tablerow variables vervangen door input

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

20/11/2014 20:28:15
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

ik heb de volgende table:
<table>
<thead>
<tr><th>ID</th><th>Username</th><th>Level</th><th>opties</th></tr>
</thead>
<tbody>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php foreach($this->users->list as $key => $value) {
 $tID = $value['id'];
 echo '<tr rel="' . $tID . '"><td>' . $tID . '</td><td>' . $value['username'] . '</td><td>' . $value['level'] . '</td><td><a href="nowhere2go" class="editUser" rel="' . $tID . '"><img.......></a></tr>';
}
?>

</tbody>
</table>

Nou wil ik bijv. dmv rel= te gebruiken in de td's aangeven wat het is, net als dat de tr[rel=1] staat voor de gehele rij van user id 1.

Dan zou ik graag o.a level willen vervangen door een input veld waar de id als value staat.

Is dat mogelijk ? (het moet wel alleen in die ene rij staan waar dus tr[rel=1] is.
In een functie als dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('body').on('click', '.editUser', function (){
 var id = $(this).attr('rel');
}


Hoe kan ik meerdere rel attributen koppelen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('tr[rel="' + id + '"]td[rel="id"]').html('<input type="text" id="userid" value="' + id + '">');


heeft hier niet zo'n zin in. Maar ik denk dat dat ook inderdaad niet klopt ;D

Enig idee iemand ?
Gewijzigd op 20/11/2014 20:36:48 door Dennis WhoCares
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:45:43
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

20/11/2014 21:33:19
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

20/11/2014 23:12:33
Quote Anchor link
Ik zie daar een ernstig misbruik van het href attribuut ....
Het rel attribuut is mider ersnstig maar tegenwoordig hebben we daar het data attribuut voor.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

21/11/2014 20:34:14
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 20/11/2014 21:33:19:


Beste Frank,

inderdaad! Hier had ik eigenlijk nog helemaal niet aan gedacht, om het dubbel te doen.
Bedankt voor het voorbeeldje ! Dit is precies wat ik zocht :)

Ger van Steenderen op 20/11/2014 23:12:33:
Ik zie daar een ernstig misbruik van het href attribuut ....
Het rel attribuut is mider ersnstig maar tegenwoordig hebben we daar het data attribuut voor.

Waarom is dit misbruik ? Eigenlijk was dit niet precies mijn href, maar mijn href="editButton/' . $tID

De functie die ik hierin ook niet beschreven heb haalt de geklikte href op om te weten waar naartoe gepost moet worden, daarom staat er ook een return false; in.
Gewijzigd op 21/11/2014 20:37:48 door Dennis WhoCares
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/11/2014 22:31:15
Quote Anchor link
Beetje overdreven om te stellen dat het misbruik is. Ik zou voor het data-id gekozen hebben als je zonder het href attribuut kon. Maar zover ik weet is deze echt verplicht en zou je hem in deze situatie een dummy waarde geven omdat hij helemaal geen dienst doet. Extra bytes voor jan joker dus, daarom heb ik hem gewoon gebruikt.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/11/2014 18:30:25
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 20/11/2014 21:33:19:


Dit werkt geweldig :)

Echter probeer ik dit nu toe te passen op een pages beheer pagina.
Hier doe ik hetzelfde, alleen ... Heb ik een div met display:none waarin m'n textarea staat. (Binnen mn <form> elementen uiteraard.

Deze div wordt een popup waarmee ik een ckeditor bovenop het hele scherm toon. Na het sluiten van de div, kan ik dus pas mijn page opslaan.

Nu heb ik een probleem met het maken van een nieuwe pagina.

Deze form staat bovenaan m'n table

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<tbody>
        <tr><td>#<form action="insertPage" method="post"></td>
            <td><input type="text" name="new_page_title" style="width: 130px" maxlength="30"></td>
            <td><a href="#" class="openEditor" title="Open Pagina Editor"><img src="<?php echo URL; ?>views/admin/css/imgs/editor.png" alt="Open Pagina Editor" border="0" width="20" height="20"></a> <button href="#" class="openEditor">Editor</button></td>
            <td><input type="text" name="new_page_link" style="width: 80px" maxlength="16"></td>
            <td><select name="new_page_level" style="width: 80px"><?php echo $levels; ?></td>
            <td><select name="new_page_file" style="width: 80px"><option value="0">Nee</option><option value="1">Ja</option></select></td>
            <td style="text-align: center"><input type="submit" value="" class="addButton"><div id="newPageEditor" class="transperant"><center><h2 style="font-size: 30px">Pagina Editor</h2><textarea id="newTextarea" class="ckeditor" name="new_page_content" style="width: 100%; height: 100%"></textarea><br><button class="closeEditor"> Sluiten </button></center></div></form></td>
        <tr>
        <tr><td colspan="7"></td></tr>
    </tbody>


Waarin ook weer deze verborgen div in zit. Nou is het probleem, de 1e keer dat ik op m'n newButton klik om te versturen, krijg ik de melding vanuit m'n controller dat new_page_content geen inhoud bevat. (In m'n post php heb ik controle of new_page_content groter is dan 1 karakter)
Als ik daarna gewoon nog een keer druk, gaat het wel goed.

Terwijl het aanpassen van m'n pages weer wel in 1 keer goed gaat. :-/

Iemand enig idee hoe dit komt?

hieronder m'n jQuery.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
    $('form').submit(function(event){
        event.preventDefault();
        var id = $(this).attr('rel');
        
        var url = $(this).attr('action');
        var data = $(this).serialize();
        var success = 'false';
        
        $.post(url, data, function(o) {
            if(o.result === 'true') {
                if(url === 'insertPage') {
                    showAlert('success','Success!','De pagina is succesvol toegevoegd.<br>Moment geduld, de pagina wordt vernieuwd.');
                    success = 'true';
                } else {
//De code hierin doet er nu niet toe, is voor update van een pagina.
                }
            } else {
                showAlert('danger','Fout!',o.msg);
            }
        }, 'json');
        
        if(url === 'insertPage' && success === 'true') {
            setTimeout(function(){ window.location.href = 'http://localhost/admin/pages'; }, (2500));
        }

    });


Om het even nog makkelijk te houden heb ik voor een nieuwe pagina doe ik nog geen jQuery code gedaan voor het toevoegen aan de tabel. Alleen een reload van de pagina aan het einde van de code.
Gewijzigd op 01/12/2014 19:17:31 door Dennis WhoCares
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

01/12/2014 19:01:33
Quote Anchor link
bump
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/12/2014 19:53:26
Quote Anchor link
Hoe doe je het met de update dan? Via de save button van CKE?
Het is even geleden, maar volgens mij moet je de gegevens ophalen met ckEditor.getData() als je buiten CKE om wilt werken.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

01/12/2014 20:24:20
Quote Anchor link
Hoi Ger,

nee niet met de update button van CKEditor, maar ook met een input type="submit" button:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
foreach($this->pagesList as $key => $value) {
        $editContent = '<a href="' . $value['page_id'] . '" class="openEditor" title="Open Pagina Editor"><img src="' . URL . 'views/admin/css/imgs/editor.png" alt="Open Pagina Editor" border="0" width="20" height="20"></a> <button href="' . $value['page_id'] . '" class="openEditor">Editor</button>';
        $tTitle = strip_tags($value['page_title']);
        $tContent = strip_tags($value['page_content']);
        if(strlen($tTitle) > 13)
            $tTitle = substr($value['page_title'], 0, 13) . '&hellip;';
        if(strlen($tContent) > 25)
            $tContent = substr($tContent, 0, 25) . '&hellip;';
        if($value['page_file'] == 1) {
            $tContent = 'Hardcoded pagina';
            $editContent = 'Contacteer developer.';
        }

        echo '<tr id="static' . $value['page_id'] . '">
                    <td>' . $value['page_id'] . '</td>
                    <td>' . $tTitle . '</td>
                    <td>' . $tContent . '</td>
                    <td>' . $value['page_link'] . '</td>
                    <td>' . $value['page_level'] . '</td>
                    <td>' . $isHardcoded[$value['page_file']] . '</td>
                    <td><a href="' . $value['page_id'] . '" class="edit" title="Pagina Wijzigen"><img src="' . URL . 'views/admin/css/imgs/edit.png" alt="Pagina Wijzigen" border="0" width="20" height="20"></a> &nbsp;
                <a href="' . $value['page_id'] . '" class="delete" title="Pagina Verwijderen"><img src="' . URL . 'views/admin/css/imgs/delete.png" alt="Pagina Verwijderen" border="0" width="20" height="20"></a></td>
             </tr>
            
            <form action="updatePage" method="post" id="editForm" rel="' . $value['page_id'] . '"><tr id="edit' . $value['page_id'] . '" class="editRow">
                    <td><input type="hidden" name="page_id" value="' . $value['page_id'] . '">' . $value['page_id'] . '</td>
                    <td><input type="text" name="page_title" value="' . $value['page_title'] . '" maxlength="30" style="width: 180px"></td>
                    <td>' . $editContent . '</td>
                    <td><input type="text" name="page_link" value="' . $value['page_link'] . '" maxlength="16" style="width: 80px"></td>
                    <td><select name="page_level" style="width: 80px">' . str_replace('value="' . $value['page_level'] . '"', 'value="' . $value['page_level'] . '" selected', $levels)  . '</select></td>
                    <td><select name="page_file" style="width: 80px">' . str_replace('value="' . $value['page_file'] . '"', 'value="' . $value['page_file'] . '" selected', $hardcoded)  . '</select></td>
                    <td><input type="submit" name="" value="" class="saveButton"> &nbsp;
                        <a href="' . $value['page_id'] . '" class="cancel" title="Annuleren"><img src="' . URL . 'views/admin/css/imgs/cancel.png" alt="Annuleren" border="0" width="20" height="20"></a></td>
             </tr><div id="pageEditor" class="transperant"><center><h2 style="font-size: 30px">Pagina Editor</h2><textarea id="textarea" class="ckeditor" name="page_content" style="width: 100%; height: 100%">' . $value['page_content'] . '</textarea><br><button class="closeEditor"> Sluiten </button></center></div></form>';
    }
Gewijzigd op 01/12/2014 20:25:36 door Dennis WhoCares
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/12/2014 21:20:12
Quote Anchor link
Ik zie geen textarea in je formulier
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

02/12/2014 06:58:43
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 01/12/2014 21:20:12:
Ik zie geen textarea in je formulier


Hoi Ger,

de allerlaatste regel van de foreach, die zit ook in zo'n "popup" div.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
......
</tr><div id="pageEditor" class="transperant"><center><h2 style="font-size: 30px">Pagina Editor</h2><textarea id="textarea" class="ckeditor" name="page_content" style="width: 100%; height: 100%">' . $value['page_content'] . '</textarea><br><button class="closeEditor"> Sluiten </button></center></div></form>


EDIT
Ger van Steenderen op 01/12/2014 19:53:26:
Het is even geleden, maar volgens mij moet je de gegevens ophalen met ckEditor.getData() als je buiten CKE om wilt werken.

Hey Ger, bedankt voor de tip! Inderdaad als ik de ckeditor als var initialiseer met de replace, kan ik mbv de update een andere var invullen met de data.

Naderhand kan ik dus zoals je al zei met die var.getData() de inhoud van die ckeditor overnemen! :D
Gewijzigd op 02/12/2014 19:31:05 door Dennis WhoCares
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.