radio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

12/05/2008 19:50:00
Quote Anchor link
ik hb sinds kort eenb eigen radio, als ik naar een bepaalde pagna ga zie ik de laatst gedraaide nummers, de code van deze pagina is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<HTML><HEAD><meta http-equiv="Content-Language" content="en-us"><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252"><meta http-equiv="Pragma" content="no-cache"><meta http-equiv="Expires" content="Mon, 01 Jan 1990 12:00:00 GMT"><title>SHOUTcast Administrator</title><style type="text/css"><!--a:link {color: blue; font-family:Arial, Helvetica; font-size:9pt;}a:visited {color: blue; font-family:Arial, Helvetica; font-size:9pt;}a:hover {color: red; font-family:Arial, Helvetica; font-size:9pt; }.default {color: White; font-family:Arial, Helvetica; font-size:9pt; font-weight: normal}.ST {color: White; font-family:Arial, Helvetica; font-size:8pt; font-weight: normal}.logoText {color: red; font-family: Arial Black, Helvetica, sans-serif; font-size: 25pt; font-weight: normal; letter-spacing : -2.5px;}.flagText {color: blue; font-family: webdings; font-size: 36pt; font-weight: normal; }.ltv {color: blue; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9pt; font-weight: normal;}.tnl {color: black; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; font-weight: bold; text-decoration: none;}--></style></HEAD><BODY topmargin=0 leftmargin=0 marginheight=0 marginwidth=0 bgcolor=#000000 text=#EEEEEE link=#001155 vlink=#001155 alink=#FF0000><font class=default><table width=100% border=0 cellpadding=0 cellspacing=0><tr><td height=50><font class=logoText>&nbsp;SHOUTcast Song History</font></td></tr><tr><td height=14 align=right><font class=ltv><a id=ltv href="http://www.shoutcast.com/">SHOUTcast Server Version 1.9.8/Linux</a></font></td></tr><tr><td bgcolor=#DDDDDD height=20 align=center><table width=100% border=0 cellpadding=0 cellspacing=0><tr><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="index.html">Status</a></font></td><td align=center><font class=tnl>&nbsp;|&nbsp;</font></td><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="played.html">Song History</a></font></td><td align=center><font class=tnl>&nbsp;|&nbsp;</font></td><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="listen.pls">Listen</a></font></td><td align=center><font class=tnl>&nbsp;|&nbsp;</font></td><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="home.html">Stream URL</a></font></td><td align=center><font class=tnl>&nbsp;|&nbsp;</font></td><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="admin.cgi">Admin Login</a></font></td></tr></table></td></tr></table><br><table border=0 cellpadding=2 cellspacing=2><tr><td>Played @</td><td><b>Song Title</b></td></tr><tr><td>16:19:47</td><td>Tisto  - Elelments Of Life<td><b>Current Song</b></td></tr><tr><td>16:19:22</td><td>Nikki  - Hell World</tr></table><br><br><table cellpadding=0 cellspacing=0 border=0 width=100%%>    <tr><td bgcolor=#DDDDDD  nowrap colspan=5 align=center><table cellspacing=0 cellpadding=0 border=0><tr><td><font class=ltv>Written by Stephen 'Tag Loomis, Tom Pepper and Justin Frankel</font></td></tr></table></td></tr><tr><td nowrap colspan=5 align=center><font class=ST><b><a href="http://www.shoutcast.com/disclaimer.phtml">Copyright Nullsoft Inc</a><a href="/llamacookie">.</a> 1998-2004</b></font></td></tr></table></font></body></html>


ergens staat de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<table border=0 cellpadding=2 cellspacing=2><tr><td>Played @</td><td><b>Song Title</b></td></tr><tr><td>16:19:47</td><td>Tisto  - Elelments Of Life<td><b>Current Song</b></td></tr><tr><td>16:19:22</td><td>Nikki  - Hell World</tr></table>

kan iemand er voor zorgen met en scriptje dat alleen deze info te zien is (2e codeveld)

ik heb al al gezocht maar ik snap er niks van:(
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 02:01:46
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

12/05/2008 19:54:00
Quote Anchor link
mart schreef op 12.05.2008 19:50:
maar ik snap er niks van:(


En ik snap niets van wat je nou eigenlijk wil.
Plus je code is niet te lezen (onoverzichtelijk)
 

12/05/2008 19:56:00
Quote Anchor link
ik wil vanzelf een tracklist ophalen van een host
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

12/05/2008 19:58:00
Quote Anchor link
ah, zeg dat dan.

ik ga het niet voor je maken, maar met file_get_contents en een regex methode mag je zelf lekker gaan stoeien en mocht je vragen of bugs hebben, dan kun je deze natuurlijk altijd stellen.

Offtopic:
ps. Heb je er wel aan gedacht om buma/stemra rechten te betalen
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

12/05/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Zeg vriend, bump je eigen topic dan gewoon, en open niet meteen een nieuwe ;-). Klik.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.