Redirect op een specifieke dag/uur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Chiel Van Gansewinkel

Chiel Van Gansewinkel

30/03/2015 11:46:57
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Ik heb een wekelijkse livestream voor muziek en vroeg me het volgende af:
Bestaat er een script dat de pagina automatisch doorlinkt op bijvoorbeeld vrijdag 20:00?

Concreet voorbeeld:

www.onair.djganzz.nl/index.html (Geen uitzending)
www.onair.djganzz.nl/site/index.html (Vrijdag van 20:00 tot 23:00)
www.onair.djganzz.nl/index.html (Na de uitzending)

Is dit mogelijk?
Graag even jullie reacties
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 10:48:08
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

30/03/2015 12:08:12
Quote Anchor link
Het is mogelijk, hoe dat zou je even moeten uitzoeken doormiddel van if statements en het volgende stukje code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$now = new DateTime();
echo $now->format('Y-m-d H:i:s');    // MySQL datetime format
echo $now->getTimestamp();           // Unix Timestamp -- Since PHP 5.3


Je zou het ook kunnen oplossen met javascript en een callback wanneer een uitzending is afgelopen.

Wellicht zijn de volgende linkjes handig voor jou:

Javascript (jQuery library): http://stackoverflow.com/questions/503093/how-can-i-make-a-redirect-page-using-jquery
PHP: http://stackoverflow.com/questions/470617/get-current-date-and-time-in-php
Gewijzigd op 30/03/2015 12:08:33 door Eschwin Moerkerken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.