String & HTML tags vervangen bij page load

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zack Smulders

Zack Smulders

23/09/2014 11:29:53
Quote Anchor link
Goedemiddag allemaal,

Op een website van een relatie staan een hoop links naar Youtube fims, door middel van een script als deze:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe width="890" height="514" src="https://www.youtube.com/embed/Tja6_h4lT6A?enablejsapi=1" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>


Wat ik zou willen doen, is middels een replace opdracht deze tag on-the-fly/on load wijzigen naar deze:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$string
= "Tja6_h4lT6A";
 $result = end(explode('=', $string));
?>

<br><br>

<div class="1">
    <div id="2">
        <div id="3">

            <img class="4" src="http://i1.ytimg.com/vi/<?php echo $result; ?>/hqdefault.jpg" alt="" />
            <a id="click1" href="#">
                <img id="play1" src="images/play_button.png" />
            </a>
        </div>
        <div id="video1"></div>
        <div id="moviecontainer1" class="videoSize">

            <iframe class="size" src="http://www.youtube.com/embed/<?php echo $result; ?>" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
        </div>
    </div>

    ?>


Ik wil dus niet op alle pagina's dit hardcoded wijzigen (dat is ook niet mogelijk), maar via een script in de header (liefst een extern php bestand dat wordt aangeroepen).

Ik heb al meerdere zaken geprobeerd, waaronder replace en preg_replace in een onload variant. Het punt is dat er niet alleen tekst, maar ook html tags dienen te worden vervangen. Ik krijg dit niet voor elkaar.

Is er iemand die mij op weg kan helpen? Iemand zei mij dat dit het best in PHP kan, maar JS zou ook prima zijn.

Ik hoor het graag.
Gewijzigd op 23/09/2014 11:32:01 door Zack Smulders
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:27:35
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/09/2014 15:57:39
Quote Anchor link
Kijk eens naar PHP Simple HTML DOM Parser:

http://simplehtmldom.sourceforge.net/
 
Zack Smulders

Zack Smulders

25/09/2014 13:56:38
Quote Anchor link
Dank je, Frank. Ik ga het bekijken.
 
Eddy E

Eddy E

25/09/2014 16:39:17
Quote Anchor link
Dus je wilt de HTML (die je niet hardcoded kan aanpassen) aanpassen?
Via een script in de head? Hoe krijg je het script in de head?
Kan dat wel hardcoded?

Kan je wel de HTML aanpassen? Of niet?
Zo ja: dan moet het met PHP te doen zijn: vooraf.
Zo niet: dan kan het meestal nog wel met Javascript (achteraf).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.