Probleem: T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »
Patrick S

patrick S

25/05/2011 20:36:52
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg op mijn hosting de volgende melding.
Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in /home/cms/index.php on line 12
Op mijn Synology krijg ik deze melding niet. Iemand een idee hoe dit kan?

Alvast bedankt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
class Test
{
    public static function detest()
    {

        echo 'Dit is een test';
    }
}


$controller = 'Test';
$controller::detest();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/05/2024 11:27:14
 
Pim -

Pim -

25/05/2011 21:00:35
Quote Anchor link
Hmm grappig.
Misschien werkt dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php {$controller}::detest(); ?>

Anders
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php call_user_func(array($controller, 'detest')); ?>

Hoezo wil je dit eigenlijk?
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 21:11:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php {$controller}::detest(); ?>
Dit werkt niet. Dan krijg ik syntax error, unexpected '}'.

De 2e werkt wel maar dan zou ik mijn hele cms zo moeten aanpassen.
Is er nog een andere oplossing?

Ik wil dit omdat ik de url aan $controller koppel.
 
Pim -

Pim -

25/05/2011 21:20:30
Quote Anchor link
Haha, wat voor crappy code heb je in je CMS zitten dan? Waar zou je dit in godsnaam voor nodig moeten hebben?
Ik dacht/hoopte dat je gewoon wat geks uit wou proberen...
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 21:29:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
class HomeController
{
    private static $instance = null;
    public static function instance()
    {

        if(self::$instance === null) self::$instance = new self();
        return self::$instance;
    }

    public function render()
    {

        echo 'Home'
    }
}

class TestController
{
    private static $instance = null;
    public static function instance()
    {

        if(self::$instance === null) self::$instance = new self();
        return self::$instance;
    }

    public function render()
    {

        echo 'Test'
    }
}



$controller = $_GET['controller'];
$controller::instance()->render();
?>


Zo gek is dit toch niet?:D
 
Niels K

Niels K

25/05/2011 21:45:48
Quote Anchor link
Waarom heb je gekozen voor een singleton? ;)
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 21:47:34
Quote Anchor link
Kan ook net zogoed zo.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php call_user_func(array($controller, 'detest')); ?>

Bedankt
 
Niels K

Niels K

25/05/2011 21:48:38
Quote Anchor link
Dat klopt. Alleen dit kan veel beter opgelost worden, vandaar dat ik je vraag waarom je voor een singleton heb gekozen..
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 21:57:43
Quote Anchor link
Heb nu de singleton weg gelaten was eigenlijk ook nergens voor nodig.
Dus het werkt nu weer.

Bedankt.
 
Pim -

Pim -

25/05/2011 22:23:13
Quote Anchor link
Denk ook aan overerving. Ik zou persoonlijk altijd een abstracte basis-controller gebruiken.
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 22:45:03
Quote Anchor link
Heb je daar misschien een klein voorbeeldje van?
 
Pim -

Pim -

25/05/2011 22:56:00
Quote Anchor link
https://github.com/kohana/core/blob/3.1%2Fmaster/classes/kohana/controller.php

Ik kan even niks beters vinden en heb geen zin iets te schrijven.
Als iemand een beter voorbeeld heeft, ga je gang.
 
Patrick S

patrick S

25/05/2011 23:18:39
Quote Anchor link
Dankje.. Snap het al een beetje.
 
Kees Schepers

kees Schepers

26/05/2011 11:00:00
Quote Anchor link
Als ik het goed heb kon dit in PHP < 5.3 niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$var
::$var();
?>


en in PHP 5.3 wel, dus waarschijnlijk is het PHP script alleen geschikt voor PHP 5.3
 
Patrick S

patrick S

26/05/2011 11:17:00
Quote Anchor link
Dat klopt wel denk ik. Mijn Synology heeft versie 5.3 en mijn host 5.2
Gewijzigd op 26/05/2011 11:58:23 door patrick S
 
Dennis de Swart

Dennis de Swart

11/06/2011 23:13:35
Quote Anchor link
Beter laat dan nooit:

Zoals boven aangegeven, dit:

$controller = 'Test';
$controller::detest();

werkt alleen in 5.3 en hoger. Host vriendelijk vragen of hij 5.3 kan indraaien. Een goede host doet dat gratis.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.