[review] nielsjanssen.eu 3.0

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 13:13:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben weer eens bezig met het redesignen van mijn portfolio (voor het oude ontwerp, kijk hier.). Deze keer ben ik gegaan voor een heel nieuw soort ontwerp en ik ben er zelf behoorlijk tevreden mee. Nu is mijn vraag dus, wat vinden jullie?

Klikie

PS.: als het langzaam laad is het waarschijnlijk omdat het rechtstreeks van mijn laptop word geladen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 18:46:42
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/07/2007 13:15:00
Quote Anchor link
Meteen geslaagde layout! niets op aan te merken!

EDIT: voor alle html elementen die een link hebben, moet je style="outline: none;" doen. Dan zit er niet zo'n lelijke stippelrand omheen, want dat past niet bij je site!

EDIT2: http://62.51.190.38/nielsjanssen.eu/3.0/images/content_pane/upper_left_corner.png

Die is niet doorzichtig, staat beetje vreemd;) (of hoort dat?)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 13:20:00
Quote Anchor link
Hmmm, is dat soms alleen in firefox? Want in IE7 zie ik dat niet, maar ik zal het er meteen instoppen :). Ik zie nu trouwens ook dat er wat fouten zitten in firefox, bijv. de bovenkant/onderkant van de content boxes zit bij de linker afronding iets niet helemaal lekker. Dat zal ik vanmiddag even fixen.

Edit: dat hoort dus niet die hoek, het ligt er aan dat de bovenkant geen margin heeft aan de linkerkant waardoor die door word getrokken naar links. Het plaatje zelf is wel doorzichtig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/07/2007 13:24:00
Quote Anchor link
Is bij mij ook in IE.
 
Aaa Trump

aaa Trump

06/07/2007 13:26:00
Quote Anchor link
Is het de bedoeling dat ik 3 meter van me beeldscherm moet gaan staan?

Ik vindt alles een beetje ""GROOT"" ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/07/2007 13:27:00
Quote Anchor link
Is juist mooi, kan ook komen omdat ik een 19'' w-screen heb *opschep opschep*
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

06/07/2007 13:37:00
Quote Anchor link
in ff ziet hij er wel oke uit, maar als ik dan ie-tab open worden die ronde hoeken wel erg 'verkracht'
 
Aaa Trump

aaa Trump

06/07/2007 13:38:00
Quote Anchor link
@tommy
Heb er 2 ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

06/07/2007 13:40:00
Quote Anchor link
2x 19''? netjes(Y)
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 14:36:00
Quote Anchor link
robin schreef op 06.07.2007 13:26:
Is het de bedoeling dat ik 3 meter van me beeldscherm moet gaan staan?


Als het er dan mooier uit ziet voor jou, vooral doen. [/sarcasme] Maar effe serieus, ik vind het mooi zo en dan hou ik dat ook graag zo, anders kan ik de hele pagina meteen weer opnieuw ontwerpen.

Sneeuwvlok schreef op 06.07.2007 13:37:
in ff ziet hij er wel oke uit, maar als ik dan ie-tab open worden die ronde hoeken wel erg 'verkracht'


Heb je er een screenshot van? Ik neem trouwens aan dat een ie-tab word geopend in IE6?
 
Aaa Trump

aaa Trump

06/07/2007 14:39:00
Quote Anchor link
In IE6 een tab, bestaat dat?
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 14:42:00
Quote Anchor link
robin schreef op 06.07.2007 14:39:
In IE6 een tab, bestaat dat?


Geen idee :p maar er staat ie en tab, en aangezien het er in ie 7 prima uit ziet neem ik aan dat het ie 6 is die een pagina in firefox stopt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

06/07/2007 14:51:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 06.07.2007 14:42:
robin schreef op 06.07.2007 14:39:
In IE6 een tab, bestaat dat?


Geen idee :p maar er staat ie en tab, en aangezien het er in ie 7 prima uit ziet neem ik aan dat het ie 6 is die een pagina in firefox stopt.


https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/1419

;)
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 14:59:00
Quote Anchor link
Sneeuwvlok schreef op 06.07.2007 14:51:
Niels schreef op 06.07.2007 14:42:
robin schreef op 06.07.2007 14:39:
In IE6 een tab, bestaat dat?


Geen idee :p maar er staat ie en tab, en aangezien het er in ie 7 prima uit ziet neem ik aan dat het ie 6 is die een pagina in firefox stopt.


https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/1419

;)


Oke, geïnstalleerd, uitgeprobeerd en ik zie niet wat er mis mee is, het ziet er precies zo uit als in IE7. Dus mag ik als nog een screenshot van wat jij ziet?
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

06/07/2007 15:11:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 06.07.2007 14:59:
Sneeuwvlok schreef op 06.07.2007 14:51:
Niels schreef op 06.07.2007 14:42:
robin schreef op 06.07.2007 14:39:
In IE6 een tab, bestaat dat?


Geen idee :p maar er staat ie en tab, en aangezien het er in ie 7 prima uit ziet neem ik aan dat het ie 6 is die een pagina in firefox stopt.


https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/1419

;)


Oke, geïnstalleerd, uitgeprobeerd en ik zie niet wat er mis mee is, het ziet er precies zo uit als in IE7. Dus mag ik als nog een screenshot van wat jij ziet?


http://xs117.xs.to/xs117/07275/ietab3.JPG
Afbeelding
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 15:31:00
Quote Anchor link
Ah ja dat is IE6 ja, ik ga even kijken of ik er een standalone versie van kan vinden zodat ik de layout een beetje bij elkaar kan hacken :)
 
- -

- -

06/07/2007 15:39:00
Quote Anchor link
Kijk maar in de tut-lib.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

06/07/2007 15:58:00
Quote Anchor link
Had al een standalone gevonden, maar natuurlijk werken ze weer eens niet op Vista... hoe handig. Maar kan iemand kijken of het er nu wat beter uit ziet? Ik heb wat dingetjes veranderd voor IE6.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

07/07/2007 17:26:00
Quote Anchor link
*bump*
 
Arend a

Arend a

07/07/2007 18:41:00
Quote Anchor link
Het is helemaal hip en origineel, zo'n layout heb ik de afgelopen maanden nog slechts 100.000 keer eerder gezien.

Maargoed, beter goed gekopieerd dan slecht verzonnen.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

07/07/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Arend schreef op 07.07.2007 18:41:
Het is helemaal hip en origineel, zo'n layout heb ik de afgelopen maanden nog slechts 100.000 keer eerder gezien.

Maargoed, beter goed gekopieerd dan slecht verzonnen.


Mag ik een paar voorbeeldjes van waar je die layout al eerder hebt gezien, want ik heb dit ontwerp zelf verzonnen...
Ik heb intussen trouwens een poging gedaan om het in IE6 een beetje te laten werken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.