Rare Headers Already Sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 08:07:00
Quote Anchor link
Ik heb gisteren even een script van Lotte bekeken omdat 'ie een headers already sent melding gaf. Nu weet ik dit altijd op te lossen, maar in dit geval is het heel raar. Ik heb even het volgende scriptje laten uitvoeren en het geeft nog steeds de foutmelding. Script (geen spaties en enters ervoor):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
echo 'Testje';
?>


Quote:
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /path/test.php:1) in /path/test.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /path/test.php:1) in /path/test.php on line 2
Testje


Er wordt niks geinclude, als het goed is ook geen htaccess Handlers, geen toegevoegde reclame, geen frames, echt helemaal niks anders.

Iemand enig idee? Ik ben erg nieuwsgierig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 01:25:58
 
ArendJan

ArendJan

01/05/2006 08:17:00
Quote Anchor link
Dat is heel raar...

En het maakt ook niet uit als je de echo met quotes doet?

Ik zeg maar wat, want eigenlijk snap ik niet hoe tie een probleem kan geven...
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 08:24:00
Quote Anchor link
De echo heeft quotes :S
Maar dat kan sowieso niet uitmaken. De echo is al ná de melding, dus is niet relevant.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

01/05/2006 08:24:00
Quote Anchor link
Erik bij mij werkt het gewoon :s maar zou het niets te maken hebben met de php versie ofzo?
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 08:26:00
Quote Anchor link
Ik denk dat het inderdaad met serverinstellingen te maken moet hebben, maar welke? De sessiondir in php.ini o.i.d.?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

01/05/2006 08:33:00
Quote Anchor link
Als je wil kan je jou instellinge vergelijke met die van mij (host topservers)
klik
 
Jelmer -

Jelmer -

01/05/2006 08:39:00
Quote Anchor link
Even wat standaard-oplossingen afgaan:
error_reporting(E_NONE); geprobeerd?
ob_start() geprobeerd?

IK denk eerlijk gezegd dat het een of andere gesmoorde foutmelding is van PHP. De foutmelding is vervangen door een spatie, of een enter, of misshien wel niets, maar hij komt er toch uit. Van die PHP init errors.

Misschien dat je nog kan proberen om in een htaccess bestand de automatische output buffering van PHP aan te zetten.
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 09:04:00
Quote Anchor link
Hmm gelukkig is het niet daadwerkelijk op mijn server, maar ik ben nieuwsgierig en help andere PHPhulpers graag (in dit geval lotte).

Ik vind het inderdaad ook een erg apart probleem...
 
ArendJan

ArendJan

01/05/2006 09:34:00
Quote Anchor link
En als je nu eerst een session_start in je pagina zet en dan een echo ? wat doet ie dan?
dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

session_start();

?>

<?php

echo 'testje';

?>


Geef tie dan ook de error?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 09:38:00
Quote Anchor link
Lieveschat, die echo is irrelevant, neem dat van mij aan.
 
ArendJan

ArendJan

01/05/2006 09:40:00
Quote Anchor link
Ik ben niet lief en ook niet schattig... maar goed, ik zei maar wat, maar het ligt dus aan je PHP versie?

Ik vindt het maar stom, al die verschillende browsers en versies en weet-ik-veels...
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 09:42:00
Quote Anchor link
ArendJan:
Ik ben niet lief en ook niet schattig...
Haha, sorry. Ik vind je best aardig hoor.

ArendJan:
maar goed, ik zei maar wat, maar het ligt dus aan je PHP versie?
Kan bijna niet anders.

ArendJan:
Ik vindt het maar stom, al die verschillende browsers en versies en weet-ik-veels...
Mee eens.
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

01/05/2006 09:51:00
Quote Anchor link
Staat in de php.ini de session.autostart misschien op 1?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2006 09:58:00
Quote Anchor link
Zit er niet een of andere reclame van de hosting voor zodat je dus al output hebt gehad?
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

01/05/2006 09:59:00
Quote Anchor link
Kijk ook eens naar 'auto_prepend_file' in de ini-file, misschien staat hier tóch iets in? Erg vreemde situatie :)
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 10:07:00
Quote Anchor link
SanThe:
Zit er niet een of andere reclame van de hosting voor zodat je dus al output hebt gehad?
Nee, dit heb ik gecontroleerd.

Verder ken ik de instellingen helaas niet. Maar roep alle mogelijkheden maar :)
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

01/05/2006 10:13:00
Quote Anchor link
Heb je je error_reporting al eens op E_ALL gezet en je display_errors aangezet? Weet je écht zeker dat er niets voor staat?? Eigenlijk twijfel ik er niet aan, maar het zijn de laatste mogelijkheden :))
 
PHP erik

PHP erik

01/05/2006 10:14:00
Quote Anchor link
Ik zal straks wel effe kijken of het e.e.a. getest kan worden, het is niet mijn server. Ik weet alleen zeker dat er geen reclame is, geen output (ook geen spatie) en geen includes.
 
B a s
Beheerder

B a s

01/05/2006 10:39:00
Quote Anchor link
En als je de code eens copy / paste in notepad en vervolgens upload.. Dan nog steeds de error??

Ik had voorheen wel eens een verkeerde encoding (UltraEdit), dit hielp dan..

Als je de broncode bekijkt (nadat je het geupload hebt), in Firefox dus, zie je dan ook iets voor Testje staan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.