rekentrainer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »
Anne

anne

02/02/2010 10:54:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen! Ik zit nu in vwo 5, en moet voor informatica een webapplicatie bouwen, waarmee basisschoolleerlingen kunnen oefenen met (hoofd)rekenen.

een aantal eisen waar het aan moet voldoen:
- de gebruiker kan kiezen uit 3 verschillende moeilijkheidsgraden: makkelijk (rekensommen tot 20), gemiddeld (rekensommen tot maximaal 100) en moeilijk (rekensommen tot 1000)
- Afhankelijk van gekozen moeilijkheidsgraad krijgt de gebruiker een willekeurig optelsom aangeboden, samen met een formulier waarin de gebruiker het antwoord kan invullen.
- De gebruiker krijgt te zien of zijn antwoord goed/fout was.
- Na ieder antwoord krijgt de gebruiker de keuzemogelijkheid om door te gaan of te stoppen
- wanneer de gebruiker stopt met de applicatie dan krijgt de gebruiker, afhankelijk van het aantal goede antwoorden een cijfer voor haar/zijn prestaties.

gebruikersinterface:
moet bestaan uit een aantal webpagina's (en PHP-scripts) met minimaal:
- een formulier waar de moeilijkheidsgraad kan worden gekozen
- een webpagina, waarop een willekeurige optelsom wordt aangeboden, samen met de mogelijkheid om het antwoord in te vullen.
- een php-script, dat controleert of het antwoord goed is, samen met de mogelijkheid om stoppen/doorgaan aan te geven.
- bij beëindiging een webpagina met een cijfer.


Ik heb een beginnetje voor het formulier waar de moeilijkheidsgraad mee gekozen wordt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$moeilijkheidsgraad
= $_POST["moeilijkheidsgraad"];
if ($moeilijkheidsgraad == "makkelijk")
{

 print("       - PAGINA -      ");
}

elseif ($moeilijkheidsgraad == "gemiddeld")
{

 print("       - PAGINA -      ");
}

else
{
 print("       - PAGINA -      ");
}

?>


maar geen idee of ik wel een pagina in een php script kan toevoegen of hoe ik dat aan moet pakken, want volgens mij kun je alleen een php script in een xhtml code zetten en niet andersom? als jullie suggesties hebben, graag!
bij voorbaat dank!

Groetjes, Anne
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 15:13:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2010 11:23:00
Quote Anchor link
je kan PHP embedden in een HTML-document. Je moet er alleen voor zorgen dat je pagina goed blijft valideren.
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

02/02/2010 12:20:00
Quote Anchor link
Je kunt een pagina includen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$moeilijkheidsgraad
= $_POST["moeilijkheidsgraad"];

if ($moeilijkheidsgraad == "makkelijk") {
  include('pagina1.php');
}

elseif ($moeilijkheidsgraad == "gemiddeld") {
  include('pagina2.php');
}

else {
  include('pagina3.php');
}

?>


Of redirecten naar de juiste pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$moeilijkheidsgraad
= $_POST["moeilijkheidsgraad"];

if ($moeilijkheidsgraad == "makkelijk") {
  header('location: pagina1.php');
}

elseif ($moeilijkheidsgraad == "gemiddeld") {
  header('location: pagina2.php');
}

else {
  header('location: pagina3.php');
}

?>

Let er bij het gebruik van header op dat je dit toepast VOOR alle ouput (helemaal bovenaan je pagina waarschijnlijk), anders krijg je een "headers already sent" error.

Edit: Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lauren Zonneveld
 
An d

An d

04/02/2010 12:36:00
Quote Anchor link
ik vraag om 'mijn calculator v1.php' die ze hier dan op hun
home host server draaien --> reacties.
ik bied, dat is dan voor v2,

http://www.jankoehoorn.nl/
had 'tafels van tien oefenen voor kinderen (effe checken)'.

- visualisatie, met oog voor de kwetsbare leden vd doelgroep
- structuur vd reken.sessie: vervolgens ..
1 script, geen include
- eerst de kern, m.graad, beo (en tijdsmeting) voor later.

groetjes, Antoon.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php
    define ('NEWLINE', "\n");
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $x = $_POST['x'];
        $y = $_POST['y'];
        $uitkomst = $_POST['uitkomst'];
        $ingevuld = $_POST['ingevuld'];
        
        if (!is_numeric ($ingevuld)) {
            $melding = 'Je hebt geen getal ingevuld!';
        }

        else {
            if ($uitkomst == $ingevuld) {
                $melding = 'Dat is goed. Ga zo door!';
                $x = mt_rand (1, 10);  //make digit
                $y = mt_rand (1, 10);
                $uitkomst = $x * $y;
                unset ($ingevuld);
            }

            else {
                $melding = 'Probeer het nog eens?';
            }  } }

    else {
        $x = mt_rand (1, 10);
        $y = mt_rand (1, 10);
        $uitkomst = $x * $y;
    }

?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html lang="nl">  <head>  <title> Koehoorn IT </title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <script language="javascript" type="text/javascript" src="microapi.js"></script>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
        window.onload = init;
        
        function init () {
            var _ingevuld = new getObj ('ingevuld');
            _ingevuld.obj.blur ();  // anders werkt het niet in Opera
            _ingevuld.obj.focus ();
            _ingevuld.obj.select ();
        }
    </script>

<link href="phphulp.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen">
    <style>      
 table.tafels {  margin-left: 64px;  }      
 table.tafels td {
            border: 1px solid #ccc;
            border-collapse: separate;
            padding: 3px;
            width: 48px;
            height: 32px;
            font: bold 24px arial;
            text-align: center;  }
        
 td.groen {  background: #cfc;  }
 td.rood {  background: #f00;  }
 td.blauw {  background: #99f; }
        
 p.opgave {   margin-left: 64px;  font: bold 24px arial;   }
 input.ingevuld {   font: bold 24px arial;    width: 64px;   }  
</style>    </head>
        
<body>  <div id="container">
<p align="right">Ga naar het <a href="index.php">code-overzicht</a></p>
<h2>Voor kinderen: de tafels van een tot en met tien oefenen</h2>   <p>  </p>
        
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<input id="x" name="x" type="hidden" value="<?php echo $x; ?>">
<input id="y" name="y" type="hidden" value="<?php echo $y; ?>">
<input id="uitkomst" name="uitkomst" type="hidden" value="<?php echo $uitkomst; ?>">

            <table class="tafels">
            
<?php
                    for ($i = 0; $i <= 10; $i++) {
 echo NEWLINE . '<tr>';
                        for ($j = 0; $j <= 10; $j++) {
                            if ($i == 0 && $j == 0) {
     echo '<td>&nbsp;</td>';
                            }

                            elseif ($i == 0) {
                                if ($j == $y) {
     echo '<td class="blauw">' . $j . '</td>';
                                }

                                else {
       echo '<td class="groen">' . $j . '</td>';
                                }
                            }

                            elseif ($j == 0) {
                                if ($i == $x) {
echo '<td class="blauw">' . $i . '</td>';
                                }

                                else {
echo '<td class="groen">' . $i . '</td>';      }  }
 else {   if ($i == $x && $j == $y) {
      echo '<td class="rood">&nbsp</td>';   }
  else {   echo '<td>&nbsp</td>';     }   }   }  echo '</tr>';  }
?>


</table>    
<p class="opgave">

<?php  echo $x . ' maal ' . $y . ' =';
?>

                
<input id="ingevuld" name="ingevuld" type="text" maxlength="3" class="ingevuld"      
  value="<?php echo $ingevuld ; ?>  ">
<input id="controleer" name="controleer" type="submit" value="ff sjekken">
                
<?php if (isset ($melding)) {  echo $melding; }
?>


            </p>  </form> </div>
  <div id="code">
        <h3>De code:</h3>
<?php $deze_pagina = basename ($_SERVER['PHP_SELF']);  highlight_file ($deze_pagina);
?>

    </div>   </body>  </html>
 
Claire Schoonhoven

Claire Schoonhoven

10/06/2014 14:03:53
Quote Anchor link
Hey Anne,

Ik heb voor school precies dezelfde opdracht gekregen.
Ik snap er net zou als jij 4 jaar geleden geen hol van.
Heb jij heel misschien deze opdracht nog en zou is deze dan mogen?
Alvast heel erg bedankt!!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/06/2014 14:41:03
Quote Anchor link
Anne heeft 1 bericht geplaatst op phphulp; vier jaar geleden.
Daarna niets meer van vernomen, zelfs geen reactie op haar vraag :(
Verwacht dan ook niet dat er nu nog een reactie volgt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.