TinyMCE hoogte veranderen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

20/02/2014 13:32:06
Quote Anchor link
Hallo mensen ik ben bezig met een adverteer pagina en daar kunnen ze dus met behulp van een TinyMCE, een stuk over hunzelf vertellen!

Nu staat ie er wel gewoon mooi op, alleen ik wil de hoogte veranderen, ik heb zowat elk bestand doorzocht want te maken heeft met de tinymce!

maar niks gevonden erover!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="mce_31-body" class="mce-container-body mce-stack-layout"><div id="mce_32" class="mce-toolbar-grp mce-container mce-panel mce-first mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1"><div id="mce_32-body" class="mce-container-body mce-stack-layout"><div id="mce_33" class="mce-container mce-toolbar mce-first mce-last mce-stack-layout-item" role="toolbar"><div id="mce_33-body" class="mce-container-body mce-flow-layout"><div id="mce_34" class="mce-container mce-first mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_34-body"><div id="mce_0" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_0" aria-label="New document"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-newdocument"></i></button></div></div></div><div id="mce_35" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_35-body"><div id="mce_1" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_1" aria-label="Bold"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-bold"></i></button></div><div id="mce_2" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_2" aria-label="Italic"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-italic"></i></button></div><div id="mce_3" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_3" aria-label="Underline"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-underline"></i></button></div><div id="mce_4" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_4" aria-label="Strikethrough"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-strikethrough"></i></button></div></div></div><div id="mce_36" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_36-body"><div id="mce_5" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_5" aria-label="Align left"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignleft"></i></button></div><div id="mce_6" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_6" aria-label="Align center"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-aligncenter"></i></button></div><div id="mce_7" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_7" aria-label="Align right"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignright"></i></button></div><div id="mce_8" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_8" aria-label="Justify"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignjustify"></i></button></div></div></div><div id="mce_37" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_37-body"><div id="mce_9" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-haspopup="true"><button id="mce_9-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Paragraph</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_10" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_10" aria-label="Font Family" aria-haspopup="true"><button id="mce_10-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Font Family</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_11" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_11" aria-label="Font Sizes" aria-haspopup="true"><button id="mce_11-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Font Sizes</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_12" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-colorbutton" role="button" aria-labelledby="mce_12" aria-label="Text color"><button role="presentation" hidefocus="" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-forecolor"></i><span id="mce_12-preview" class="mce-preview"></span></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_13" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-colorbutton mce-last" role="button" aria-labelledby="mce_13" aria-label="Background color"><button role="presentation" hidefocus="" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-backcolor"></i><span id="mce_13-preview" class="mce-preview"></span></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div></div></div><div id="mce_38" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_38-body"><div id="mce_14" class="mce-widget mce-btn mce-splitbtn mce-btn-small mce-menubtn mce-first" role="splitbutton" aria-labelledby="mce_14" aria-label="Bullet list" aria-haspopup="true"><button type="button" hidefocus="" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-bullist"></i></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_15" class="mce-widget mce-btn mce-splitbtn mce-btn-small mce-menubtn mce-last" role="splitbutton" aria-labelledby="mce_15" aria-label="Numbered list" aria-haspopup="true"><button type="button" hidefocus="" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-numlist"></i></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div></div></div><div id="mce_39" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_39-body"><div id="mce_16" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_16" aria-label="Special character"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-charmap"></i></button></div><div id="mce_17" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_17" aria-label="Emoticons"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-emoticons"></i></button></div></div></div><div id="mce_40" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_40-body"><div id="mce_18" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_18" aria-label="Decrease indent"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-outdent"></i></button></div><div id="mce_19" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_19" aria-label="Increase indent" aria-disabled="null"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-indent"></i></button></div><div id="mce_20" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_20" aria-label="Blockquote"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-blockquote"></i></button></div></div></div><div id="mce_41" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_41-body"><div id="mce_21" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_21" aria-label="Insert/edit link"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-link"></i></button></div><div id="mce_22" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_22" aria-label="Remove link"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-unlink"></i></button></div><div id="mce_23" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_23" aria-label="Insert/edit image"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-image"></i></button></div><div id="mce_24" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_24" aria-label="Insert/edit video"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-media"></i></button></div><div id="mce_25" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_25" aria-label="Source code"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-code"></i></button></div><div id="mce_26" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_26" aria-label="Fullscreen"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-fullscreen"></i></button></div></div></div><div id="mce_42" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_42-body"><div id="mce_27" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_27" aria-label="Insert horizontal rule"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-hr"></i></button></div><div id="mce_28" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_28" aria-label="Clear formatting"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-removeformat"></i></button></div></div></div><div id="mce_43" class="mce-container mce-last mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_43-body"><div id="mce_29" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first mce-disabled" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_29" aria-label="Undo" aria-disabled="true"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-undo"></i></button></div><div id="mce_30" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last mce-disabled" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_30" aria-label="Redo" aria-disabled="true"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-redo"></i></button></div></div></div></div></div></div></div><div id="mce_44" class="mce-edit-area mce-container mce-panel mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1" style="border-width: 1px 0px 0px;"><iframe id="'txtdesc'_ifr" src='javascript:""' frameborder="0" allowtransparency="true" title="Rich Text Area. Press ALT-F9 for menu. Press ALT-F10 for toolbar. Press ALT-0 for help" style="width: 100%; height: 100px; display: block;"></iframe></div><div id="mce_45" class="mce-statusbar mce-container mce-panel mce-last mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1" style="border-width: 1px 0px 0px;"><div id="mce_45-body" class="mce-container-body mce-flow-layout"><div id="mce_46" class="mce-path mce-flow-layout-item mce-first"><div role="button" class="mce-path-item mce-last" data-index="0" tabindex="-1" id="mce_46-0">p</div></div><label id="mce_48" class="mce-wordcount mce-widget mce-label mce-flow-layout-item">Anzahl der Worte: 0</label><div id="mce_47" class="mce-flow-layout-item mce-resizehandle mce-last"><i class="mce-ico mce-i-resize"></i></div></div></div></div>


zo ziet het eruit als ik dus bij element inspecteren ga kijken maar ook daarmee kan ik niks vinden,(wel heb ik de hoogte kunnen veranderen in element inspecteren maar ik weet waar het staat in mijn bestanden!)

Hopelijk hebben jullie hier wat aan, en kunnen jullie me helpen:S

Dankjewel!

Toevoeging op 20/02/2014 13:34:02:

Sorry voor de onbegrijpelijke code:S
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 05:20:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2014 13:36:11
Quote Anchor link
Als de code onbegrijpelijk is, wat houdt je tegen om er eens wat enters in te knallen ;-)?
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 13:36:54
Quote Anchor link
Dit antwoord is prima te vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
tinymce.init({
        height: 300
});
<script>
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

20/02/2014 13:51:57
Quote Anchor link
Toevoeging op 20/02/2014 13:54:04:

Michael - op 20/02/2014 13:36:54:
Dit antwoord is prima te vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
tinymce.init({
        height: 300
});
<script>


Hahhahaha toen ik dat opzocht kwamen er helemaal geen dingen zoals dit xD maar het werkt dankje:D
Gewijzigd op 20/02/2014 13:54:29 door Mathieu Posthumus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.