SSH foutcodes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »
Usso Apury

Usso Apury

14/05/2008 17:31:00
Quote Anchor link
Hoi,
Ik heb een server met ssh toegang en wil graag een script uitvoeren op de server. Maar wanneer ik de command heb ingetypt krijg ik het bericht:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
De opdracht '"./teamspeak2-server_startscript"'
gaf foutcode 2 terug, samen met de foutmelding
.

Ik heb echter geen flauw idee wat ik er mee moet of wat het betekent.

Ik gebruik nu het programma "WinSCP" maar dit programma gebruikt echter weer Putty, dus eigenlijk werk ik gewoon met Putty.

Hieronder ook nog het script zelf:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
#!/bin/sh
# Copyright (c) 2004 TeamSpeak team   All rights reserved.
#
# Author: pwk.linuxfan 2004
#

case "$1" in
    start)
        if [ -e tsserver2.pid ]; then
            echo "tsserver2.pid already exists...server already started ?";
            echo "If you are sure the server is not running, delete tsserver2.pid"
            exit 1
        else
            if [ "$UID" = "0" ]; then
                echo WARNING ! For security reasons we advise: DO NOT RUN THE SERVER AS ROOT
                for c in $(seq 1 10); do
                    echo -n "!"
                    sleep 1
                done
                echo !
            fi
            echo "starting the teamspeak2 server"
            if [ -e server_linux ]; then
                if [ ! -x server_linux ]; then
                    echo "server_linux is not executable, trying to set it"
                    chmod u+x server_linux
                fi
                if [ -x server_linux ]; then
                    ./server_linux -PID=tsserver2.pid
                else
                    echo "server_linux is not executable, fix this"
                    exit 4
                fi
            else
                echo "Couldnt find server_linux"
                exit 5
            fi
        fi
    ;;
    stop)
        if [ -e tsserver2.pid ]; then
            echo -n "stopping the teamspeak2 server"
            if ( kill -TERM `cat tsserver2.pid` ); then
                for c in $(seq 1 300); do
                    if [ -e tsserver2.pid ]; then
                        echo -n "."
                        sleep 1
                    fi
                done
            fi
            if [ -e tsserver2.pid ]; then
                echo "server does not shutdown cleanly - killing"
                kill -KILL `cat tsserver2.pid`
                rm tsserver2.pid
                sleep 5
            else
                echo "done"
            fi
        else
            echo "tsserver2.pid is missing, no started server ?"
            exit 7
        fi
    ;;
    restart)
        $0 stop && $0 start || exit 1
    ;;
    status)
        if [ -e tsserver2.pid ]; then
            echo "the server seems to be running"
            exit 0
        else
            echo "the server seems to be stopped"
            exit 3
        fi
    ;;
    passwords)
        if [ -e server.log ]; then
            date=$(cat server.log | grep "admin account info: username: admin" | tail -n 1 | sed "s/^\([0-9]\+-[0-9]\+-[0-9]\+ [0-9]\+:[0-9]\+:[0-9]\+\).*$/\1/")
            spass=$(cat server.log | grep "superadmin account info: username: superadmin" | tail -n 1 | sed "s/^.*username: superadmin password: \([a-z0-9]\+\).*$/\1/")
            pass=$(cat server.log | grep "admin account info: username: admin" | tail -n 1 | sed "s/^.*username: admin password: \([a-z0-9]\+\).*$/\1/")
            echo "Following passwords were generated on $date"
            echo "superadmin = \"$spass\""
            echo "admin      = \"$pass\""
        else
            echo "server.log not found, maybe you did not start the server yet ?"
            exit 1
        fi
    ;;
    *)
        echo "Usage: $0 {start|stop|restart|status|passwords}"
        exit 2
esac
exit 0


Alvast bedankt voor de hulp!
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 12:46:56
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2008 18:16:00
Quote Anchor link
Probeer eens via Putty in te loggen, dan krijg je waarschijnlijk de melding te zien:
"Usage: $0 {start|stop|restart|status|passwords}"

Waarschijnlijk moet je gewoon "./teamspeak2-server_startscript start" intypen.
 
Usso Apury

Usso Apury

14/05/2008 18:36:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 14.05.2008 18:16:
Probeer eens via Putty in te loggen, dan krijg je waarschijnlijk de melding te zien:
"Usage: $0 {start|stop|restart|status|passwords}"

Waarschijnlijk moet je gewoon "./teamspeak2-server_startscript start" intypen.

Ook dit werkt helaas niet, ik zou eigenlijk al tevreden wezen met te weten wat er precies fout gaat.
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2008 18:45:00
Quote Anchor link
Je krijgt foutcode 2. Zoek in je script naar "exit 2", en je vindt dat die net onder die usage bericht staat. Blijkbaar mis je dus een argument, of geef je een verkeert argument mee.

Misschien dat het aan WinSCP ligt, maar wanneer je inlogt met putty, en dus gewoon direct in de console werkt, dan zou "./script start" voldoende moeten zijn.
 
Usso Apury

Usso Apury

14/05/2008 20:01:00
Quote Anchor link
Het ligt inderdaad aan WinSCP, ik heb het geprobeerd met Putty, kom al een stuk verder maar ik loop nu weer tegen iets aan dat denk ik aan de server ligt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
starting the teamspeak2 server
./start: Cannot fork: Resource temporarily unavailable

Ik denk dat ik weer een andere server moet zoeken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.