string in form actiion

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike Z

Mike Z

11/06/2012 20:27:05
Quote Anchor link
hi,
ik heb een vraagje: waarom werkt het volgende script niet? $try is een cijfer

<form id="missies" name="input" action="?try=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $try ; ?>
" method="post">
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 22:40:32
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/06/2012 20:34:16
Quote Anchor link
En wat werkt er dan niet?
Krijg je een wit scherm?
Krijg je een foutmelding?
Slaat je pc op tilt?

Wat als je ergens anders die php code neerzet? Krijg je dan wel te zien wat je verwacht?
 
Mike Z

Mike Z

11/06/2012 20:36:27
Quote Anchor link
hij verzend de form niet.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/06/2012 20:40:30
Quote Anchor link
En wat heeft dat te maken met die code?
Om te versturen heb je een submit-knop nodig.
 
Mike Z

Mike Z

11/06/2012 20:41:36
Quote Anchor link
ja hehe die staat er natuurlijk maar dat is niet relevant het moet in dit gedeelte zitten

Toevoeging op 11/06/2012 20:42:09:

ik heb het ook maar gwn geprobeerd ik weet niet of het zo kan...
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/06/2012 20:49:41
Quote Anchor link
Kijk in de broncode of het cijfer van $try er staat.
 
Bart V B

Bart V B

12/06/2012 00:04:51
Quote Anchor link
Quote:
<form id="missies" name="input" action="?try=<form id="missies" name="input" action="?try=


Waar komt de variabele $try vandaan?
Toevallig vanuit je url? Dan zou het iets moeten zijn als: $_GET['try'].
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.