Thomas' blog v2.0

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ponzi

Ponzi

18/11/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Hallo !

Hier ben ik weer met een vraagje over mijn website :-) !
Omdat de oude versie niet echt meer 'dat' was, ben ik opnieuw begonnen op mijn eigenste 'blog-platformpje', OpenTrivia ;-p .
De vraag is nu wat jullie er van vinden. Is het duidelijk leesbaar, goed kleurgebruik, ... (you know the drill).
Ook zou ik willen weten of de Google AdSense reclame stoort :-) ? Anders maak ik hem wat kleiner.

Link: www.thomasponet.be

Dank bij voorbaat,
Ponzi
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 11:11:21
 
Arjan

arjan

18/11/2006 20:14:00
Quote Anchor link
ik zou toch een ander proberen wordpress og mywebland ofzo
 
Raymond ---

Raymond ---

18/11/2006 20:24:00
Quote Anchor link
robert schreef op 18.11.2006 20:14:
ik zou toch een ander proberen wordpress og mywebland ofzo

Die reactie snap ik niet helemaal, de vraag is gewoon of zijn blog, OpenTrivia, hoe het er uit ziet.

Ik vind het wel mooi, mooi kleur gebruik.
 
Red Crew

Red Crew

18/11/2006 20:28:00
Quote Anchor link
Nice mooier als de vorige versie.

Ik zou alleen
Gegroet, vreemdeling. [Log out]
veranderen naar
Gegroet, vreemdeling. [Log in]
en als ze ingelogd zijn log out

Voor de rest puik werk, mooi snel en valid :)
 
Martijn B

Martijn B

18/11/2006 20:29:00
Quote Anchor link
- Mooie rustige kleuren
- duidelijke teksten en mooi lettertype
- "Gegroet, vreemdeling. [Log out]" ben ik al ingelogd?
- AdSense valt niet uit de toon met je layout
- Zonder javascript zie ik staan "Gegroet, . [Log out]", niet echt een fout.
Wel goed dat ik nog kan navigeren door je blog/site.
 
Ponzi

Ponzi

18/11/2006 20:39:00
Quote Anchor link
@ Robert: Qué?
@ Raymond: Danjewel :-). (Ik snap Roberts opmerking trouwens ook niet)
@ RedCrew: Dankje. Je hebt inderdaad een schoonheidsfoutje ontdekt. Je wordt automatisch ingelogd als je een bericht post. Je naam wordt dan opgeslaan in een cookie. Daarmee staat er log out, maar dat is gemakkelijk aan te passen ;-) .
@ Martijn: Same as above en voor de rest bedankt.
 
Ponzi

Ponzi

19/11/2006 11:22:00
Quote Anchor link
Zojuist nog een klein, leuk 'speeltje' toegevoegd. Je kan nu ook zelf de kleur van de layout kiezen, ttz groen of blauw ;-) .

Edit:
Rechtsboven staan de knopjes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Eris -

Eris -

19/11/2006 11:24:00
Quote Anchor link
Quote:
Ook zou ik willen weten of de Google AdSense reclame stoort :-)


Welke adsense reclame?
 
Ponzi

Ponzi

19/11/2006 11:26:00
Quote Anchor link
Hoor ik daar een lichtelijke sarcastische ondertoon of heb je hem echt niet gevonden aan de rechterkant :-) ?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

19/11/2006 13:06:00
Quote Anchor link
ik zie ook geen reclame op de site van jou hoor
 
- -

- -

19/11/2006 13:08:00
Quote Anchor link
ikzelf heb in mn router die google-shit gebanned, dus ik heb geen reclame :D
mooi, zeer mooi verder.
Edit:
Not Found
The requested URL /Working_with_Themes was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Ponzi

Ponzi

19/11/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Oei... eventjes een euvel uit de wereld helpen. Het is niet de bedoeling www.opentrivia.org te 'checken', maar wel www.thomasponet.be ;-) !

@ Eris & Devon: zie dus www.thomasponet.be

@ Jonathan: Bedankt, ook al denk ik dat je het op OpenTrivia hebt :-) .
 
K i p

K i p

19/11/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Pagina blijft bij mij best lang laden. Van 14:15:58 tot 14:17:00. En ik zie onderaan zo'n randje van een frame :-(

En misschien een idee om na het klikken op een smiley voor de <textarea> deze <textarea> een focus() te geven.
 
Ponzi

Ponzi

19/11/2006 14:43:00
Quote Anchor link
Serieus? Zo lang? Dat heb ik nog nooit meegemaakt en ook nog nooit klachten van gehad :-s ?

Dat randje van het frame kan ik niet veel aan doen. Mijn blog staat op het OpenTrivia-domein, maar gelinkt met een gratis .be, deze voegen een soort frame toe, heel vreemd :-( . Maar ik ga binnenkort (morgen ofzo) overschakelen naar een betaald domein.

Bedankt Boris !
 
Ponzi

Ponzi

20/11/2006 19:54:00
Quote Anchor link
Zojuist het foto-album toegevoegd ^^ . Het werkt in IE, Firefox en Opera. Is er misschien een Safari-gebruiker die het scriptje eens onder de loep zou willen nemen :-) ?

www.thomasponet.be en vervolgens doorklikken naar Foto's ;-) !
 
- -

- -

20/11/2006 20:04:00
Quote Anchor link
die codes op de home zijn niet te lezen doordat het zo smal is :S
 
Ponzi

Ponzi

20/11/2006 20:06:00
Quote Anchor link
@ Jonathan: Problem solved now :-p ! Nee, je kan ze tegoei lezen als je naar 'blog' gaat :-) .
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

20/11/2006 22:41:00
Quote Anchor link
Vreemd framepje, laat me raden, erin gezet door je host?

Verder is het erg mooi, maar ook ik zie geen adsense reclame..

(Dat kan toch niet aan Adblock Plus liggen.. Nee, toch?)
 
Ponzi

Ponzi

21/11/2006 07:40:00
Quote Anchor link
Geen idee eigenlijk, maar het is best mogelijk.
Het frame is inderdaad vreemd, maar ik ga niet klagen met een gratis domeinnaam. Morgen zou het trouwens opgelost moeten zijn, dan schakel ik over naar m'n nieuwe host ;-) .

Verder nog voor de 'grapjas' die mailtjes heeft gestuurd met als afzender '[email protected]' en '[email protected]', het werk ;-) !
 
Ponzi

Ponzi

06/12/2006 13:23:00
Quote Anchor link
Huphup :-) . Weer een paar aanpassingen gedaan: poll, PHP-hoekje, ...

Commentaar is altijd welkom. De poll heb ik gemaakt met cookies en IP, ben niet zeker trouwens of dit de beste manier is?

Link: www.thomasponet.be
 
Rudie dirkx

rudie dirkx

06/12/2006 13:48:00
Quote Anchor link
Je hoeft niet heel je pagina te herladen als je de kleur van je site verandert. Je kan gewoon een <link /> disablen of enablen (dus een ander stylesheet activeren) zonder te herladen...
En de poll moet ook kunnen zonder complete reload (Ajax?)

Vind de kleurtjes wel cool en google ads is netjes aan de zijkant (geen ads altijd beter, maar kan me er niet aan storen).

En detailtje, de 'knoppen' van je menu (waarom geen <li>??) lopen niet helemaal tot onder en bovenkant van de balk... Misschien de bedoeling, maar vind het jammer. Knoppen precies zo hoog als de hele balk is netter denk ik.

Je site is trouwens sowieso geen valid XHTML. Zelfs Tidy HTML zegt van niet en die is al soft...

line 74 column 184 - Warning: unescaped & which should be written as &amp;
line 22 column 114 - Warning: <a> escaping malformed URI reference
line 22 column 393 - Warning: <a> escaping malformed URI reference
line 49 column 103 - Warning: <a> escaping malformed URI reference

0 errors / 4 warnings


Ziet er wel gaaf uit (heb firefox 1 trouwens)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.