleidingen je liever dingen laten maken zonder eerst uitleg te geven over hoe een class er uit moet komen te zien en de regels waar deze aan moet voldoen.


Ik denk dat je moet zoeken naar pagination. hiermee kan je zorgen dat je zoekresultaten over verschillende pagina's kan verdelen.
 
E t

e t

21/06/2013 20:50:57
Quote Anchor link
hehe Reshad F. Ik dacht eerst nog dat het aan mij lig maar ze hebben dus dat OO gewoon niet goed uitgelegd dan. Anyway wees ook niet zo hard is pas mijn 3e php opdracht:p
 
Reshad F

Reshad F

21/06/2013 20:52:48
Quote Anchor link
Waar heb je precies hulp bij nodig waar kom je niet uit ?
 
E t

e t

21/06/2013 20:57:10
Quote Anchor link
Nou, ik heb nu dus zoekQuery staan er wordt uitgevoerd met een "LIMIT" bij de query heb ik erin gezet dat dat ik maximaal 10 resultaten wil zien. Echter is mijn database vele malen groter om dan toch al het mogelijke te laten zien in 1 pagina is onoverzichtelijk. Als oplossing leek het mij handig om net google een aantal resultaten per pagina te weergeven.

Helaas weet ik niet hoe ik dat nou erin moet zetten.
 
Reshad F

Reshad F

21/06/2013 21:09:41
Quote Anchor link
Ik denk als je pagination googled je tal van voorbeelden vind. Zoals je begrijpt helpen we je hier graag maar dan moet je wel een begin maken. dus zoek even naar pagination en probeer dit te implementeren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.