rekentrainer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »
Anne

anne

02/02/2010 10:54:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen! Ik zit nu in vwo 5, en moet voor informatica een webapplicatie bouwen, waarmee basisschoolleerlingen kunnen oefenen met (hoofd)rekenen.

een aantal eisen waar het aan moet voldoen:
- de gebruiker kan kiezen uit 3 verschillende moeilijkheidsgraden: makkelijk (rekensommen tot 20), gemiddeld (rekensommen tot maximaal 100) en moeilijk (rekensommen tot 1000)
- Afhankelijk van gekozen moeilijkheidsgraad krijgt de gebruiker een willekeurig optelsom aangeboden, samen met een formulier waarin de gebruiker het antwoord kan invullen.
- De gebruiker krijgt te zien of zijn antwoord goed/fout was.
- Na ieder antwoord krijgt de gebruiker de keuzemogelijkheid om door te gaan of te stoppen
- wanneer de gebruiker stopt met de applicatie dan krijgt de gebruiker, afhankelijk van het aantal goede antwoorden een cijfer voor haar/zijn prestaties.

gebruikersinterface:
moet bestaan uit een aantal webpagina's (en PHP-scripts) met minimaal:
- een formulier waar de moeilijkheidsgraad kan worden gekozen
- een webpagina, waarop een willekeurige optelsom wordt aangeboden, samen met de mogelijkheid om het antwoord in te vullen.
- een php-script, dat controleert of het antwoord goed is, samen met de mogelijkheid om stoppen/doorgaan aan te geven.
- bij beëindiging een webpagina met een cijfer.


Ik heb een beginnetje voor het formulier waar de moeilijkheidsgraad mee gekozen wordt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$moeilijkheidsgraad
= $_POST["moeilijkheidsgraad"];
if ($moeilijkheidsgraad == "makkelijk")
{

 print("       - PAGINA -      ");
}

elseif ($moeilijkheidsgraad == "gemiddeld")
{

 print("       - PAGINA -      ");
}

else
{
 print("       - PAGINA -      ");
}

?>


maar geen idee of ik wel een pagina in een php script kan toevoegen of hoe ik dat aan moet pakken, want volgens mij kun je alleen een php script in een xhtml code zetten en niet andersom? als jullie suggesties hebben, graag!
bij voorbaat dank!

Groetjes, Anne
 
PHP hulp

PHP hulp

24/05/2024 00:10:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2010 11:23:00
Quote Anchor link
je kan PHP embedden in een HTML-document. Je moet er alleen voor zorgen dat je pagina goed blijft valideren.
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

02/02/2010 12:20:00
Quote Anchor link
Je kunt een pagina includen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$moeilijkheidsgraad
= $_POST["moeilijkheidsgraad"];

if ($moeilijkheidsgraad == "makkelijk") {
  include('pagina1.php');
}

elseif ($moeilijkheidsgraad == "gemiddeld") {
  include('pagina2.php');
}

else {
  include('pagina3.php');
}

?>


Of redirecten naar de juiste pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$moeilijkheidsgraad
= $_POST["moeilijkheidsgraad"];

if ($moeilijkheidsgraad == "makkelijk") {
  header('location: pagina1.php');
}

elseif ($moeilijkheidsgraad == "gemiddeld") {
  header('location: pagina2.php');
}

else {
  header('location: pagina3.php');
}

?>

Let er bij het gebruik van header op dat je dit toepast VOOR alle ouput (helemaal bovenaan je pagina waarschijnlijk), anders krijg je een "headers already sent" error.

Edit: Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lauren Zonneveld
 
An d

An d

04/02/2010 12:36:00
Quote Anchor link
ik vraag om 'mijn calculator v1.php' die ze hier dan op hun
home host server draaien --> reacties.
ik bied, dat is dan voor v2,

http://www.jankoehoorn.nl/
had 'tafels van tien oefenen voor kinderen (effe checken)'.

- visualisatie, met oog voor de kwetsbare leden vd doelgroep
- structuur vd reken.sessie: vervolgens ..
1 script, geen include
- eerst de kern, m.graad, beo (en tijdsmeting) voor later.

groetjes, Antoon.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php
    define ('NEWLINE', "\n");
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $x = $_POST['x'];
        $y = $_POST['y'];
        $uitkomst = $_POST['uitkomst'];
        $ingevuld = $_POST['ingevuld'];
        
        if (!is_numeric ($ingevuld)) {
            $melding = 'Je hebt geen getal ingevuld!';
        }

        else {
            if ($uitkomst == $ingevuld) {
                $melding = 'Dat is goed. Ga zo door!';
                $x = mt_rand (1, 10);  //make digit
                $y = mt_rand (1, 10);
                $uitkomst = $x * $y;
                unset ($ingevuld);
            }

            else {
                $melding = 'Probeer het nog eens?';
            }  } }

    else {
        $x = mt_rand (1, 10);
        $y = mt_rand (1, 10);
        $uitkomst = $x * $y;
    }

?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html lang="nl">  <head>  <title> Koehoorn IT </title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <script language="javascript" type="text/javascript" src="microapi.js"></script>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
        window.onload = init;
        
        function init () {
            var _ingevuld = new getObj ('ingevuld');
            _ingevuld.obj.blur ();  // anders werkt het niet in Opera
            _ingevuld.obj.focus ();
            _ingevuld.obj.select ();
        }
    </script>

<link href="phphulp.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen">
    <style>      
 table.tafels {  margin-left: 64px;  }      
 table.tafels td {
            border: 1px solid #ccc;
            border-collapse: separate;
            padding: 3px;
            width: 48px;
            height: 32px;
            font: bold 24px arial;
            text-align: center;  }
        
 td.groen {  background: #cfc;  }
 td.rood {  background: #f00;  }
 td.blauw {  background: #99f; }
        
 p.opgave {   margin-left: 64px;  font: bold 24px arial;   }
 input.ingevuld {   font: bold 24px arial;    width: 64px;   }  
</style>    </head>
        
<body>  <div id="container">
<p align="right">Ga naar het <a href="index.php">code-overzicht</a></p>
<h2>Voor kinderen: de tafels van een tot en met tien oefenen</h2>   <p>  </p>
        
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<input id="x" name="x" type="hidden" value="<?php echo $x; ?>">
<input id="y" name="y" type="hidden" value="<?php echo $y; ?>">
<input id="uitkomst" name="uitkomst" type="hidden" value="<?php echo $uitkomst; ?>">

            <table class="tafels">
            
<?php
                    for ($i = 0; $i <= 10; $i++) {
 echo NEWLINE . '<tr>';
                        for ($j = 0; $j <= 10; $j++) {
                            if ($i == 0 && $j == 0) {
     echo '<td>&nbsp;</td>';
                            }

                            elseif ($i == 0) {
                                if ($j == $y) {
     echo '<td class="blauw">' . $j . '</td>';
                                }

                                else {
       echo '<td class="groen">' . $j . '</td>';
                                }
                            }

                            elseif ($j == 0) {
                                if ($i == $x) {
echo '<td class="blauw">' . $i . '</td>';
                                }

                                else {
echo '<td class="groen">' . $i . '</td>';      }  }
 else {   if ($i == $x && $j == $y) {
      echo '<td class="rood">&nbsp</td>';   }
  else {   echo '<td>&nbsp</td>';     }   }   }  echo '</tr>';  }
?>


</table>    
<p class="opgave">

<?php  echo $x . ' maal ' . $y . ' =';
?>

                
<input id="ingevuld" name="ingevuld" type="text" maxlength="3" class="ingevuld"      
  value="<?php echo $ingevuld ; ?>  ">
<input id="controleer" name="controleer" type="submit" value="ff sjekken">
                
<?php if (isset ($melding)) {  echo $melding; }
?>


            </p>  </form> </div>
  <div id="code">
        <h3>De code:</h3>
<?php $deze_pagina = basename ($_SERVER['PHP_SELF']);  highlight_file ($deze_pagina);
?>

    </div>   </body>  </html>
 
Claire Schoonhoven

Claire Schoonhoven

10/06/2014 14:03:53
Quote Anchor link
Hey Anne,

Ik heb voor school precies dezelfde opdracht gekregen.
Ik snap er net zou als jij 4 jaar geleden geen hol van.
Heb jij heel misschien deze opdracht nog en zou is deze dan mogen?
Alvast heel erg bedankt!!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/06/2014 14:41:03
Quote Anchor link
Anne heeft 1 bericht geplaatst op phphulp; vier jaar geleden.
Daarna niets meer van vernomen, zelfs geen reactie op haar vraag :(
Verwacht dan ook niet dat er nu nog een reactie volgt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.