Submit button activeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

10/07/2014 17:01:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Deze topic heb ik ook ergens anders geplaatst:
http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/826517-Maak-submit-knop-zichtbaar

Ik heb een formulier gemaakt om in te loggen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="post">

<input type="text" name="user" id="user">
<input type="password" name="password" id="password">
<input type="submit" name="submit" id="submit" value="Log in">
</form>


Nu wil ik als de velden leeg zijn met javascript zorgen dat de submit button niet aanklikbaar is en een opacity van 0.5.

Zodra er iets in beide velden is ingevuld moet de submit opacity 1 worden en tegelijkertijd aanklikbaar zijn.

hoe maak ik deze validatie?

Groetjes Yoeri
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 16:38:07
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/07/2014 20:56:42
Quote Anchor link
Heb je zelf al iets geprobeerd? Maak je gebruik van JQuery of wil je juist zonder?
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

10/07/2014 22:17:52
Quote Anchor link
Beste Frank,


Heb op google van alles gezocht maar kan niets vinden. Het liefste zou ik dit met Jquery willen maken.
Zodra er 1 karater in beide velden staat moet de button klikbaar worden en oplichten.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/07/2014 22:50:28
Quote Anchor link
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
$(".required").on("keyup", function() {
    var show = true;
    $(".required").each(function() {
        if ($(this).val().length == 0) {
            show = false;
        }
    }

    if (show) {
        $("#mask_button").hide();
    }

    else {
        $("#mask_button").show();
    }
}

CSS mag je zelf uitvogelen
Gewijzigd op 10/07/2014 22:52:44 door Ger van Steenderen
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 22:54:31
Quote Anchor link
@Ger, je "if(show)" moet andersom toch?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/07/2014 23:07:31
Quote Anchor link
Ik begrijp je verwarring, maar nee:
#mask_button is een divje over de submit button, dus om de button te tonen moet het divje verborgen worden.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 23:08:33
Quote Anchor link
ah, ok. Maar is het dan niet makkelijker om die knop gewoon te verbergen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/07/2014 23:16:44
Quote Anchor link
Makkelijker wel, maar als ik TS goed begrijp wil ie enabled/disabled.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 23:19:34
Quote Anchor link
Dan kan je toch gewoon zo doen ipv een overlay:

Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#submit').attr('disabled', true);
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

10/07/2014 23:29:58
Quote Anchor link
Kan ook, maar ik weet niet wat het effect is als je aangepaste css hebt voor een submit.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 23:31:19
Quote Anchor link
Het kan dan zijn dat je er niks aan ziet dat ie disabled is. Wel werkt ie dan niet meer
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

11/07/2014 11:16:27
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie.

Ik heb iets gevonden wat ongeveer in de buurt komt wat ik wil.

wat ik bedoel is een validate as you type

http://livevalidation.com/examples

en dan de volgende exaple:
Longer than or equal to a minimum length (is nu 4 die wil ik op 1 zetten)

in deze example word gekeken naar 1 input, ik wil dat die dus bij 2 velden ok geeft.
In de example word bij de validatie gebruikt gemaakt van thankyou(green)
Ik wil daarvoor in de plaats dat de submit button geactiveerd word.

Ik ben zelf niet bekend met Jquery, php begin ik te leren en html, css beheer ik goed!







Toevoeging op 11/07/2014 16:34:28:

Iemand die mij kan helpen ?

Hopende op een gunstig antwoord

Groetjes Yoeri
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/07/2014 22:38:51
Quote Anchor link
Besef je zelf wel wat je vraagt?

Dus wij moeten maar even naar die link gaan die je geeft, daar de voorbeelden bekijken, en dan een werkende code hier plaatsen. Dit is (op zijn Brabants gezegd) van de zotte.

Als je met jquery en/of javascript bezig wilt gaan zal je jezelf daar toch in moeten gaan verdiepen, het heeft geen zin om zomaar klakkeloos script over te nemen terwijl je niet weet wat er mee gebeurt.

Maar het voorbeeldje wat ik je gaf werkt heel simpel:
- je legt een overlay divje (id="#mask_button") over de submit button
- je maakt in css een class (.required) voor de vereiste velden
- je geeft die class aan de inputs die je gecontroleerd wilt hebben.

De code met wat commentaar erbij
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
// zet een event listener op alle elementen met de class required
$(".required").on("keyup", function() {
    var show = true;
    // loop alle elementen met de class required af
    // en kijk of ze ingevuld zijn

    $(".required").each(function() {
        if ($(this).val().length == 0) {
            show = false;
        }
    }

    if (show) {
        $("#mask_button").hide();
    }

    else {
        $("#mask_button").show();
    }
}
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

11/07/2014 23:48:16
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/07/2014 23:54:31
Quote Anchor link
Oei, tabellen voor opmaak?????
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.