[sql] type veld voor minuten/uren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Michael -

Michael -

16/04/2014 11:18:07
Quote Anchor link
Oke bedankt. Ik begrijp dat op deze manier ANSI wordt geset, maar mocht 't om een reden niet kunnen wordt TRADITIONAL geset? Als hiermee beide worden geset lijkt me dat het de boot mist. TRADITIONAL is de default?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 19:56:32
 
Dos Moonen

Dos Moonen

16/04/2014 11:25:57
Quote Anchor link
Nee, je stelt beiden in.

TRADITIONAL betekend dat MySQL minder fouten voor je gaat proberen te verbeteren.
Het zelfde idee als moderne browsers (default MySQL) die HTML fouten gaan proberen te verbeteren, tenzij je een Content-Type: application/xhtml+xml; (TRADITIONAL) header verstuurt. Dan krijg je gelijk een error in je gezicht gegooit wanneer je <i><b>miauw</i></b>, & i.p.v. &amp; en nog meer van dat soort dingen in je response zet.
Gewijzigd op 16/04/2014 11:26:44 door Dos Moonen
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/04/2014 11:28:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
SET SQL_MODE='ANSI,TRADITIONAL';
SELECT  @@SQL_MODE;
=>
'REAL_AS_FLOAT,PIPES_AS_CONCAT,ANSI_QUOTES,IGNORE_SPACE,ANSI,STRICT_TRANS_TABLES,
STRICT_ALL_TABLES,NO_ZERO_IN_DATE,NO_ZERO_DATE,ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO,TRADITIONAL,
NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION'
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.