Review lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/08/2009 17:15:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik wil alleen even jullie mening en eventuele aanmerkingen, opbouwende kritieken en dergelijke. Als je het niks vindt, moet je dat eerlijk zeggen.

Voor ons profielwerkstuk maken wij - uiteraard - een website. Als onderwerp hebben we "Valuta" gekozen. Nu vroeg ik me af: wat vinden jullie van het eerste ontwerp van de lay-out?

Klik.

Alvast bedankt voor al het commentaar!

Jezpur
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:01:58
 
Joep Bogaers

Joep Bogaers

31/08/2009 18:48:00
Quote Anchor link
Ik vind het er goed uit zien.
Gewoon heel strak en een leuke kleurencombinatie.
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Afbeelding

Het ziet er behoorlijk goed uit! Ik zou nog wel even naar de uitlijning kijken, zodat er wat minder willekeurige lijnen in je website zitten.

Ik zou ook het contrast in je menu iets verhogen, want dat is nu vrij laag. Als ik in de zon zit zie ik het niet.

Als laatst: waarom staat links-boven de datum/tijd? Ik weet dat vroeger de nieuws-site van Planet dit had, zodat je kon zien of je een actuele pagina of een pagina uit de cache te pakken had. Maar is het hier niet overbodig? Zo ja, dan zou ik het weglaten omdat het niet zoveel toevoegt.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/08/2009 19:13:00
Quote Anchor link
@Joep: Thanks!

@Jelmer: Thanks, ja ik moet de laatste details nog afwerken, maar ik wilde wel weten hoe de kenners erover dachten, haha.
Ja ik denk dat ik de tekstkleur van het menu wat donkerder maak (als dat is wat je bedoelt?). De witte balk is wel duidelijk hoop ik, hè? Bij mouse-over komt rechts een plaatje + introstukje te staan.

Ik wilde dat eigenlijk de actuele tijd en datum maken. Heb hem gisteravond in elkaar gezet, vandaar dat het een datum en tijd is van gisteren. Misschien dat ik die beter weg kan laten, en de wisselkoersen naar links kan zetten? dan ben je van die 'loze' lijn af, zoeken lijnt aan de rechterkolom van de content zeg maar (ben nooit zo consequent bij een concept, dat komt meestal pas bij het slicen e.d.)

Edit: Wat vinden jullie trouwens van de oranje lijn onder 'Home', dat aangeeft dat die pagina actief is? Ik weet niet, ik vind die lijn een beetje lomp : P.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

01/09/2009 14:09:00
Quote Anchor link
*Bump* (wat aan de vroege kant, maar ja.)
 
John Cena

John Cena

01/09/2009 15:26:00
Quote Anchor link
Kvind het een leuke site, ben het wel eens met Jelmer voor het grootste gedeelte.

Ik vraag me wel af wat die foeilelijke box onder het menu doet, daar heb je geloof ik ook wat text vervaagt. Die hoort daar niet naar mijn idee.

Voor de rest vind ik het erg leuk gemaakt. Go on :)
 
Johan

Johan

01/09/2009 16:05:00
Quote Anchor link
agree @ Chilion. Wat doet die box onder het menu en boven wisselkoersen? gecensureerde tekst?

Inderdaad, heeel netjes! Echt mooi gedaan! Complimenten!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

01/09/2009 16:44:00
Quote Anchor link
In die box staat de naam van mijn school (+ slogan) en die linkt dan ook naar de website van mijn school. Tsja, ik vond dat het oranje daar het mooist stond. Als je dat óók grijs (of wit) gaat maken, wordt het misschien weer te eentonig.

Heeft iemand nog meer tips of kritieken?
 
Johan

Johan

01/09/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Ik denk.. dat je 'm beter zo kan laten...
 
Mitchell

Mitchell

01/09/2009 18:37:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 31.08.2009 19:13:
Edit: Wat vinden jullie trouwens van de oranje lijn onder 'Home', dat aangeeft dat die pagina actief is? Ik weet niet, ik vind die lijn een beetje lomp : P.
Is dat een menu dan? Ik dacht dat het thumbnails waren voor een content slider.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

01/09/2009 19:15:00
Quote Anchor link
@Mitchell: Waar slaat dat nou weer op? Hoezo zouden er wel "thumbnails voor een content slider" (wat dat dan ook mogen zijn) zijn, en geen menu? Je bedoelt zeker dat het zo gaat worden dat als je met je muis erover gaat, er een 'pre'-stukje met een plaatje rechts komt te staan? Klopt ook, maar als ze erop klikken gaan ze naar die pagina. Dus is het denk ik een beetje van allebei.
 
Mitchell

Mitchell

02/09/2009 09:53:00
Quote Anchor link
Content slider
Vaak worden deze voor "featured news" of portfolio's gebruikt. En dat menu naast die foto met caption lijkt hier nogal veel op. Ik moest eerst kijken naar het "menu" en zien dat er "home" stond, voordat ik wist wat het was.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/09/2009 10:48:00
Quote Anchor link
Ja, ik begrijp je. Klopt dat het hier op lijkt : ). Het is eigenlijk een mengsel van een content slider en een menu. Maar daar zijn verder toch geen problemen mee? Ik bedoel, iemand begrijpt toch wel dat daar op geklikt moet worden e.d.?
 
Mitchell

Mitchell

02/09/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Denk wel dat ze dat gewoon zullen begrijpen, ik als front end ontwerper zie dat gewoon heel snel op die manier omdat ik meestal ze zelf ook zo bouw.

Maar aangezien er waarschijnlijk meer commerciele biz mensen je site zullen bezoeken, hoef je je daar niet druk om te maken.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/09/2009 20:59:00
Quote Anchor link
Oh oke. Ja, waarschijnlijk zullen alleen de beoordelaars de site bezoeken. Haha.

Edit: Bedankt trouwens, iedereen voor het commentaar! : )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.