socket transport "ssl"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »
Cake Masher

Cake Masher

15/05/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Hallow,

Ik krijg de volgende error als ik naar een ssl adres wil connecten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to ssl://nexus.passport.com:443 (Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP?) in C:\Apache2\htdocs\msn\p10.php on line 532


Ik heb geen idee waar het aan kan liggen.

Dit staat in m'n extensions map van PHP:

php_sockets.dll
php_openssl.dll

de ';' is ook voor die 2 weg in PHP.ini.. dat had ik bij de installatie al gedaan.

Ik draai Apache 2.0.59 met PHP 5.1.4 op een Windows XP PC, ik gebruik deze apache webserver alleen om offline m'n PHP scripts te testen.. de poorten zijn dus dicht, licht het hieraan?

Ik heb geen idee =(
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 02:50:56
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

15/05/2007 16:19:00
Quote Anchor link
Niet dat ik nu verstand heb van windows omgevingen op dit gebied want ik ben daar in een fan van linux maar dat alleen maar om aan te duiden dat ik echt geen oplossing voor je heb, maar even met je mee denk.

Heb je al een php bestandje met phpinfo() gedaan, dan zie je tenminste wat php zo allemaal heeft ingeladen.

Onder linux weet ik wel dat het wel eens mogelijk is om de php.ini op meerdere plekken te hebben en als je het niet goed in de gaten hebt zit je een oud of niet benodigd bestand aan te passen.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Gebruik voor port 443 https://
 
Cake Masher

Cake Masher

15/05/2007 16:30:00
Quote Anchor link
@SanThe:

Wil ook niet :S
Denk dat er toch iets in m'n PHP mis is.. maar weet niet wat.


Error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to https://nexus.passport.com:443 (Unable to find the socket transport "https" - did you forget to enable it when you configured PHP?) in C:\Apache2\htdocs\msn\p10.php on line 532
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cake Masher
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2007 16:38:00
Quote Anchor link
Danny Roelofs schreef op 15.05.2007 16:19:
Onder linux weet ik wel dat het wel eens mogelijk is om de php.ini op meerdere plekken te hebben

Juist niet. Dat is een Windows kwaal.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2007 16:42:00
Quote Anchor link
@Rick: Wat wil je nou eigenlijk doen? Port 443 wordt gebruikt door Apache en dat is voor 'secure webserver' en dat gaat met https.
 
Cake Masher

Cake Masher

15/05/2007 16:43:00
Quote Anchor link
@SanThe:

Ik had een MSN Scriptje gevonden, iemand heeft dit gemaakt.. ik wou het ff testen maar kreeg deze error telkens weer terug.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

15/05/2007 16:53:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.05.2007 16:38:
Danny Roelofs schreef op 15.05.2007 16:19:
Onder linux weet ik wel dat het wel eens mogelijk is om de php.ini op meerdere plekken te hebben

Juist niet. Dat is een Windows kwaal.


Nou dan kom je er nog wel eens achter, ook onder Linux heb je die mogelijkheid om je zelf in de problemen te brengen.
 
Cake Masher

Cake Masher

15/05/2007 17:24:00
Quote Anchor link
@Danny:

Nope, ik heb maar 1x php.ini op m'n PC staan.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

15/05/2007 17:34:00
Quote Anchor link
Edit:

Heb je al een php bestandje met phpinfo() gedaan, dan zie je tenminste wat php zo allemaal heeft ingeladen.


Dat al gedaan?

Ik weet niet hoe Php op Windows reageert en welke informatie hij geeft en dit natuurlijk ook weer naargelang wat er geïnstalleerd is maar staat er dan via phpinfo() iets bij over:

Modules: .....SSL.
CURL Information: OpenSSL
OpenSSL support: enabled
OpenSSL version: OpenSSL (versie)

En dit zal denk ik niet voor je van toepassing zijn, verwacht het niet maar ik kan dat niet bevestigen.
OPENSSL_CONF /usr/local/psa/admin/conf/openssl.cnf


Maar je php.ini staat dan ook zoals phpinfo() aangeeft:

Configuration File (php.ini) Path /in_een_map/php.ini
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.