textbox vullen vanuit php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Beem

beem

15/10/2004 11:22:00
Quote Anchor link
Is het mogelijk om vanuit een php pagina een textbox in een andere html-pagina te vullen. Bijvoorbeeld na een invoercontrole te redirecten met een mededeling dat het wachtwoord onjuist was
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 12:33:59
 
Ano Niem

Ano Niem

15/10/2004 13:28:00
Quote Anchor link
in een html pagina niet.
Je kan het wel doen met php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<textarea>'. $tekst .' </textarea>';
?>


makkelijk hè? :p

Mvg Sickness
 
Marien xD

Marien xD

15/10/2004 14:42:00
Quote Anchor link
dat vroeg hij ook of het mogelijk is met php

je kan het ook zo doen:

<input type="text" name="username" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $tekst; ?>
">
 
Beem

beem

15/10/2004 15:02:00
Quote Anchor link
bij die laatste is het wel nodig om de php pagina te includen zeker? Maar ik ga er verder mee aan de slag. Bedankt!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/10/2004 15:49:00
Quote Anchor link
beem:
bij die laatste is het wel nodig om de php pagina te includen zeker? Maar ik ga er verder mee aan de slag. Bedankt!
Nee.. waarom zou dat? Het is alleen makkelijk als $tekst een waarde heeft, anders zie je het niet...

J kan er overigens wel een pagina mee toevoegen.. Dat moet dan door het uitlezen van een file en die in de variabele te zetten...

Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.