probleem php/html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:30:38
Quote Anchor link
dit zijn mn code's maar hij doet het niet, je krijgt wel de tekst enzo te zien maar nergens is de knop om het spel te spelen. die hoort er te zijn in de header. wat moet ik veranderen zodat ie het doet?


galgje.php:

<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>Speel Galgje!</title>
</head>
<body>
<div id="main">
<div id="header"><a class="home" href="index.html"></a> <a class="uitleg" href="uitleg.html"></a> <a class="spelen" href="index.html"></a></div>
<div id="content">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
session_start();

function
letters_only($string) {
$eregi = eregi_replace("([A-Z]+)","",$string);

if(empty($eregi)) {
return true;
}


return false;
}

function
game()
{

if(isset($_POST['reset']))
{

$page = $_SERVER['PHP_SELF'];
session_destroy();
header("Refresh: 0; url=$page");
}

else
{
if(!isset($_POST['submit']))
{

$woordenarray = $_SESSION["woordenarray"];
$plaatjes = array("galg0.jpg", "galg1.jpg", "galg2.jpg", "galg3.jpg", "galg4.jpg", "galg5.jpg", "galg6.jpg", "galg7.jpg", "galg8.jpg");
$rand= rand(0,count($woordenarray)-1);
$woord=$woordenarray[$rand];
$_SESSION["woord"] = $woord;
$_SESSION["plaatjes"] = $plaatjes;
$teller=8;
$tijd = time();
$_SESSION["tijd"]=$tijd;
for ($x=0;$x<strlen($woord);$x++){
$hidden.="-";
}

}

else
{

$letter = $_POST["letter"];
$woord = $_SESSION["woord"];
$hiddenword = $_POST["hidden"];
$gebruikt = $_POST["gebruikt"];
$teller = $_POST["teller"];
$plaatjes = $_SESSION["plaatjes"];
$hidden = "";
$juist = false;


for ($x=0;$x<strlen($woord);$x++){
if (substr($woord,$x,1)==$letter){
$hidden.=$letter;
$juist=true;
}
else{
$hidden.=substr($hiddenword,$x,1);
}
}



if( !letters_only( $letter) ) {
echo "<div style=\"color: #F00\";>Gebruikt alleen letters!</div>";
}
elseif ( empty( $letter) ){
echo "<div style=\"color: #F00\";>Vul iets in</div>";
}
else {
if( $gebruikt ) {
$pos = strpos( $gebruikt, $letter );
if( $pos === false) {

$gebruikt.=$letter;

if(!$juist){
$teller--;
}

if ($woord==$hidden){
$gewonnen=true;
}

if ($teller==0){
$einde=true;
}
}
else {
echo "<div style=\"color: #F00\";>Letter is al gebruikt</div>";
}
}
else {

$gebruikt.=$letter;

if(!$juist){
$teller--;
}

if ($woord==$hidden){
$gewonnen=true;
}

if ($teller==0){
$einde=true;
}
}
}
}

if (!$einde && !$gewonnen)
{

?>

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatjes[$teller]?>
" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

echo "Voorlopig heb je dit geraden:<br />";
echo $hidden;
echo "<br>Je hebt nog ".$teller." levens<br />";

if ( empty($gebruikt) ) {
echo "Letters heb je al gebruikt: <span style=\"color: #F00;\">Geen</span>";
}


if ($gebruikt){
echo "Letters heb je al gebruikt: ".strtoupper($gebruikt);
}

?>

<form name="form1" method="post" action="" style="font-family: monospace;">

<input type="radio" name="letter" id="letter" value="a" checked="checked"/> A
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="b" /> B
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="c" /> C
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="d" /> D<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="e" /> E
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="f" /> F
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="g" /> G
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="h" /> H<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="i" /> I
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="j" /> J
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="k" /> K
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="l" /> L<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="m" /> M
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="n" /> N
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="o" /> O
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="p" /> P<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="q" /> Q
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="r" /> R
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="s" /> S
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="t" /> T<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="u" /> U
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="v" /> V
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="w" /> W
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="x" /> X<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="y" /> Y
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="z" /> Z<br />

<input type="hidden" name="gebruikt" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gebruikt; ?>
">
<input type="hidden" name="hidden" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $hidden; ?>
">
<input type="hidden" name="teller" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $teller; ?>
">

<input name="submit" type="submit" id="submit1" value="Raad" style="width: 85px;">
<input name="reset" type="submit" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
}
else if($einde)
{

$tijd = $_SESSION["tijd"];
$seconden = time() - $tijd;
$minuten = $seconden / 60;
$seconden = $seconden - (int)$minuten * 60;

?>

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatjes[$teller]?>
" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo "Je hebt het woord niet geraden, je bent dood";
echo "<br />Het woord was: ".$woord;
echo "<br />Je hebt er ", (int)$minuten, " Minuten en ", $seconden, " Seconden over gedaan";

?>

<form name="form_verloren" method="post" action="" style="font-family: monospace;">
<input name="reset" type="submit2" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
}
else if($gewonnen)
{

$tijd = $_SESSION["tijd"];
$seconden = time() - $tijd;
$minuten = $seconden / 60;
$seconden = $seconden - (int)$minuten * 60;

?>

<img src="gefeliciteerd.jpg" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo "Gefeliciteerd u heeft het woord geraden<br />";
echo "Het woord was: ".$woord;
echo "<br />Je hebt er ", (int)$minuten, " minuten en ", $seconden, " seconden over gedaan";

?>

<form name="form_verloren" method="post" action="" style="font-family: monospace;">
<input name="reset" type="submit" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
}
}
};


$vijf = array("brood", "steek", "vlees", "tosti", "taart", "wagen", "brein", "appel", "druif", "mango", "pruim", "spook", "vlieg", "meter", "aapje", "bizon", "blaar", "giraf", "kabel","label", "balen", "baden", "raden", "radar", "draad", "draak", "draai", "kraai","vlaai", "vlaag", "vraag","graag", "trage","agent", "wagen", "zegen");
$acht = array("kluivers", "stuivers", "tuinkers", "suikeren", "uitdelen", "rituelen", "uitkeren", "studeren", "tuinwerk", "strekken", "sterkste", "stekkers", "struikel", "biertjes", "frietjes", "fietsers", "flitsers", "truffels", "sluiters", "filmster", "kerstmis", "marktjes", "melkkaas", "kaasvork ", "spaarpot", "toppaard ", "staarten ", "taartjes", "praatjes", "plantjes ", "prentjes", "leesboek", "vleeskoe", "vlagorde", "volgorde", "verdoven", "overdoen", "noodweer", "bewonder", "bewoners");
$twaalf = array("brilpelikaan", "goudkroontje", "aambeiwortel", "ananashennep", "boomkorstmos", "paasbloempje", "biowaterstof", "boswaterkers", "boomhazelaar", "straatplavei", "citrusvrucht", "granaatappel", "passievrucht", "honingmeloen", "kousenbandje", "kraakbeenvis", "kustbaardman", "leeuwekopvis", "paardekopvis",
"regenboogvis", "reuzenmurene", "rivierpaling", "roodneuszalm", "schriftbaars", "slaapgrondel", "slangekopvis", "slangmakreel", "sluierstaart", "snavellipvis", "snipmesvisje", "snuitbarbeel", "spiegelplaty", "straatvegers", "telescoopvis", "tygerbarbeel", "vlagcichlide");
$page = $_SERVER['PHP_SELF'];


if(isset($_SESSION["woordenarray"]))
{

game();
}

else
{
?>

<form name="form2" method="post" action="">
<p>Kies hieronder je moeilijkheidsgraad uit: <br /></p>
<input name="vijf" type="submit" id="submit3" value="Moeilijk
Vijfletterwoorden" />
<input name="acht" type="submit" id="submit4" value="Gemiddeld
Achtletterwoorden" />
<input name="twaalf" type="submit" id="submit5" value="Makkelijk
Twaalfletterwoorden" />

</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_POST['vijf']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $vijf;
header("Refresh: 0; url=$page");
}


if (isset($_POST['acht']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $acht;
header("Refresh: 0; url=$page");
}


if (isset($_POST['twaalf']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $twaalf;
header("Refresh: 0; url=$page");
}
}


?>

</div>
</div>
</body>
</html>

dit is alleen de php-code
Gewijzigd op 08/06/2011 17:39:04 door Kim groot
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:05:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:31:42
Quote Anchor link
Gebruik a.u.b. code-tags en toon relevante code.
120 regels doorlezen is best wel overdreven....
 
Dennis meijer

dennis meijer

08/06/2011 17:33:07
Quote Anchor link
Je moet je links nog een naam geven anders krijg je ze niet te zien?
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:33:34
Quote Anchor link
ik weet eigenlijk niet hoe ik het anders moet doen.. alles moeten jullie toch kunnen zien?

Toevoeging op 08/06/2011 17:34:00:

waar moet ik die een naam geven?


Toevoeging op 08/06/2011 17:34:30:

Dennis meijer op 08/06/2011 17:33:07:
Je moet je links nog een naam geven anders krijg je ze niet te zien?


waar moet ik die naam doen/veranderen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:36:27
Quote Anchor link
Kan je eerst even je code minimaliseren door de relevante code te tonen?
code-tags zijn ook erg handig voor algehele regelnummering.
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:37:50
Quote Anchor link
oke zal het even proberen!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2011 17:39:51
Quote Anchor link
Waarom een nieuw topic openen en niet verder gaan in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hulp-bij-school-opdracht/78508 ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.