sorteren mislukt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »
Kees buijs

kees buijs

04/06/2018 22:52:25
Quote Anchor link
Ik wil een array laten sorteren met het sort (of rsort) commando van php .5.5.

Het probleem is dat de array gevuld is vanuit 2 verschillende plaatsen. maar voor zover ik kan nagaan is de opbouw hetzelfde.

Het probleem is dat keys tot 1..398 correct gesorteerd worden (dus tot Ziggo) en de keys vanaf 398 .. 4xx ook (vanaf 'Bundel - Socket-1151 (h4)'). Alleen worden die 2 bereiken niet gemend. keys worden hernummerd, geen probleem.

Ik kan geen reden ontdekken waarom de sortering niet werkt. Op een bepaald moment werkt het sorteren wel, maar veranderingen later maakte dat ongedaan. En ik heb liever geen 'het werkt wel, maar waarom weet ik niet; oplossing.


dit is een deel van de input van de sort funktie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<pre class="CodeBlock"><code>'array field='#397' --> array('Array')
'string' - key='#397' => field='name' --> string('Apple - MacBook Air')
'string' - key='#397' => field='image' --> string('ci-0397-apple-macbook-air.jpg')
'boolean' - key='#397' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#397' => field='entries' --> array('Array')
'integer' - key='#397' => field='id' --> integer('397')
'array field='#398' --> array('Array')
'string' - key='#398' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Business PC upgrade')
'string' - key='#398' => field='image' --> string('pb-business-pc-upgrade.jpg')
'boolean' - key='#398' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#398' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='#398' => field='id' --> string('business-pc-upgrade')
'boolean' - key='#398' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#398' => field='is_pc' --> boolean('1')
'array field='#399' --> array('Array')
'string' - key='#399' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Gamer PC compleet')
'string' - key='#399' => field='image' --> string('pb-gamer-pc-compleet.jpg')
'boolean' - key='#399' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='#399' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='#399' => field='id' --> string('gamer-pc-compleet')
'boolean' - key='#399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#399' => field='is_pc' --> boolean('1')
'array field='#400' --> array('Array')</code></pre>


dit is een deel van het resultaat van de sort funktie

<pre class="CodeBlock"><code>'array field='396' --> array('Array')
'string' - key='396' => field='name' --> string('Ziggo')
'string' - key='396' => field='image' --> string('ci-0189-ziggo.jpg')
'boolean' - key='396' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='396' => field='entries' --> array('Array')
'integer' - key='396' => field='id' --> integer('189')
'array field='397' --> array('Array')
'string' - key='397' => field='name' --> string('Bundel - Socket-1151 (h4)')
'string' - key='397' => field='image' --> string('pb-socket-1151-h4.jpg')
'boolean' - key='397' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='397' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='397' => field='id' --> string('socket-1151-h4')
'boolean' - key='397' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='397' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='398' --> array('Array')
'string' - key='398' => field='name' --> string('Bundel - Socket-1151 (h4)+8g')
'string' - key='398' => field='image' --> string('pb-socket-1151-h4-plus-8g.jpg')
'boolean' - key='398' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='398' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='398' => field='id' --> string('socket-1151-h4-plus-8g')
'boolean' - key='398' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='398' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='399' --> array('Array')
'string' - key='399' => field='name' --> string('Bundel - Uw PC een 2e leven')
'string' - key='399' => field='image' --> string('pb-uw-pc-een-2e-leven.jpg')
'boolean' - key='399' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='399' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='399' => field='id' --> string('uw-pc-een-2e-leven')
'boolean' - key='399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='399' => field='is_pc' --> boolean('')
'array field='400' --> array('Array')
'string' - key='400' => field='name' --> string('Desktop PC - SiYa Business PC upgrade')
'string' - key='400' => field='image' --> string('pb-business-pc-upgrade.jpg')
'boolean' - key='400' => field='generate' --> boolean('1')
'array' - key='400' => field='entries' --> array('Array')
'string' - key='400' => field='id' --> string('business-pc-upgrade')
'boolean' - key='400' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='400' => field='is_pc' --> boolean('1')</code></pre>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 04/06/2018 22:53:43 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 01:55:49
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

05/06/2018 08:05:22
Quote Anchor link
Misschien omdat in de ene set alle keys met een "#" beginnen, en in de andere niet ... ?
Hm, dat is voor en na zie ik.

Misschien moet je je structuur eerst eens netjes neerzetten, kunnen we zien wat nou precies de bedoeling is.
Gewijzigd op 05/06/2018 08:07:43 door Rob Doemaarwat
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

06/06/2018 14:31:49
Quote Anchor link
Het lijkt er op dat je een array met arrays wilt gaan sorteren?
Daar gaat de sort niet altijd goed mee om; je kunt beter de usort() functie gebruiken om zelf de array beter te sorteren. Bijv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
usort($aMyArray, 'mySortFunction');

function mySortFunction($a, $b)
{
    return strcasecmp($a['name'], $b['name']);
}
 
Kees buijs

kees buijs

07/06/2018 01:12:42
Quote Anchor link
Na wat verder speurwerk ben ik erachter gekomen dat het probleem zat dat sommige array entries 2 velden WEL en sommige 2 velden NIET hadden. De toegekende waarde is niet belangrijk, alleen het feit dat ze er wel of niet zijn. Alle entries hebben nu die waardes (met waarde FALSE) en dan wordt er correct gesorteerd.


Het gaat dus om deze 2 velden, die er voor bv. key #397 niet aangemaakt zijn.

'boolean' - key='#399' => field='is_combo' --> boolean('1')
'boolean' - key='#399' => field='is_pc' --> boolean('1')


Overigens zou een speciale sort funktie beter zijn, want de sort is nu case sensitive. Gelukkig heeft dat geen invloed op het resultaat.
Gewijzigd op 07/06/2018 01:13:57 door kees buijs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.