Tekst kopieren naar klembord

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2013 14:42:13
Quote Anchor link
Hai,

Ik zoek een script die zorgt dat als je op een tekst klikt, dit automatisch gekopieerd word.
Op google staat veel, en heb er een paar gevonden. Maar die werken niet.
Zoals:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script type="text/javascript" language="javascript">
function klembord(input) {
    var bSuccess = window.clipboardData.setData('Text', input);
    if (bSuccess)
     alert('Tekst staat op het klembord');
    else
     alert('Mislukt');
}
</script>
 
<a href="javascript:klembord('tekstje')">Kopieer</a>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 15:58:35
 
- SanThe -

- SanThe -

02/04/2013 15:42:54
Quote Anchor link
Jouw scriptje werkt gewoon.
Nadeel: Het werkt alleen in IE.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2013 15:44:47
Quote Anchor link
- SanThe - op 02/04/2013 15:42:54:
Jouw scriptje werkt gewoon.
Nadeel: Het werkt alleen in IE.


oh vandaar, ik gebruik altijd google chrome.

Heeft iemand anders een script die wel werkt op google chrome?
 

02/04/2013 15:46:20
Quote Anchor link
Voor zover ik weet doet iedereen in het algemeen met Flash, dit omdat het dan op elke browser werkt, anders weet ik het ook niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.